- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympos
aktív tag
végül pedig örülök, hogy pont egy olyan írt, akinek i5 2500K procija van, ugyanis:
- egyforma évjáratú az i5 2320 és i5 2500K proci;
- természetesen az i5 2500k jobb, ez nem kérdés;
- de az alapspecifikációja teljesen megegyezik az újabb de rosszabb i5 2320-al, kiéve az, hogy az 2500K unlocked, és HD 3000 van benne (utóbbira nincs szükséged);
- még a memória kezelése, lapkészlete, l2 cache, stb. is mind-mind egyforma;- és az árkülönbség 50% !!!
- de a teljesítmény különbség ehhez képest csak max. 10-12%. -
Olympos
aktív tag
Hitman is fent volt és nem volt gond vele.
Ma játszottam vagy 4 menetet (30-40 perces) BF4 béta pályákon, FullHD Ultrában. (Itt Vsync off, MSAA off)
Átlag 45-55FPS (szélesőértékek: 36-80 FPS) volt. Létszám: 20-64 fő között mozgott.
Proci 82% körül volt...és szerinted most vennem kéne új CPU-t?...minek??? hogy újabb számsor legyen előtte?És igen, nagyon néha van FPS dropom -ami még mindenkinek van a BF4 bétában -, de ezt a jelenséget eddig csak BF4 bétában tapasztaltam.
És éppen ezért megnéztem, hogy milyen FPS átlagokat dob ki egyéb VGA kártya és mily meglepő: sokkal újabb CPU-val ugyanolyan FPS-ket értek el a BF4 bétában ezzel a VGA káryával. akkor meg minek vegyek újat?
(A többi játékkal sem volt soha gondom: Far Cry 3, MoHW, Crysis 3...bár az utóbbit csak demóba próbáltam, de nem tetszett.)CPU: i5 2320 VGA: HD 7950.
és tudom, hogy kezdi a végét járni a CPU, de eddig 3 éve nem volt okom, hogy újat vegyek és a várva várt BF4 béta sem indokolja eddig.
(egy éven belül már biztos lesz okom újat venni, még nincs.)majd ha totál 95-100%-on lesz a CPU, akkor váltok.
És nem kötözködni kéne, hanem elolvasni azt, amit írtam: nem azt írtam, hogy a játékok nem CPU igényesek, hanem azt, hogy annyira nem, hogy 60-80 ezret költs rá.
...és végezetül nagyon kíváncsi lennék rá, hogy hol jártál sikertelenül a kihajtásban.
(.,..de rühellem ezt a szót a számítástechnikában: "kihajtás".) -
T_Stark
őstag
Ott azért bőven volt változás. A 6970-et nem a 7870 váltotta, hanem a 7970, ami jóval erősebb, meg ott volt egy VLIW4/GCN ugrás. Itt meg úgy látom semmi, hacsak valami el nem kerülte a figyelmem.
Csak azért kellett "új" széria hogy olcsóbban adják? Erre elég lett volna egy sima árcsökkentés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Jogász topic
- Dell notebook topic
- BMW topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest