- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympos
aktív tag
válasz
Komplikato #363 üzenetére
nem...nehogy félreértsük egymást és elbeszéljünk egymás mellett.
természetesen minden GCN alapú játék profitálni fog belőle. HD7000 széria, Rx XXX széria, stb., mind!
én azt mondom, hogy az AMD kidobott egy kártyát R9 290X néven, ami hardveresen nem lett jobb, mint a Titan. úgy lehet jobb szoftveresen, hogy játékokat írnak a nem nyílt forráskódú Mantle-ra, így bizonyos játékok (AMD envolved) jobban fut(hat)nak rajta, mint az nVidian.
ebben semmi új nincs.ha most az nVidia jött volna ki egy ilyen új dologgal - mint ahogy az AMD a Mantle-val -, például most dobnák ki a PhysX-et, akkor ugyanígy állnánk a PhysX-hez, mint ahogy most hozzáállunk a Mantle-hoz.
(gondolom nem csak a PhysX van az nVidianak, javítsatok ki nyugodtan, nem vagyok benne otthon.)de mivel nem az AMD körül forog a világ és az nVidia sem egy pancser csapat, ezért az Nvidia továbbra is fog játékfejlesztőket támogatni (ahogy eddig is tette), ha a játékokat az ő motorjukra írják. ne ezeknél meg a GCN előnye lesz egyenlő a nullával és a Titan veri el az 290X-et.
erre értem, hogy ha van elég pénzed, akkor legyen VGA kártyád ebből is, abból is
...tiszta röhej!...lassan "konzol" szintre süllyed a PC ipar és a játékoknál is meg kell nézni, hogy milyen VGA kártyát vegyél - de alaposan! - úgy, ahogy megnézed, hogy Xbox, PS3, stb. konzolokon milyen játék futhat..... -
Oliverda
titán
válasz
Komplikato #364 üzenetére
Szerintem 20-30%-nál biztosan nem lesz több, de már az is nagy előny lenne.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Komplikato #364 üzenetére
Azt lehet mar tudni hogy az AMD mindig jo nagyot hazudik a megjelenes elott, aztan meg masra fogjak....(phenom I, FX)
-
milan18
aktív tag
válasz
Komplikato #349 üzenetére
Nem hiszem 40-50% lesz nekem úgy rémlik egy cikkből hogy 10-20 % de nem biztos hogy jól emlékszem..
-
törölt tag
válasz
Komplikato #282 üzenetére
CF esetén jól jön. De ez mondjuk elég ritka ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Revolut
- BestBuy topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Honda topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest