- Android szakmai topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
atti_2010 #384 üzenetére
AMD-nél mindig a "fog", "majd" "következő" azaz a feltételes és jövőbe mutató szavak a legjellemzőbbek a ha teljesítményről van szó.
Technológiai fejlettség ide vagy oda, a játékokban amiért veszik az emberek a drágábbnál drágább kártyákat szinte nem ér semmit az AMD papíron leírt előnye teljesítmény és látványvilág szempontjából ahogy tapasztaltam eddig játékok alatt.
-
siriq
őstag
válasz
atti_2010 #180 üzenetére
Amikor a 770 kijott akkor olcsobban vehettel oc verziot a 770-bo mint sima 680-t. Mindenkeppen javasolnam olvasd vissza mit irtal ezen es masik forumon mert par nap mulva mar az iponon is tok mas irtal.
Az uj API-val meg varnek de nem irok most tobbet.
#203) Puma K : szinten zenesz. Azota vugan megy a gtx es csak nezem az emberek vga-t cserelnek. Talan jovore. -
TTomax
félisten
válasz
atti_2010 #188 üzenetére
Látom nem ment át amit írtam.... én nem olvasni szeretnék róla,hanem kipróbálni, tapasztalni ... tudom én majd bf4 meg december.... de lehet csak január..meg még sem az hanem amaz... meg nem is úgy hanem amúgy...meg nem is ilyen kell hozzá hanem amolyan...
(#193) atti_2010
Viszont addig kár vele érvelni... -
Attix82
addikt
válasz
atti_2010 #173 üzenetére
Személyes megjegyzésed....írhatnék én is megjegyzést rád, de nem teszem.
2 év után kiadják ugyan azokkal a paraméterekkel a VGA-t. Ha már nyomtak volna rá +10 %ot ugyan olyan fogyasztással vagy akár kevesebbel , akkor már azt mondja az ember, igen valamin gondolkoztak.
Érted a dolgot.
-
Attix82
addikt
válasz
atti_2010 #149 üzenetére
Neked elgurult a gyógyszered?
Ki hozta ide fel az NV-t? Picit szedd össze magad szerintem ez ügyben, mert nem először látni ezt az agresszivitást.
......
Most mond azt, hogy nem írtam igazat azzal a mondatommal ! Annyira fanatikus AMD vagy, hogy már mindenbe az AMD irányuló szidást látod. Közbe AMD VGAm van, és egy szóval se említettem az NVt...vicces ember vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest