- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
emerico2004 #299 üzenetére
Még jó, hogy árban egyáltalán nem realizálódik az általad említett különbség...
Sry, most esett le, én a 8320-ra gondoltam
-
X Factor
addikt
Én még soha nem láttam olyan IT-s céget, ahol ilyesfajta tevékenység esetén bárminemű OC egyáltalán felvetődött volna.
Ha nagyobb teljesímény kell valamihez, akkor vesznek, ez nem szokott gond lenni.
Sőt, mint ahogy szerintem utaltál is rá a megbízhatóság sokszor fontosabb tényező, mint maga a teljesítmény.
-
-
X Factor
addikt
AM3+ Kell egy 25k-s 990fx, és ízlés szerint egy 8320 vagy 8350, 31-35k, megrántani 4.2+-ra aztán a többit vga-ra költeni.
Ezeket a procikat eleve tudtommal OEM gépekbe szánták, hogy a gaming rig-eket tudják megfelelő AMD procival is szerelne igény/ízlés szerint. Minek venne vki 50k-s lapot 70k-s cpu-val, amikor elig nyer valamit pluszba... pont az ilyen usereknek éri meg az intel, mert a plusz elköltött pénzt, teljesítményben is realizálhatja.
Intel Szintúgy akár egy alap h77-es lap egy 3570-el. Aki meg tuningolna annak z széria, 3570k vagy 3770k attól függően h. 50k vagy 70k áll rendelkezésre, illetve lehetőség szerint akár haswell, majd a többi pénzt ugyanúgy vga-ba invesztálni.
FatalEror Még az én régi 890GX Asus-os lapom is tud annyit, kb 3 éves
Hulkminator Érdekes, az 1075T-m 37k volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged