- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Az a baj, hogy nem csak a Firefox indul ilyen tetűben, hanem minden... Sőt még a Win7 is szokott ilyen lassulásokat produkálni.
A Firefox-ba eleve beállítottam, hogy kilépésnél minden sz@rt töröljön maga után. (Mellesleg nem kéne, hogy nagyon tele legyen szemetelődve, hiszen a gépet is most vettem 2 hete, és rögtön Win reinstall játszott!)
A Firefox-ot lehet ám itt szidni, de Core2-es gépen nekem elég gyorsan bejött (illetve melóba van még Core2 most is), nincs vele semmi bajom. Igaz, nincs is tele telepítve mindenféle addon-nal.
Szóval nem győzőm hangsúlyozni, hogy jó kis cucc ez a Brazos, csak ne egy Core2-es rendszert cserélj le rá, mert akkor "pofára esés" van. Végülis nem bántam meg a cserét, csak kicsit csalódott vagyok, na!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest