Új hozzászólás Aktív témák
-
takysoft
tag
Egyrészt... csak említés szintjén, de ezt azért jóval olcsóbban is be lehet szerezni
[link]Én itt vettem. Spanyolországbó jön, ergo nincs rá plusz ÁFA. Kb 45 ezer forint. Nekem kb 1 hét alatt érkezett meg.
(nyilván rizikósabb a garis ügyintézés, ha valami baja lesz... mindenki döntse el, hogy megéri-e emiatt 15 ezerrel többet fizetni. Nekem nem érte meg.)Tapasztalatok az óráról, összehasonlítás a Bip-pel, és a Pace-szel:
Illetve, előbb az igényeim.
-Legyen saját GPS-e.
A telefonnal nem trackelek. Fontos tudni, hogy néha futásra, de elsősorban teljesítménytúrázásra használom az órám. Ennél fogva fontos, hogy bírja a hosszabb igénybevételt. Ha tracket szeretnék rögzíteni, akkor óra. A telefon ne merüljön le. Az fontos pl olyankor, amikor segítséget kell hívni, mentőt esetleg. Vagy akár csa felhívni a túra szervezőit, vagy kommunikálni a túratársakkal. Azt használom arra is, hogy navigáljak (erre visszatérek)-Bírja sokáig. Nem szeretem naponta tölteni. Ezzel 30%-os töltöttséggel el merek kezdeni trackelni egy 6-8 órás túrát.
-Tudjak róla zenét hallgatni. Mert szoktam futni is, és azt minimálban szeretem. A telefonom meg tepsi, és bárhová teszem, érzem a súlyát. Nem kell sok, csak minimális tárhely pár mp3nak, amit kitol bluetoothon.
Ideális esetben valami offline Spotify.-Térképszoftver.
Na ebben gyengék az Amazfit cuccok. De ha valakinek sikerül ráhekkelni valamit, ami támogat openmaps térképeket, szóljon
Ez az igény 2 hete merült fel, amikor is az egyik túrán sikerült leejteni a telefonom, és lett egy kisebb törés az üvegn. Szerencsére nem a kijelző felett, de azért nem szép, na... Az órát meg nem ejti le az emberSzóval az ígért összehasonlítás:
Bip-em nincs, és nem is volt. Olvastam róla review-kat, és ahogy elnézem, nagyon árában van az órácska.
A maga 20 ezer forintos árával ideális vétel.
Előnye, hogy sokáig bírja, és így képről kisebbnek tűnik a többinél, szóval lányoknak is opció.Pace: Ilyenem volt eddig. Igazából annyival több, mint a Bip, hogy tud zenét játszani, és lényegesen jobban néz ki. 28 ezer körül van kínából, 40 körül nálunk.
Hátránya, hogy nagyobb, és picit kevesebb ideig bírja.Stratos: 4 hete nyúzom. Előnye a Pace-hez képest, hogy rendesen vízálló. Szóval nem csak esőben jó, mint a Bip/Pace, hanem konkrétan úszni is lehet vele. Teszteltem rengetegszer a Velencei tóban és a Szelidi tóban is.
Érdekel feeling volt olyan túrát trackelni, aminem van tóátúszás is
(aki ismeri a Szelidi tavat, tudja, hogy nagyon hosszú, de vékonyka tó, hamar át lehet úszni )
Aliról olyan 45 ezer, nálunk 60.
Másik előnye, hogy jobban néz ki, mint a Pace. Konkrétan olyan jól, hogy ezt már napi szitnen hordom máshová is. A Pace-t inkább csak sporthoz.
Hátrányai: Nem nagyon tudok ilyet. Elvileg akksiban gyengébb, mint a Pace egy kicsit, de erről nincs tapasztalatom, mert ahogy írtam is, ezt máshogy használnom. Ez már midnennapos eszköz.
Ja és nagy.... nagyobb, mint a Pace. Nem mondom, hogy csajoknak nem jó, de nekik inkább csak sportra, mert amúgy nem nőies.Aki ilyenen gondolkodik, annak fontos elmondani, hogy ez egy SPORTÓRA!
Itt-ott okosfunkciókkal persze, de pl ha appokat akarsz rátenni, az hekkelős kicsit... kicsit nagyonHogy sportórának jó-e... nekem jó. Nyilván más sportokhoz más igények vannak, és azokhoz talán vannak jobbak.
De nekem 45 ezret megért. (főleg, hogy Pace-t el tudtam passzolni egy 20asért )Igazából igény kérdése a dolog.
Ár/érték arányban ugye egyik ugrás sem éri meg felfelé. De ha kell a zenelejátszás, vagy a vízállóság, esetleg szeretne szebb órát, akkor lehet többet költeni.Példának okáért egy Garmin óra, amivel zenélt is hallgathatsz 130 ezer forint. Persze, nyilván millió dolgot tud még mellette, amit egy Amazfit nem.
De én akkor is úgy érzek, hogy kategóriájában minden Amazfit termék jó tudással és áron érkezik.
Az Amazfit Cor egy külön story, sportcélokra szerintem hasztalan, általános health-karkötőnek meg drága, de ez csak az én véleményem ugyeSzóval ezek NAGYON jó termékek. Tényleg. Csak kicsit olvass utána, hogy amire NEKED kellenek, arra jók-e!
Amikor a Pace-em megvettem eléggé új volt az óra. Döbbenten néztem, hogy minden frissítéssel kapok valami új apróságot.
Az első frissítéssel jöttek be pl a metrikus mértékegységek (arról már tudtam amikor megvettem, hogy az kijön hamarosan... anélkül elég hasztalan lett volna ugye...)(érdekesség: a kínai belpiacos változatba kerülnek bele a dolgok előbb, szóval ha érdekel mi várható a jövőben, lesd meg, mi van most abban )
De.... ha valami hiányzik... és nincs ígéret rá, hogy jönne, akkor gondold át. Nem könnyű rá dolgokat hekkelni. Garivesztést is okozhat.
(bár esetember ez nem annyira lényeges )De most komolyan, nézzük az én igényeim szerint... mondj egy másik órát, ami vízálló, tud zenélni, sokáig bírja a GPS, és jól is néz ki
(mennyibe is kerül, amit mondanál? )(tény, nem mindenkinek ezek az igényei.... engem pl nem zavar ha picit pontatlan a pulzusmérés...)
[ Szerkesztve ]
I will live forever or die trying
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest