- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Úszás közben megy az optikai mérő a csuklódon? Eddig mindenhol azt olvastam, hogy a vizet nem szeretik, pont akartam is íni, hogy oda hiába vinnéd, de ezek szerint már ott is megoldott? Illetve a súlyzós edzésekhez szokták mondani, hogy nem mindig jó, mert ahogy megfeszíted az izmokat, meg mozog a csuklód, nem mindig következetes a mérés.
-
törölt tag
Nagyon nézegettem mostanában ezt az órát, de 60-ért már inkább valami Garmint veszek ebayről.
Az a baj, hogy egyik ilyen óra sem azt tudja igazából, amit szeretnék. Vízállóság, hosszú üzemidő, normálisan használható egész napos fitnesz funkciók, kényelmes kialakítás. De például GPS nekem nem kell bele, meg okosóra funkciók sem, meg annyira színes-szagos kijelző sem, elég ha az appban mutatja a dolgokat. Talán valamelyik connected watch lenne jó ilyen célra, de azoknál meg a vízállóság nem szokott adott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Klasszikus óraformával, önálló zenehallgatással és 5 ATM vízállósággal licitál a Stratos az Amazfit Bipre, és még maratonra is tud edzéstippeket adni.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest