- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Mondjuk nem lenne az se rossz ha létrejönne egy egységes netes sportoldal ami minden létező kütyü által lejegyzett futást/uszást stb tevekényeséget tudna naplózni.
Mert vicces pl anno kezdtem adidas mycoachal mert akkor még telóval futottam. Az megszünt átvette a runtastic de mivel órára váltottam akkor csak a garmin connectet használhatóm. Most tetszik ez az óra ez megint más strava / xiaomi saját cuccán vezeti... Szóval még véletlenül se egységes és 76 helyen vannak a dolgok
Pedig nem lenne nehéz ezt megvalósítani minden szarnak alap mentési fájl kéne ez a weboldal meg beolvasná és feltenni ahogy kell mint bármelyik másik cucc csinálja..
-
Crytek
nagyúr
Soha egy tesztben se hozták ki győztesnek a kari mérős "szarokat" mindenhol a mellkaspánt a király.
Lehet a kézen 876 ledes mérés is az akkor sem ad pontos adatot mint a pánt a szívközelben. Newm véletlen hogy pulzus alapú edzésekre ember nem is ajánlja ezeket a kezes szarokat. -
Crytek
nagyúr
Miért kell pont mi store-os?
-
Crytek
nagyúr
Youtubeon van róla annyi ,hogy felismeri a bluetoothos övet.Ezért jó lett volna ha a tesztben ezt megnézik...
Mert a yt-on is csak annyi van hogy látja ,de hogy mér-e vele és ilyenkor az óra saját mérője kikapcsol vagy mivan arról kuss van... Ezért kéne tesztelni. De mint írtam erre senkinek nem volt affinitása -
Crytek
nagyúr
Ha már sport meg minden kiprobálhattátok volna mellkaspántos pulzusmérő övvel össze lehet-e hozni és müködik-e frankón vele.
Vicces ,hogy ezt minden tesztben kihagyják holott kb a legfontosabb dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Klasszikus óraformával, önálló zenehallgatással és 5 ATM vízállósággal licitál a Stratos az Amazfit Bipre, és még maratonra is tud edzéstippeket adni.
- Apple Watch Ultra 2/2+ év gari/AppleCare+/SZÁMLA/plusz szíjak
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple watch SE GPS 2.Generáció 97% akku kapacitás!!
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest