Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
Kb. egy hónapja hordom, igaz nagyon mérsékelt sporttevékenység mellett.
Amatőröknek való darab. Nem pontos műszer, de a mérései nagy átlagban ülnek.
Töltőbe bepattintani hetente egyszer/kétszer nem olyan vészes, pláne, ha emlékszel hova tetted...
Pros:
- "always on" (jellegű) kijelző!! nem kell bohóckodni, hogy megtudjam mennyi az idő.
- 15% -kal még simán elindulok reggel, estig kibirja. 100%-ra töltve az óra sokkal tovább bírja mint én. Nem kell üzemidő miatt aggódni. Akár egy hétvégi kirándulást is kibír töltés nélkül...
- GPS egész pontos, gyorsan talál jelet
- kényelmes, egész dizájnos, csak kicsit vastag - ma nem akkora probléma
- strapabíró - nem használok semmilyen védőt (bár adnak hozzá gyári fóliát), eddig egy nagyon halvány karcot sikerült összeszedni.Contra:
- pulzusmérés személyfüggően pontos/pontatlan. Nekem nem mér pontosan.
- érintő érzékelés stochasztikus. (Go! ... Mondom GO! ... #@>@[°% ... Na végre...)Nekem minden nyűgjével együtt bejött. Kiütötte a helyéből a régi citizent napi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Klasszikus óraformával, önálló zenehallgatással és 5 ATM vízállósággal licitál a Stratos az Amazfit Bipre, és még maratonra is tud edzéstippeket adni.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest