- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutykurutty7
aktív tag
Ez tényleg jó hír!
Én teljesen hardverhibára tippeltem.Úgy tűnik, hogy a PAI mérését is rendbetették, eddig 1-2, de max 3-as számot láttam a kijelzőn (teljesen értelmetlenül) és most meg 19-es értékem van úgy, hogy túl sokat nem mozogtam ma. Így már valóban van értelme a PAI-nak!
Csak azt nem értem, miért kell ennyire rosszul megírt verzióban kiadni még az újabb funkciókat is.
-
Kutykurutty7
aktív tag
Ha nem tettél föl rá custom firmware-t, akkor valószínűleg ez hardware hiba lesz. Ha tettél fel nem gyári firmware-t, akkor lehet szoftveres gond is, de hogy hol és mi csúszott el ilyen esetben, szerintem nem tudja megmondani senki.
Megpróbálnék garanciális ügyintézést kezdeményezni a helyedben. Esetleg ha csak a kikapcsolás képernyőn találkozol ilyen "széteséssel" és más baja nincs már az órának, én nem foglalkoznék a helyedben a dologgal.
-
Kutykurutty7
aktív tag
Kinézetre ez valóban sokkal jobb, mint a műanyag (főleg a szilikon) protektor. Ezzel viszont nekem az a gondom, hogy ha felragasztom, akkor fent is kell hagynom. Mivel összességében (szerintem) ez is inkább ront az óra megjelenésén, ráadásul csak a korona részt védi, ezért véglegesen ilyet én nem tennék az órára.
-
Dexter68
addikt
Nekem sikerült időjárásosat is kibonatni, nem egyszerűség kérdése. Ellenben valahogy a gyáriak jobban vannak optimalizálva (és pl AlexGor újabb cuccai is) mert nem 2 mega közeliek, hanem fél mega körül vannak. Akárcsak az Amazfit app-ban lévő „gyári” cuccok. Mind 1 mega alatt vannak és nem tudom kibontani.
Ebben az írásban van egy kínai app, ami elvileg tud ilyet, telepítettem, de nem boldogultam ezzel sem. Itt meg van egy online bin-to-zip konverter, de szerverhibára hivatkozva nem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest