Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
veressjanos #2895 üzenetére
Sziasztok az enyém is A1902 vagyis globál de nincs ékezet!
-
gretzky77
veterán
válasz
SztiviVander #2875 üzenetére
Köszi, előtte egy Verge volt, ott volt duplakopp, de így is oké!
-
gretzky77
veterán
válasz
SztiviVander #2873 üzenetére
Köszönöm, közben kikapcsoltam, mert nagyon sokszor ébredt fel! Volna mégegy kérdésem, duplakoppos felélesztés van és ha igen merre találom? Vagy csak gombbal lehet?
-
gretzky77
veterán
válasz
SztiviVander #2870 üzenetére
Köszönöm, ezek szerint itt a kéz felemelésre aktiválás jobban megy!? Az igazság az, hogy nagyon sokat ülök autóban és vezetek, ezért gondoltam sokszor bekapcsolna feleslegesen!
-
gretzky77
veterán
válasz
SztiviVander #2867 üzenetére
Köszi neked is! Nem kell null 24-be éjszakára úgyis leveszem és ki is kapcsolom valószínűleg!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok, most vennék egy használt GTR-t! Igazából annyi elvárás lenne, hogy a hívásokat, üzeneteket jelezze illetve ne kelljen 2-3 naponta tölteni! Az óralapok cseréje még mindig olyan macerás, mint ahogy a tesztben írják, illetve mennyire könnyen található, telepíthető hozzá? Van olyan opció,hogy ha nem mozgatásra akarom,hogy bekapcsolom akkor folyamatosan halványan mutassa az időt? Ilyen AoD szerű?
Köszönöm -
gretzky77
veterán
Köszi, közben elvitték előttem az órát!
Gts-t néztem még vagy egy egyszerűbb Haylou Solart! -
gretzky77
veterán
Sziasztok! Gondolkodom egy ilyen óra vásárlásán, jó árban találtam is egyet! Van valami amit mindenképp nézzek meg vásárlás esetén? Nagyon szép állapotú, de már nem garis, van esetleg valamilyen típus hibája? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Ukrajnai háború
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest