- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyival jobban egyébként nem éri meg e-autót venni szerintem, mint hagyományosat. Új technika, innentől drága (pl. akkucsere...), tehát én el tudom képzelni, ha a piackutatásból az jött ki, hogy kellenek bele az extrák ahhoz, hogy meg is vegyék nagy tömegben.
Ami igazán drága, az nem a kamera, hanem a LIDAR, de az is nagyon megolcsósodott, mióta nekifeküdtek a fejlesztésnek.A másik az AI, amit stratégiai szinten tol az ipar mindenfelé. Ennek fejlesztéséhez sok-sok strukturált adat kell, már csak ezért is tesznek mindenbe kamerát szerintem. Az IOT is errefelé mutat, hiszen én tudhatom, van-e otthon tej. Miért kell akkor a hűtőmnek is tudnia? Tényleg erre lenne igény? Inkább csak az adatra van gyártói oldalon, aztán hátha kisül belőle valamilyen új, értelmes termék...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Idén még színesebbé válik a villanyautók piaca, rengeteg új típussal számolhatunk, viszont az elérhetőség kérdése és a várakozási idő továbbra is kardinális problémát jelenthet.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest