Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zzzed

csendes tag

válasz syl5 #102 üzenetére

Sziasztok.

Én vagyok szerintem az egyetlen itt (és Európában is), aki tud tapasztalatot mondani a Leo-ról. Röviden meg is teszem, aztán keresek egy két képet is, hogy utáljatok :)

Az ára 500 dolcsi közül lesz, ha egyszer belépnek EU és amcsi piacra. (Jelenleg csak Kínát célozzák) Azért láthattok olcsóbban is sok hírdetést, mert a gyártó kidobott néhány tesztkészüléket a piacra, ún, golden sample-t. Én voltam az első EU-ban, aki ebből szerzett egyet. Szerintem már nem is nagyon van több. Féláron volt, cserébe segítette kitesztelni, mert merőben más egy Európai hozzáállása, mint egy Ázsia-ié. Voltak is benne súlyos gondok, lévén ők nem GSM hálózatot használnak.

Tapasztalat a gyártóval: -kb havonta dobtak ki úk szoftver verziót, amiben annyo újdonság volt, mint amennyit kb Motorola (nem leszólásbólm félre ne értétek) egy év alatt fejeszt.
    -Problémafelvetésemre, kérdésemre több fórumból 1 napon belül reagáltak, abszolút tanulhatnánk belőle, hogy dolgoznak ők. Végig úgy éreztem, kiemelt ügyfelüknek tekintenek, pedig csak egy db teszkészülékről volt szó... Hibát javítanak napokon belül.
    - Kis cégnek tűnik talán nekünk, de forgalmuk akkora, hogy nem is merem leírni. Más kategória.
    - Nagyon korrektek voltak velem, még szálítást is egyik sales-e személyesen adta fel, hogy olcsóbb legyen nekem. (Máshol foglalkoznának ezzel?? :))

A teló maga:
    köv hozzászólásban...

Új hozzászólás Aktív témák