- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzzed
csendes tag
Sziasztok.
Én vagyok szerintem az egyetlen itt (és Európában is), aki tud tapasztalatot mondani a Leo-ról. Röviden meg is teszem, aztán keresek egy két képet is, hogy utáljatok
Az ára 500 dolcsi közül lesz, ha egyszer belépnek EU és amcsi piacra. (Jelenleg csak Kínát célozzák) Azért láthattok olcsóbban is sok hírdetést, mert a gyártó kidobott néhány tesztkészüléket a piacra, ún, golden sample-t. Én voltam az első EU-ban, aki ebből szerzett egyet. Szerintem már nem is nagyon van több. Féláron volt, cserébe segítette kitesztelni, mert merőben más egy Európai hozzáállása, mint egy Ázsia-ié. Voltak is benne súlyos gondok, lévén ők nem GSM hálózatot használnak.
Tapasztalat a gyártóval: -kb havonta dobtak ki úk szoftver verziót, amiben annyo újdonság volt, mint amennyit kb Motorola (nem leszólásbólm félre ne értétek) egy év alatt fejeszt.
-Problémafelvetésemre, kérdésemre több fórumból 1 napon belül reagáltak, abszolút tanulhatnánk belőle, hogy dolgoznak ők. Végig úgy éreztem, kiemelt ügyfelüknek tekintenek, pedig csak egy db teszkészülékről volt szó... Hibát javítanak napokon belül.
- Kis cégnek tűnik talán nekünk, de forgalmuk akkora, hogy nem is merem leírni. Más kategória.
- Nagyon korrektek voltak velem, még szálítást is egyik sales-e személyesen adta fel, hogy olcsóbb legyen nekem. (Máshol foglalkoznának ezzel??A teló maga:
köv hozzászólásban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest