- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Egy átlagos felhasználónak normál használat mellett pont annyit nyújt a pénzéért, mint a Xiaomi, ezt elhiheted. Elfogultságról akkor lehetne beszélni, ha egy S9-cel vagy P20 Proval vetettem volna össze. Anyaghasználatra, küllemre, összerakottságra legalább olyan jó (4X tulaj ismerősöm szerint jobb, na ő pl. nem elfogult), és akkor most lehetne sorolni, hogy melyik miben jobb-rosszabb vagy egy szinten lévő papíron, de a helyzet az, hogy igenis a napi használat határozza meg az ár-érték arányt, én pedig az első hozzászólásomban azt írtam, hogy "Simán van olyan jó ajánlat, mint egy Redmi 4X." Ha most itt hozzáteszem, hogy mondjuk a Redmi 4A simán van olyan jó ajánlat, mint a 4X, akkor le fog esni végre, miről beszéltem, vagy továbbra is egyszerűbb lesz magas lóról beszélni és hülyének nézni a másikat, mint értelmezni egy rövidke összetett mondatot?
-
törölt tag
Lécci mutasd meg azt a részt az idézett hozzászólásban, ahol azt a konkrét készüléket említi a kolléga, amelyikről én beszéltem, köszi - merthogy ilyen buggal a sajátomnál egyszer nem találkoztam, csak mondom. Tudatlanságról beszélsz, miközben minősítesz egy eszközt nulla gyakorlati tapasztalattal, de azért utánanéztél a katalógusadatoknak, hogy tudj "érvelni", ügyes (pont mintha egy német vs. francia vs. japán autós topikba cseppentem volna), de nem bánom, legyen neked gyereknap: igazad van. Én meg ettől függetlenül halálnyugodtan elleszek valahogy ezzel a szarral továbbra is.
#73: kösz, hogy az autós példáddal aláhúztad, amit fentebb írtam, made my day.
-
törölt tag
válasz
Garfield85 #63 üzenetére
Azt nem ismerem tapasztalatból, de itt Erdélyben sok Allview-val találkozom, attól az ársávtól felfelé, amelyikben az enyém is van, elég korrektek a készülékeik. Az X4 Soul Mini pl. fémházas, 2,5D előlap, 5" IPS kijelző, frankó ujjlenyomatolvasó, a rendszer pörgős, nincs akadás, fagyás (pedig ez csak a 2 gigás), a kamera egész jó elöl-hátul, tok és üvegfólia gyárilag mellékelve, ja és Dual SIM. Egyszer sikerült megfektetnem, amikor még az elején rápakoltam egy custom launchert és ikonkészletet, akkor bootloopba került, de viszonylag könnyen kihoztam belőle, gyári felület vissza, azóta semmi gond. Simán van olyan jó ajánlat, mint egy Redmi 4X.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- PlayStation 1 / 2
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Macbook White 13" unibody
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest