- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Egy átlagos felhasználónak normál használat mellett pont annyit nyújt a pénzéért, mint a Xiaomi, ezt elhiheted. Elfogultságról akkor lehetne beszélni, ha egy S9-cel vagy P20 Proval vetettem volna össze. Anyaghasználatra, küllemre, összerakottságra legalább olyan jó (4X tulaj ismerősöm szerint jobb, na ő pl. nem elfogult), és akkor most lehetne sorolni, hogy melyik miben jobb-rosszabb vagy egy szinten lévő papíron, de a helyzet az, hogy igenis a napi használat határozza meg az ár-érték arányt, én pedig az első hozzászólásomban azt írtam, hogy "Simán van olyan jó ajánlat, mint egy Redmi 4X." Ha most itt hozzáteszem, hogy mondjuk a Redmi 4A simán van olyan jó ajánlat, mint a 4X, akkor le fog esni végre, miről beszéltem, vagy továbbra is egyszerűbb lesz magas lóról beszélni és hülyének nézni a másikat, mint értelmezni egy rövidke összetett mondatot?
-
Matada2.3
veterán
Olvasva a történelem leckét, gyorsan fel is csaptam tjb007 SoC kisokosát, mert lehet más tér idő kontinuumban jártam.
13 végén jött a Moto G, amiben ugye 400-as volt, ahogyan te is mondtad. Abban az időben azért jóval erősebb volt a 400, mint a konkurens MT-k.
A snap 600-zal HTC One M7-ben találkoztam, de ugye azzal nem vethetek össze egy belépő 65xx-et.
Tény, ami tény javítom az előző hozzászólásomat 5 évről 3 évre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest