- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Azt a betyárját... pedig korábban néztem és akkor úgy tűnt hogy 320-asként ment. Lehet azóta változott ez valamelyik programfrissítéssel

Feltettem a tabletre ezt a top100 albumot [link], kb 400 mega volt, elosztottam a 6 óra 42 perccel (pontosabb számokkal) és tényleg 128kbps-re jött ki a számolás. -
azbest
félisten
Amit idéztél, hogy amerikában hallgatható magyar zene, az nem igényel semmi trükközést. A deezerben sem csak magyar számokat hallgathatunk itthonról.
Amire te gondolsz, hogy amcsi előfizetést magyarország használ valaki vpn-en keresztül, az a problémás. Leginkább azért mert hamis adatokat kell megadni az előfizetéshez (címet is szoktak kérni sok helyen).
A nyugatiak az előfizetésüket magyarországon is el tudják érni, legfeljebb bizonyos műveletek korlátozottabbak. Ismerős mesélte, hogy a netflixnél, amire van előfizetése van az a szabály, hogy havonta legalább egyszer otthonról kell belépnie.
A google zenéjére én is felfigyeltem, de amíg itthon nem elérhető, addig nem megyek vele sokra. A deezer sem rossz, de dühítő, hogy sok nagy előadó lemezei hiányoznak, meg vannak regionálisan korlátozott zenék is (pl alkonyattól pirkadatig zenei albumból alig hallgatható pár szám). Viszont láttam, hogy nagy amcsi zenei alkalmazásból is kivettek előadókat, mert túlnőt rajtuk a kiadó pénzéhsége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GTA V
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple iPhone 12 (kerett kopott) / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest