- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
demagóg
aktív tag
Ezt mondd a péknek, a geológusnak, a színésznek, de akár egy fémmegmunkálónak. Milyen hülye már, hogy nem áll neki ebay-ről rendelgetni és otthon a konyhaasztalon barkácsolni, mert idézlek: "ez derogál ". Hisz ott az internet, ott van minden infó. Vagy a szomszéd pistike, bárki ismerős vagy akár te. Bár ugye elsőre a szerviz is benézte és mást cserélt, de hát tudjuk, minden szervizes hülye, egy mocsok kontakthiba megvezette őket, te kapásból jól diagnosztizálsz és nem panel cserével indítottál volna. Sőt a családban te is bevállalod az agyműtétet, nagyon jó segédletek vannak a neten (persze ha pont agysebész vagy akkor most jól mellélőttem
).
De én meg is tudnám csinálni, alaplapon is tudnék BGA-t cserélni. Minden felszerelésem megvan hozzá. De nem teszem, mert nekem nem éri meg. Mindenki csinálja inkább azt amihez ért. Amit a konkrét esetben a gyártó akadályoz meg az alkatrész utánpótlás hiánya miatt. Honnan tudjam, hogy az ebay-es cucc nem leharcolt vagy gagyi utángyártott és több a szívás mint ha tényleg kapásból kukáznám a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest