Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• demagóg

aktív tag

válasz nuri #24 üzenetére

Ezt mondd a péknek, a geológusnak, a színésznek, de akár egy fémmegmunkálónak. Milyen hülye már, hogy nem áll neki ebay-ről rendelgetni és otthon a konyhaasztalon barkácsolni, mert idézlek: "ez derogál ". Hisz ott az internet, ott van minden infó. Vagy a szomszéd pistike, bárki ismerős vagy akár te. Bár ugye elsőre a szerviz is benézte és mást cserélt, de hát tudjuk, minden szervizes hülye, egy mocsok kontakthiba megvezette őket, te kapásból jól diagnosztizálsz és nem panel cserével indítottál volna. Sőt a családban te is bevállalod az agyműtétet, nagyon jó segédletek vannak a neten (persze ha pont agysebész vagy akkor most jól mellélőttem :) ).
    De én meg is tudnám csinálni, alaplapon is tudnék BGA-t cserélni. Minden felszerelésem megvan hozzá. De nem teszem, mert nekem nem éri meg. Mindenki csinálja inkább azt amihez ért. Amit a konkrét esetben a gyártó akadályoz meg az alkatrész utánpótlás hiánya miatt. Honnan tudjam, hogy az ebay-es cucc nem leharcolt vagy gagyi utángyártott és több a szívás mint ha tényleg kapásból kukáznám a cuccot.

Új hozzászólás Aktív témák