- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akkumulátorban és lóerőben emelheti a tétet a Redmi K80 Ultra
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Sziasztok!
Ezúton is elnézést szeretnénk kérni mindenkitől az update késése miatt. A játék nincs elfelejtve, csak sajnos a csapat megrövidült, programozás szempontjából az egyik legértékesebb emberünk kiment külföldre, így nagyon lelassult a fejlesztés.Ezért döntöttünk a következő mellett:
- A következő update április elején várható. Ebben lesz egy teljesen új fejezet, 10 pályával (ebből 3 már készen van), amik természetesen tartani fogják az eddigi nehézségi görbét, tehát gatyát lehet felkötniViszont a fejlesztési nehézségek miatt új feature egyelőre nem lesz beépítve a játékba, az majd a következő update-el jön. Embert folyamatosan keresünk a csapatba, csak nem könnyű olyat találni, aki ráér, tud programozni, megbízható, jófej, és megérti, hogy ez egy nullás(+pizza+cola+sör+chips) költségvetésű garázsprojekt, amit azért csinálunk, mert fun, így fizetni, pláne a standard android-fejlesztő órabért nem is tudjuk és nem is akarjuk
Úgyhögy, röviden, tömören: élünk, support van és lesz is, update áprilisban, új feature-ök plusz még egy fejezet következő updateben, fejlesztőt keresünk, jelöltek már vannak, aztán majd meglátjuk.
Azoknak, akik kitartottak mellettünk eddig is, köszönjük szépen!
Akik esetleg nem, nekik az üzenet annyi, hogy visszatérünk
Akik pedig még nem próbálták a játékot, de érdekli őket némi könnyed kikapcsolódás, őket várjuk, töltsétek le, a konstruktív kritikát, mint mindig, szívesen fogadjuk!Aki esetleg fejlesztő közületek, és szívesen beszállna a fenti feltételekkel, írjon privátot és beszélünk. Budapesti emberek előnyben.
Üdv,
Zomboid csapat/Gimme that studios"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
rudymester
senior tag
Szuper lett. Az előző verziót letöröltem, de ez most szerintem sokáig fent marad a telefonon. Nem tudom, hogy kicsit lett-e optimalizálva, de mintha kicsit gyorsabb lenne (Galaxy Mini 2.3.5), vagy csak a frissebb Android miatt érzem így? A lényeg, hogy az akadályok így már időben észrevehetők, egyedül az "alul-felül-egyszerre-támadunk" akadályokat nem szeretem. Nagyon jó időzítés kell hozzá... :S
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
opr
nagyúr
Kijött a következő update, elvileg a market már szólt is róla mindenkinek
Ami lényeges változás:
- Az akadályok, menüpontok stb ojjektumok ki lettek emelve, így már könnyebb észrevenni, hogy mi az amiben el lehet nyalni
- A legsúlyosabb bug javítva lett, mostmár -elvileg- a gyengébb telefonokon se száll el x pálya utánIlletve néhány apróság
Tudjuk, hogy vannak még bugok rendesen, dolgozunk az ügyön (pl. ma is fogunk), türelem!
Jah, és ne fejetsétek el, februárban új fejezet!
Üdv,
Zomboid csapat"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz rudymester #43 üzenetére
Valóban nem nagy meló, a problémánk annyi, hogy nem értjük, hogy most tényleg az a kérés, hogy 3 szót magyarítsunk le (ha ez, akkor megcsináljuk, ezen ne múljon), vagy valami teljesen más, ami felett erősen elsiklottunk
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Zomboid információ:
Elnézést kérünk az update csúszásáért, kicsit bekavartak az ünnepek + némi betegség (esetenként picsamód másnaposság ) az ütemtervbe.
Cserébe úgy döntöttünk, hogy nagyobb update-et kaptok a vártnál, amiben benne lesznek:
- alapvető hibajavítások
- láthatóbb akadályok (egyelőre kiemeltük őket egyfajta "aurával", aztán ha jobb is eszünkbe jut, kapjátok azt is. Így már minden akadály teljesen látható, és nem túl zavaró)
- új score-screen, sokkal igényesebb, mint a jelenlegi
- ha belefér, sikeres teljesítés esetén is lesz retry gomb
- ha belefér, játék közben a bal felső sarokban lesz map restart gombHa nem lesz több csúszás (betegség), akkor jövőhéten érkezik.
App2sd problémát perpill vizsgáljuk, előfordulhat, hogy a mostani utáni update-ben ez is benne lesz.Az új fejezeten időközben szintén elkezdtük dolgozni, szóval új feature-ök, illetve természetesen 10 új pálya is érkezik. Erre egyelőre csak a when it's done ütemtervet tudom mondani, legkésőbb valszeg február vége felé érkezik
Ha már itt tartunk, lenne egy kérdésünk a publikumhoz: sokan kritizálták, hogy annak ellenére, hogy a játék magyar, nincs benne magyar nyelv, emiatt néhány júzer eléggé lehúzta a programot. Szóval, a kérdésünk: tényleg ennyire zavaró, hogy az a ~4 szó, ami van benne nem magyar? Csak mert mindent igyekeztünk megoldani ikonokkal, pont a nyelvi nehézségek miatt. Így hirtelen ami angol, az a back, a help meg a score, esetleg a like, de azt meg már hasznáják a magyar élőnyelvben is
Szóval, a kérdésünk amolyan szavazás formájában:
1 - hülyék vagytok, legyen a programban magyar nyelv!
2 - konkrétan lesz@rom
3 - identitásjelölésnek szerintem elég a magyarország a falon
4 - magyar fejlesztő munkájában alapelvárás a magyar nyelv, nincs kifogás!
5 - szarjátok le, szerintem baromság ez az egészA válaszokat előre is köszönjük!
Üdv,
opr @ Zomboid teamssppiikkee: Köszönjük a kritikát!
szerk: sorry a kisregényért, remélem azért lesz aki végig fogja olvasni
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
ssppiikkee
tag
Nos behatóbban kipróbáltam a játékot, tetszik!
A zene az illik hozzá, az ordítás vicces
Szerintem amin változtatni kellene az az akadályok könnyebb észrevehetősége, pl hogy jobban tünjön ki a háttérből.
Meg a retry gomb sikeres teljesítés esetén is!Ezeken kívül szerintem remek kis unaloműző
Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee
-
opr
nagyúr
Helló,
Ez az első pár pályán igaz, 1-09-től kezdve nem annyira működőképes
Az addig lévő pályák meg arra vannak, hogy szokd kicsit a dolgokat.szerk: holnap reggel küldöm privátban a letöltések számát, akkorra már pontos becsléssel tudok szolgálni.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
opera11
tag
Jaja, az nekem is fura volt, hogy ha az ember tud tigris bukfencezni, akkor kitud építeni valamekkora előnyt... Mondjuk engem nem zavart.... Jobb a zombiktól távolabb lenni Nekem mondjuk sikerült tigrisbukfencekkel is kinyírnom magam, ha pont rossz helyzetben vannak az akadályok és többször pofára esik, akkor az előnynek annyi...
Vicces aláírás helye
-
Bog
HÁZIGAZDA
Letöltöttem én is. Srácok, van egy rohadt nagy bug, minden pályát végig lehet csinálni a tigrisbukfenc-ugrást nyomkodva, mert ha így vetődök bele valamibe, akkor nem halok meg, csak felkelek és megyek tovább.
SE Xperia Live w Walkman.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
opr
nagyúr
Mire addig eljutunk Chuck Norris harmadszorra elszámol végtelenig, csak a balkezést meg egy abakuszt felhasználva
-
ducsidu
senior tag
Épp a Supernarketnél tartok. Tényleg érdemes figyelni a hátteret,most pl egy ilyen feliratot láttam: "Buy 3 of the price of 3!"
-
daninet
veterán
Több játéknál láttam mostanában, hogy az opcióknál egy menüpontban letölthető HD textura pack és igy mindenki ugy futtatja ahogy akarja. Esetleg ha már kifogytatok az ötletből, és a bugreportok végére értetek sztm megvalositható
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
opr
nagyúr
válasz kiskaktusz #33 üzenetére
Várjuk a véleményt & konstruktív kritikát
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
bár telefonon nem vagyok nagy játékbuzi, lévén inkább csak sudokuzok, de holnap letöltöm és megnézem magamnak
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
opr
nagyúr
Teljesen egyetértünk, valóban zavaró tud lenni, hogy a textúra nem ugyan olyan alakú, mint a tárgy, amin rajta van. Ugyan ez igaz az animációra is. Sajnos ezeken a jövőben se fogunk tudni módosítani, ugyanis a cél, amikor írtuk az volt, hogy kb. egy mosógépen is elfusson tökéletes sebességgel. Ez volt az a grafika, illetve textúrarészletesség, amit még bármi elbír, amit ma használnak. Sajnos, amíg vodafone 858 szintű telefonól ilyen sokat adnak el, addig ez a helyzet nem is fog változni
A pixelpontos ütközésvizsgálat pedig még a htc dhd-t is földre küldte. Ugyan ezen okból maradtak ki az animált textúrák is. Aminált akadályok pedig a jövőben jönnek, amint meg tudtuk oldani, hogy ne zabálja fel a legolcsóbb telefonokon se az erőforrásokat. Ez a jelenlegi helyzet alapján nem kis meló lesz, de szerintem a februári patch-be már ilyet is pakolunk. Vagy nem.Piros ablak: jogos, ezt többen mondták, közeljövőben javítjuk, esetleg itt is valami animáció elképzelhető, de ezt még nem tudjuk biztosra a fenti okokból.
Nagyobb részletességű textúrák: próbáltuk, eredetileg olyan volt, low-end telefonok beledöglöttek, akadoztak, minden bajuk volt vele, úgyhogy butítani kellett ezt is.Az emberke még lehet, hogy fog változni, esetleg kap ruhát vagy valami, egyelőre erről nem tudok nyilatkozni.
Köszönjük a kritikát!
-
daninet
veterán
Leírom a gondjaimat.
-Az emberke nagyon sötét. Jobb lenne egy rajzolt karakter, ha leveszem a fényerõt sokszor mar nem is latszik az ipse.
-Szerintem nincs lassu telefonom (Galaxy S @1200Mhz galnet ICS MIUI) de ez az emberke ugy mozog mint egy robot. Mintha a mozdulata kevés frame-bõl állna.
-Továbbá jelen van az általános gond ami az összes ilyen játéknál jelentkezik, optikailag átérne, csak ugye a tárgy éppen nem olyan kerek mint az a kis textura ami a helyére van szúrva, és a sarkában folyton elesik az ember. Van az a ninja játék detto ez a séma, ugyanezen okbol töröltem, bár ez még egy fokkal bosszantóbb.
Esés után ez a piros ablak nem valami kreativ, valami viccesre rajzolt agyevést vagy hasonló dolgot tudnék elképzelni, oda is gombokat rakni ne csak a fehér szöveg legyen, ha pofásan néz ki szivesebben kattintok a retry-ra.
A jövõben elbirna nagyobb részletességü texturakat is esetleg.Nah abba is hagyom kritizálni könnyü
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
opr
nagyúr
szphinx, davver, ducsidu:
ssppiikkee: hajrá-hajrá, várjuk az észrevételeket!
Audiosurf: nem rossz ötlet, de nem szeretnénk ennyire pofátlanul lopni. Azontúl nem lehet tudni, lehet, hogy az eredeti fejlesztőgárda is dolgozik portoláson. Én sem örülnék neki, ha valaki szemét módon lenyúlná az ötletemet. Azért az alapötlet nem rossz, hátha megcsinálja valaki.
dr. Kind: kíváncsiságból: Az oldalletöltés-számláló hogy áll? Érdekes lenne összevetni a generált letöltések számával.[ Szerkesztve ]
-
ducsidu
senior tag
Szerintem ezeket kéne megcsinálni:
- a score képernyőn sikeres teljesítés
esetén is legyen retry gomb
- játék közben a bal felső sarokban
legyen egy retry gomb, hogy ha valaki
újra akarja kezdeni, ne kelljen
megvárni, amíg megeszik a zombik
szerintem hanggal jobb (visszavonom,hogy rossz a zene,illik a játékhoz)
és a score képernyő így is jó -
davver
csendes tag
Sziasztok!
Sony Ericsson Xperia X8-n tökéletes! Nagyon jó unaloműző! Elsőre nagyon tetszik, az ordítás fenomenális! még írok, ha van észrevétel!
-
szphinx
csendes tag
válasz ssppiikkee #26 üzenetére
Épp ma próbáltam ki PC-n. Nem lenne rossz. Kicsit hasonlítana a Speedx 3D-hez szerintem.
-
szphinx
csendes tag
Letöltöttem,kipróbáltam,rabul ejtett!! Azt hiszem röviden ennyi. GRT hozzá!
-
opr
nagyúr
Ok, akkor majd küldöm neked is.
rudymester: a "rajzolatos" irányítást végiggondoltuk, de végül elvetettük, mert a későbbiekben, sőt, akár már most a második fejezetben is, annyira gyorsan kell nyomkodni a gombokat, hogy csak megnehezítené a dolgot. Két óra játék ujjhuzogatással kb. garantált ínhüvelygyulladás
Mindenki más: mivel eddig a legtöbb kritika az akadályok láthatóságára érkezett, főleg a második fejezetben, ezért ezt kiemelten fogjuk kezelni, tehát valószínűleg (ha találunk rá valami megoldást) januárban kaptok majd erre is egy update-et, ahol javítunk a dolgon, plusz a szokásos bugfixek, egyéb új feature-ök
Ezzel kapcsolatban egy kérdésem lenne a fórumtársakhoz:
Kiírom ide az eddig javasolt/kért feature-öket/egyéb javításokat (az akadálykiemelésen kívül). Szeretnék megkérni mindenkit, aki érdekel, hogy jelezze, hogy szerinte melyikre lenne a legnagyobb igény, melyikre a legkisebb, illetve melyik az (ha van olyan), amit marhaságnak tart.
- a játék bydef hang nélkül induljon, erre legyen gomb a start képernyőn, hogy akinek kell, gyorsan be tudja kapcsolni
- a score képernyőn sikeres teljesítés esetén is legyen retry gomb
- játék közben a bal felső sarokban legyen egy retry gomb, hogy ha valaki újra akarja kezdeni, ne kelljen megvárni, amíg megeszik a zombik
- score képernyőt igényesebbre megoldaniAsszem nagyjából ennyi
Előre is köszönjük ezt is!"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
rudymester
senior tag
Tetszik és Galaxy Minin is rendben van a sebessége. Kicsit furcsa, hogy a mozdulatokat "gombokkal" és nem rajzolatokkal kell előhívni. Van egy parkour játék (nem emlékszem a címére), ahol a játékmenet hasonló. A mozdulat irányát megadva jönnek elő mozgások. Pl. jobbra csík vetődés, felfele csík ugrás (remélem érthető). Szerintem a gombos iránítás mellett is megférne.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
AcélAgyar
tag
Szerintem mindent egybevéve nagyon klassz játék, csak egy gondom van vele: az akadályokat érdemes lenne valahogy jobban kiemelni.
Amúgy grat a játékhoz.
-
maximilian4
addikt
Letöltöttem. Tetszik is a játék. Az első chapterben még nem volt problémám, de a street-en szerintem egy kissé jobban kikéne emelni az akadályokat.
Maxi
-
opr
nagyúr
Ha gondolod, majd küldök holnap/holnapután egy privátot, hogy mennyit hozott a cikk letöltésben.
Ha figyelembe vesszük a jelenlegi átlagos növekedési rátát, akkor könnyen ki tudjuk számolni elhanyagolható szórással, hogy mennyit hozottSajnos azonnal nem fogom tudni megmondani, mert van egy laza ~8-12 órás késése a letöltésszámlálónak.
(ha úgy jobb, akkor meg simán beírom ide, hogy mások is lássák, valószínűleg érdekli a többi fejlesztőt is, aki még nem került ki - ennek az eldöntését rád bízom)
A továbbaikhoz pedig sok sikert!
gybazsi: Köszönjük!
-
Bog
HÁZIGAZDA
Örül a lelkem, hogy pont úgy sikerült ez a rovat, ahogy elterveztük. Cikk fent, a fórumban jelen van az alkotó és reagál a kommentekre, gondolom / remélem, hogy növekszik szépen a letöltésszámláló, a feddback pedig jól jön. Bízom benne, hogy a továbbiakban is hasonló eredményeket hoz a rovat, pont ez volt a cél.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
mumk1
addikt
Jó az alapötlet, garantált a hosszú játékidő. Szerintem a menü és hátterek grafikája teljesen rendben van, zene szintén. Egyedül amit én átszabnék az a score ablak a pályák végén, itt a gombok a fehér alapon kifejezetten nem illenek ide. Persze szigorúan szvsz. Egyébkén gratulálok hozzá, szép munka.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
kunyho25
csendes tag
http://mobilarena.hu/dl/cnt/2011-12/80462/ss2.png ezen a képen, ahol le van esve a fal és a téglák látszanak, csak szerintem vagy szerintetek is magyarország rajzolódik ki?
-
Dany007
veterán
Töltöttem nem rossz.
A menü egy kicsit furcsa volt az elején. De amúgy ötletes. A zene nekem tetszik.
El lehet vele szórakozni. A sikítás szintén nagyon bejött Kollegák csak pislogtak, hogy wtf? -
MrMalkesz
csendes tag
Egy ingyenes játék amire azt mondjátok hogy jó ,hogy kaphatott ár/érték arányra 7/10-et?
Amugy a zene szerintem hatalmas.
Viszont számomra zavaró, hogy az akadályokba ugy elesik az ember, hogy hozzá sem ér. Mintha a olyan nagy tömegű tárgyak lennének h külön gravitációs terük lenne. -
opr
nagyúr
Hmmmm...
Ilyenről még nem hallottunk, kicsit több adatot tudnál küldeni plz privátban?
Konkrétan:
Milyen teló, milyen firmware (gyári/nem gyári, android verzió), van-e rajta valami olyan progi, aminek ehhez lehet köze (ablakkezelés, tehát bármilyen launcher, samuknál lagfixer, vagy úgy egyáltalán bármi ilyen, ami jól jöhet)Neked is, és mindenki másnak is köszönjük a kritikát és a buzdítást, igyekszünk! Tervek további appokra vannak bőven, csak legyen időnk emellett
szerk: syl5: privátban elküldöd a hosszabb verziót plz? Az építő jellegű negatív kritika is fontos, abból tudunk tanulni, az kell a leginkább a fejlődéshez. Ígérem, hogy nem sértődünk meg
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Először kicsit hosszabbra nyúlt a hsz, de aztán úgy döntöttem elég lesz csak ennyi:
Letöltöttem, megnéztem, nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
nekem tetszik a zene is nagyon jó, a sikoltás tetszik a legjobban.
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
negyedes
addikt
Aranyos játék. Nekem a zene kifejezetten tetszet.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
opr
nagyúr
Üdv!
Először is köszönjük a tesztet
Másodszor:
Építő jellegű kritikákat, bugreportokat, ötleteket, elért pontokat, szóval gyakorlatilag bármit szívesen veszünk!A játék folyamatosan fejlődni fog, igyekszünk minden részét folyamatosan csiszolni, ami időnk van, azt általában erre fordítjuk, szóval ha valakinél hiba van, vagy szeretne bele valami extrát, ami a publikum szerint is hasznos lenne, vagy hibát tapasztal, türelem, rajta vagyunk, pályákból/fejezetekből/új feature-ökből pedig igyekszünk beállni egy kéthavi frissítési periódusra.
A jelenlegi három mellett még hét, egyre nehezebb fejezet várható, egyenként 10 pályávalSzóval, jó játékot mindenkinek!
Plusz egy információ:
Van egy bug, ami elég irritáló: néhány telefonon egy idő után nem lehet folytatni a játékot, folyamatosan a kezdőképernyőre dob vissza, illetve előfordul force close is. A hiba javításán rajta vagyunk, ha minden jól megy a héten várható a javítás!Töltsétek, és ha tetszik, értékeljétek, sokat segít
Ha nem tetszik pedig mondd el, hogy miért nem, és -idővel- megoldjuk!Üdv,
Zomboid csapatszerk:
ducsidu: Köszönjük, jó játékot kívánunk[ Szerkesztve ]
-
ducsidu
senior tag
Most próbáltam A zombikra fordíthattak volna több időt,meg a zene sem tetszik,
de unaloműzésre tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB