- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Leírom a gondjaimat.
-Az emberke nagyon sötét. Jobb lenne egy rajzolt karakter, ha leveszem a fényerõt sokszor mar nem is latszik az ipse.
-Szerintem nincs lassu telefonom (Galaxy S @1200Mhz galnet ICS MIUI) de ez az emberke ugy mozog mint egy robot. Mintha a mozdulata kevés frame-bõl állna.
-Továbbá jelen van az általános gond ami az összes ilyen játéknál jelentkezik, optikailag átérne, csak ugye a tárgy éppen nem olyan kerek mint az a kis textura ami a helyére van szúrva, és a sarkában folyton elesik az ember. Van az a ninja játék detto ez a séma, ugyanezen okbol töröltem, bár ez még egy fokkal bosszantóbb.
Esés után ez a piros ablak nem valami kreativ, valami viccesre rajzolt agyevést vagy hasonló dolgot tudnék elképzelni, oda is gombokat rakni ne csak a fehér szöveg legyen, ha pofásan néz ki szivesebben kattintok a retry-ra.
A jövõben elbirna nagyobb részletességü texturakat is esetleg.Nah abba is hagyom kritizálni könnyü
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
Több játéknál láttam mostanában, hogy az opcióknál egy menüpontban letölthető HD textura pack és igy mindenki ugy futtatja ahogy akarja. Esetleg ha már kifogytatok az ötletből, és a bugreportok végére értetek sztm megvalositható
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Opel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest