- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Több játéknál láttam mostanában, hogy az opcióknál egy menüpontban letölthető HD textura pack és igy mindenki ugy futtatja ahogy akarja. Esetleg ha már kifogytatok az ötletből, és a bugreportok végére értetek sztm megvalositható
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
Leírom a gondjaimat.
-Az emberke nagyon sötét. Jobb lenne egy rajzolt karakter, ha leveszem a fényerõt sokszor mar nem is latszik az ipse.
-Szerintem nincs lassu telefonom (Galaxy S @1200Mhz galnet ICS MIUI) de ez az emberke ugy mozog mint egy robot. Mintha a mozdulata kevés frame-bõl állna.
-Továbbá jelen van az általános gond ami az összes ilyen játéknál jelentkezik, optikailag átérne, csak ugye a tárgy éppen nem olyan kerek mint az a kis textura ami a helyére van szúrva, és a sarkában folyton elesik az ember. Van az a ninja játék detto ez a séma, ugyanezen okbol töröltem, bár ez még egy fokkal bosszantóbb.
Esés után ez a piros ablak nem valami kreativ, valami viccesre rajzolt agyevést vagy hasonló dolgot tudnék elképzelni, oda is gombokat rakni ne csak a fehér szöveg legyen, ha pofásan néz ki szivesebben kattintok a retry-ra.
A jövõben elbirna nagyobb részletességü texturakat is esetleg.Nah abba is hagyom kritizálni könnyü
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...