- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traffi Hunte
csendes tag
Kedves jFox!
Köszönjük az észrevételeidet, a hibákat mielőbb megvizsgáljuk.
A sebességmérő berendezéseket az adatok mennyisége, és a riasztási rendszer miatt mutatjuk mindig az adott időben. Ha nem így tennénk, túl sok adat lenne egy időben a listákban és a térképen is. Ráadásul délután érdekel valakit egy reggeli mérés ténye? A valós idejű felhasználói jelentéseknek is így van értelme, és úgy gondoljuk ez egy olyan ok lehet, ami végett érdemes akár a háttérben futtatni az alkalmazást.
Alkalmazásunk offline is működik, a felhasználói jelentések kivételével.
Navigáció fejlesztésére sajnos jelenleg nincs erőforrásunk.
Egyék kérdések esetén is állunk rendelkezésedre, írj nekünk nyugodtan az info@traffihunter.hu címre, vagy akár ide is!
Üdvözlettel:
A Traffi Hunter csapata -
Valzor
aktív tag
válasz
zozo2001hu #16 üzenetére
Szőrszál hasogatás, de egész pontosan azt jelenti, hogy be van kapcsolva az USB debug és éppen rá is van dugva egy számítógépre. Ha csak simán bekapcsolod, attól még nem jelenik meg a kis ikon.
-
G.Peter
aktív tag
Én meg azt mondom, hogy inkább ez mint a waze. Azt nem vagyok hajlandó használni, örülök, hogy van helyette egy remek magyar fejlesztésű program.
Mondjuk én általában ugyanazon a néhány útvonalon vezetek, így nincs szükségem navira. Ha új útvonalon megyek, akkor meg előtte megnézem térképen és szerencsére elég jó a memóriám -
Gaborking
tag
Két heti írtam nekik, már tervezik WP8-ra is
-
-
ribery22
tag
Úgy tudom (Veletech-en kapott infó alapján), hogy a következő frissítés után WP-re is jön
-
mrThomi
addikt
Arra nemtalaltam infot hogy ez a cucc csak magyarorszagon mukodik ????
-
bagkri01
őstag
Ne haragudj meg a hangnemért, de Te vagy rendőr vagy, vagy hülye vagy, piszkosul nem számít a pénz. Még egyszer elnézést érte de ez kikívánkozott. Én nem szoktam száguldozni, de a sebességet így is át kell lépnem néha, jól jöhet ez az alkalmazás sok mindenkinek. A radar blokkoló az tényleg pofátlanság, de gondolkozz el rajta, hogy azt is kik használják legfőképp.
-
RepeatSector
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #38 üzenetére
Ha ő lenne a csorbán, akkor már a híradóban visítana, hogy minden ilyet tiltanak és aki használni meri azt kilövetik!Í(snajper minden járőrkocsiba )
-
Macccy
senior tag
Neked nem kell !
26 km otthon -> munkahely, dél Buda ... ezen a nagyon rövid szakaszon - amiből ráadásul csak talán 6-8 kilométer van a városban - nem tud az egyszeri autós az egyenes FŐÚTON úgy végigmenni, hogy a sebességet betartva zöldhullám lenne! A gyorshajtást vagy kénytelen vagy meglépni pár szakszon mindössze +10-15 km/h mértékben, vagy beállsz újra és újra a lámpákhoz! Okosan kell vezetni, nem mint a birkák a karámban, én ha tehetem nem állok és alakítom a gázolajjal nyert energiát fékporrá!Fentebb pedig írta valaki és teljesen egyetértek vele, a magyar Rend ... khmm ... őrség mindössze pénzt szed be, nem tekintélyük van, hanem a pénztárcánk féltése miatt lassítunk, de nekik ez sokszor nem elég és ahogyan pár hónapja az Egér úti eset megmutatta, attól sem rettennek már vissza, hogy leszereljék a 70-es táblát és 50-re lefényképezzék az ingázókat! Ha tehát BÁRMI módszer létezik, amivel visszatarthatom tőlük a pénzt, az mind közkincs!
És EZÉRT NAGY NAGY NAGY PIROS PONT a készítőknek!
(akik szerintetek nyilván szintén ültetett karbontetős micukkal szúrják azért kódoltak egy ingyenes appot) -
Száguldozzunk persze
amúgy jó
-
nord_
veterán
A Waze akkor visz ki a dugóból, ha a dugót valamelyik Waze tag bejelölte.
A Waze akkor tarolhatná le a piacot, ha asz utak tele lennének érzékelőkkel és az adatok elég sűrűn megérkeznének a cég központjába. Nah, akkor minden nagynevű és múltú navigációs cég kábé másfél percen belül lehúzhatná a rolót. -
sgery
őstag
Én is a Waze-ra voksolok.
Nálam már mindig fut, kivisz minden dugóbólDe amúgy pedig ne hajtsatok gyorsan és nem kell figyelni semmire, ez a lényeg...
-
nord_
veterán
-
jFox
addikt
Nekem sem azért jó egy ilyen, mert száguldozok. Hanem azért hogy jobban figyeljek oda, hogy véletlenül ne lépjem túl az adott sebesség korlátozást. Gondolom mással is előfordult már, hogy elbambult és csak ment a másik után, aki meg nem tartotta be a sebbeséghatárt, és máris kapta a csekket.
Na pl. az ilyenek elkerülésére jó, hogy felhívja a figyelmet, hogy ellenőrzés várható. -
Telda
addikt
Én személy szerint betiltanék minden ilyen eszközt és alkalmazást, illetve a rádióknak sem engedném, hogy bemondják a traffipaxok helyét.
-
jFox
addikt
válasz
Traffi Hunte #22 üzenetére
Én is használom már egy ideje, de van egy-két problémám vele.
- Itt Miskolcon többször jelzi, hogy a 3.sz úton trafi, közben meg ha rákattintok, hogy hol is, akkor a Martin kertvárosban jelzi, ami elég messze van a 3.sz főúttól.
- A trafi előrejelzések miért csak attól az időtől jelennek meg, amikor már kint vannak?
- Jó lenne ha lehetne offline térképet is használni. pl. OpenMaps
- és igen jó lenne bele navigáció is, bár én a hangot nem használom, ha simán tudna útvonalat tervezni az elég lenne.Ezek nem szemrehányások, csupán jelzések hogy mit lehetne még jevítani rajta. És köszönjük eme remek kezdeményezést!
-
zozo2001hu
tag
válasz
Traffi Hunte #22 üzenetére
Szia!
Minden tiszteletem ezért a programért amit készítettetek, valószínűleg sokunknak spóroltok akár több 10.000 Ft bírságot is ezzel az alkalmazással.
Tudom ez már csak szépséghiba, de mint Android holo theme rajongó kérhetném, hogy a következő frissítésnél az Android verziónál legyen figyelembe véve az általános holo theme gui tervezési iránymutatás?
A következő linken találtok ezzel kapcsolatban segítséget:
-
Willhunting
aktív tag
válasz
tom956ster #20 üzenetére
Hát szerintem is inkább Waze. Tudja ugyanezt a funkciót és mellette navinak is jó.
-
Traffi Hunte
csendes tag
Alkalmazásunk természetesen a háttérben futtatva is jelez, legyen szó felhasználói jelentésről, fix traffipaxokról, police.hu-n fellelhető adatokról, illetve kpm mérésekről.
Adataink forrásai:
- www.police.hu webhelyről feldolgozott traffipax információk (sötétkék ikon)
- Fix traffipaxok (szürke ikon)
- Felhasználói jelentések (világoskék ikon)
- NKH(KMP) jelentések (sárga ikon)A Kamionosokkal szövetségben, az ő kérésükre vezettük be az NKH(KPM) jelentéseket. Ezzel sikerült majdhogynem megdupláznunk a napi használatot, mely napi 4-5000 egyedi felhasználót jelent.
Célunk, hogy ALKOSSUK MEG EGYÜTT MAGYARORSZÁG LEGJOBB TRAFFIPAXJELZŐ ALKALMAZÁSÁT!
Kérjük tekintsétek meg első promó videónkat is:
[link] -
blt.62
őstag
válasz
RepeatSector #5 üzenetére
Köszi.
-
gerii
addikt
Kérdés hogy működik-e háttérben, miközben pl megy a navi? Hasznosabb lenne egy POI adatbázisként, mert minek is bámulja az ember a programot útközben, hisz semmi infót nem ad (a hang bőven elég).
-
Zirowe
nagyúr
válasz
zozo2001hu #16 üzenetére
Azt jelenti, hogy be van kapcsolva az usb debug.
-
zozo2001hu
tag
Hali!
Az a jelly bean ikon fent a notification részen az melyik programé? Érdekelne mert még nem láttam ilyet.
-
ikormos
csendes tag
válasz
RepeatSector #5 üzenetére
Az IGO-hoz NINCS ilyen adatbázis.
Amire Te gondolsz, az olyan helyeket tartalmaz, ahol _szoktak_ trafizni, teljesen statikus adatbázis.
Ez a program a közösség folyamatos jelzéseit veszi figyelembe. Ha Te autózol valamerre, látsz egy trafit, bejelölöd, hol láttad. Ez azonnal megjelenik a többi felhasználó programjában, és ottmarad valamennyi ideig, majd eltűnik.
Az biztos, hogy az IGO-s adatbázis semmit nem ér (illetve a telepített trafik és a vasúti átjárók jók), mer pl. Pesten áthajtva táblától-tábláig folyamatosan csilingel..
Ez működhet, ha sokan használják..
KI -
catroot
veterán
Pont most reggel szedtem le
-
MaUser
addikt
Azért napi ingázóknak szvsz hasznos, mivel az adatbázist frissítik. Reggel indulásnál ránéz az ember a gmaps-ra, hogy van-e dugó és erre, hogy hol van éppen aznap kamera.
De tény, hogy sokkal hasznosabb lenne, ha a kettőt egyben tudná valami és főleg nem a mobilon, hanem pc-n, mert sok utcát áttekinteni mobilon szenvedés...
-
nord_
veterán
válasz
sing1ep1ayer #7 üzenetére
Egyetértek, ez az alkalmazás akkor lenne ütős, ha nem csak általánosságban látnánk a mérési pontokat, hanem be lehetne állítani, hogy a megtervezett útvonalon mutassa kizárólag a traffipaxokat.
-
HuMarc
veterán
válasz
leslie_smith #6 üzenetére
Ilyenen fennakadni
Egyébkét nekem tetszik, hasznos lehet
-
Csapoati
nagyúr
Az app jo, de alapjaban veve jobb lenne betartani a sebesseghatarokat.
-
Danndi
tag
Nem rossz alkalmazás, viszont a WAZE is tudja/tudná ezt ha többen használnák, és azzal még navigálni is lehet...
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
tom956ster #2 üzenetére
Osztom a véleményed. Ez csak azoknak jó, akiknek a navira nincs szükségük, akik tudják hová mennek, oda viszot sietnének minden áron. Most fel lett kapva a program, de ez csak ideiglenes, nagy jövője valószínűleg nincs. Ha mázlijuk van, talán megveszi tőlük az alkalmazást egy nagyobb cég a navijához, ellenkező esetben szerintem eltűnnek a süllyesztőben.
-
leslie_smith
aktív tag
Tényleg szép és hasznos,de androidon inkább HOLO UI kéne
-
Peterson_
addikt
válasz
hyperman25 #3 üzenetére
Idővel talán azt is
Tényleg hasznos app, viszont a droiddal szembeni "hátrányos megkülönböztetést" tényleg el kéne már felejteni.
-
hyperman25
tag
Heh, egy pillanatra azt hittem már, hogy Nemzeti Dohánybolt trafikokat lehet vele keresni.
-
tom956ster
aktív tag
Az elkepzeles jo, de nem igazan latom az alkalmazas valodi lenyeget ugy megtestesulni, hogy ez rendben legyen minden teren. A magas ertekeles es a sok felhasznalo egyertelmuen azt mutatja, hogy van piaca es kell egy ilyen. Ellenben mint videki ember, ha pl Budapesten fordulok meg nagyritkan, sajnos ez az alkalmazas nem elegseges. Nekem egy olyan reszkoz kell, ami segiti a tajekozodasom, ergo csak a navi felel meg. Nem lett volna jobb ezt a szolgaltatast egy olyan csomagban elerhetove tenni, ami pl kiegesziti a Google navijat egy trafi poi csomaggal? Igy nem kell egy kulon alkalmazast futattni, ami mellett mar tuti nem megy parhuzamosan egy nav is, vagy az ember megorul a ket eszkoztol. En igy latom, ez az en velemenyem...
-
blt.62
őstag
A hagyományos GPS-re is letőlthető?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Traffi Hunter egy magyar fejlesztésű alkalmazás, mely a traffipaxok számon tartásában nyújt segítséget; iOS és Android platformon is elérhető.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vallás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest