- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
Nekem hol működik a szolgáltatás, hol nem. Wifiről egyáltalán nem megy tableten, de mobil internetről sem.
Ha rákoppintok az egyik csatornára, nem indul el a lejátszás. Vagy ha elindul, akkor kiírja, hogy "nem tudom lejátszani a videót". -
guriga1234
addikt
"A Telekom TVGO TV müsorai csak és kizárolag a Telekom Interaktiv tv elöfizetéssel rendelkezök,tudják nézni,használni" - ez hülyeség. Kábeltévés előfizetésem van, és tudom használni. De nem csak én, hanem mindenki, akinek van T-s tévé előfizetése. Vagyis köze nincs az interaktív tv-hez.
-
fojuzer
aktív tag
Figyelem! A Telekom TVGO TV müsorai csak és kizárolag a Telekom Interaktiv tv elöfizetéssel rendelkezök,tudják nézni,használni,Mást a használattal csak kölcsönzési dij fejében/Filmek/ lehet használni,Semmilyen más megoldás nincs!Ezenkivül van más mobil TV szolgáltatás az elözö bloggomban leirt feltételekkel!
-
Janika-1982
tag
Sok lovettásoknak ok!
Másoknak marad a TV! -
Troy.
addikt
válasz
guriga1234 #27 üzenetére
Ha előfizetek a mindigtv-re, akkor az összes csatornát tudom nézni interneten keresztül?
-
fojuzer
aktív tag
Nos itt az Ára a választhato müsor csatiknak!MyTV Videótár: 1.990,- Ft,
-MyTV Alapcsomag: 1.990,- Ft,
-MyTV Mini csomagok: a Sorozat minicsomag havdíja 690 Ft, a Film minicsomag havidíja 590 Ft, a Női minicsomag havidíja 490 Ft, a Tévétár minicsomag havidíja pedig 290 Ft.A csomagokról, valamint a csatorna kínálatról részletes leírást honlapunkKi,ki maga dönti el.honnét,mit néz illetve vásárol elöfizetést,több kinálat is van!//Pénztárca-bank szla bösége-üressége döntö//
-
HBO GO szolgáltatás TV előfizetés vásárlása nélkül is használható, ha Magyar Telekom Nyrt.-nél előfizetéssel rendelkezik az HBO GO szolgáltatást megrendelő ügyfél. Ekkor havonta 2490 HUF összegbe kerül az HBO GO és határozatlan időre szól az előfizetés. HBO GO szolgáltatás igénybevételéhez szükséges feltételek: bármilyen vezetékes internet előfizetés vagy mobilinternet előfizetés.
Ezek a mobilinternet előfizetéssel rendelkező díjcsomagok valamelyike szükséges, akkor, ha az ügyfél nem rendelkezik vezetékes internettel, vagy nem akarja a vezetékes internet mellé igénybe venni az HBO GO szolgáltatást:
- Fun
- Ikon 200
- Ikon 400
- Ikon 600
- Like
- Like 300
- MédiaMánia L
- MédiaMánia M
- MédiaMánia S
- MédiaMánia XL
- MédiaMánia XS
- Mozaik L
- Mozaik M
- Mozaik S
- Mozaik XL
- Mozaik XS
- Mozaik XXL
- Ikon 200 LTE
- Ikon 400 LTE
- Ikon 600 LTE
- EcoSurf
- Next L
- Next XL
- Next M
- Next S
- Fun S
- Like S
- Move M
- Move S
- Move XS
- Music M
- Music S
- Music XSForrás: [Magyar Telekom Nyrt.]
-
-
Troy.
addikt
Amennyiben televíziós csatornákat kívántok nézni az interneten keresztül, alternatíva lehet az ittott.tv.
Csatornák számában ugyan nem vetekszik (vagy meg sem közelíti) a hagyományos tévézéssel, de bízom benne hogy idővel bővülni fog.
Mindenesetre nem rossz kezdeményezés.
-
sziklaik
csendes tag
Jobban megéri venni egy OTG-s TV tunert 10.000-ért. 100 óra alatt megtérül és internet se kell hozzá.
-
masholnap
senior tag
Az nincs pontosítva a cikkben, hogy csomagkapcsolásos a dolog, azaz csak akkor használhatod, ha van telenoros netelőfizetésed is.
-
Emtra
tag
otthoni wifi nélkül szívás hazai net csomagok meg drágák és még nem is korlátlanok
-
7Sony7
addikt
Srácok, hogy a túróba lehet ezt kikapcsolni?
Galaxy Ace4, nincs benne a futó programok között, mégis írkálja néha az értesítésin, hogy milyen műsor lesz.
Telenoros teló, alapból rajta volt. -
tomp
félisten
Nem lenne rossz, ha a Chromecast-on keresztüli nézéskor az adott csatorna HD verzióját indítaná el. Talán az AXN Now-nál HD-ben megy.
-
Straw
senior tag
válasz
Arthuro_Adam #6 üzenetére
Az ilyen szolgáltatások nem fognak külföldről működni mert a magyarországi sugárzású csatornák jogtulajdonosainak csak az adott országra (jelen esetben MO) van jogosultságuk sugározni, ugyanez vonatkozik a szolgáltatókra is, nekik a műsor továbbítás csak országon belül engedélyezett.
Egyébként a TVGO T-s előfizetőknek ingyenes vagy azért ott is megy a plusz lehúzás hogy fizess user ha mobil TV-t akarsz?
Én még erre leszek kíváncsi, ha tényleg meglépik és az EU nem int be akkor abszolút mindenkit lemoshatnak.
-
Agrippa22
tag
Én olvastam olyat, hogy az ausztrálok pont ezért regisztráltak az US Netflixre, mert nem ugyanaz volt a kínálat, az US sokkal nagyobb választékkal és frissességgel rendelkezett (de ez is egyébként a kiadók sara)
Ja, megtaláltam, szeptember hír volt másik oldalon.
-
br.rak
őstag
Nagyon hiányoznak a sportadók ( Digi 1-2, sport1-2-m, esp 1-2, sk) a többi nem nagy durranás, a mindigTV appjaát kellene feltupírozni, hogy plusz pénzért lehessen nézni az extra csomagok adásait neten keresztül.
Ha már netflix: Itt európában a premier tartalmak is elérhetőek lesznek a kinti adás másnapján eredeti/magyar felirattal, vagy nem?
-
Agrippa22
tag
Látom, a Netflix hirdetése megindította a folyamatokat ("Keresünk embereket k-Eu-i lokalizációra..."). Megindult az előre menekülés
De ahogy elnézem a TVGO filmekben és sportban erős, a myTV pedig inkább sorozatokban, habár van még hova bővülni. Az HBO is bevezethetné már, hogy lehessen külön előfizetni a GO-ra.
Van már LG Smart TV-kre app egyébként myTV-hez, hogy ne kelljen venni CC-t?
-
Márko88
aktív tag
Tök jó lenne ha mobilon szabadon lehetne tv-zni és nem ilyen szolgàltatos. Csak egy antenna és kész.Néha jól jönne.
-
Arthuro_Adam
őstag
Külföldről is használható? A TVGO nagy hátránya, hogy csak magyar IP-ről megy.
-
mjani1172
addikt
Én használtam az előző verziót,semmire nem volt jó, fagyott, nem működött egyetlen egy készüléken sem.Hiába fizettem elő csak az alap csomagot és ott sem mindent volt hajlandó lejátszani,állandóan ígérgettek és elnézést kértek.4 hónap után töröltem.
-
ESP23
senior tag
Nekem a Telekomos TVGO alkalmazásnál jelenelg nincs jobb. 😊
-
joelke HU
őstag
Nem rossz, bár a csatornakínálat nem egy nagy durranás. A tarrtv appja is szimpibb nekem. Ott ha előfizetőjük vagy, akkor külön díj megfizetése nélkül nézhető az élő adás, itt meg, ha jól értem, akkor órák után kell fizetni. Igaz még ott sincsen túl sok csatorna. De az irány határozottan jó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mai bemutatónkban a kék szolgáltató számítógépen, tableten és mobil eszközön használható televíziós műsorszolgáltatását mutatjuk be, mely filmeket és TV-csatornákat kínál.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest