Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz Peaceliker #56 üzenetére
Az hogy nincs különbség azért túlzás de tény hogy a tegra 2 és tegra 3ra optimalizált játékokat simán viszik gyengébb cuccok is. Én evo 3d-n játszottam dead trigger-el úgy hogy kis mókolás után működött minden effekt és tökéletesen ment.
-
Peaceliker
addikt
...és gyakorlatilag meg nincs különbség tegra meg nontegra gép között a játék szempontjából. Én is meglepődtem amikor beállításokban feltettem grafot maxra és hozta a spec effekteket (ami a videó szerint csak tegra 3 on van) . :-) pegig nekem csak egy kínai "vackom" van :-)
"Oh my Goa'uld!"
-
zdanee
őstag
iPod touch 4g-n elindul, de nagyon sokszor kifagy. Kicsit még várok, pár verzió után csak játszható lesz. Ja, és hogy a nem tegrás de sokszázezer forintos telefonok tulajainak legyen miért sírni, ez egy 800MHz-s egymagos cucc 256MB RAM-al
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
bagyusz
őstag
-
Ezredes1943
csendes tag
Érdekes, pont most néztem meg a Wild Bloodot simán megy Galaxy Tab 2-őn ez viszont nem kompatibilis. Sebaj vettem helyette Asphalt 7-et 211ft-ért. De remélem jön majd a nem tegrás is.
-
Nazara
őstag
Én is megvettem a játékot akcióban 55 Ft-ért, de az én Galaxy Note-omon sem fut.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Bkrisz9
őstag
Engem az nem zavar nekem az a graf tökéletes... mért nem tudják így csinálni? csak vásárlókat vesztenek vele :/ a legtöbb embernek csak közép kategóriás telefonja van ( az alsó kategóriába egyértelmű h ezek nem mennek..) és igen csak jó lenne 1-2 normális játék :/
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
=WiNTeR=
senior tag
Azért egy 10-11"-es tabon kissé átméretezett feliratokkal (FHD felbontás környékén) szerintem jól olvasható lenne, az irányítás hát meg az olyan klasszikus touchscreenes lenne.
#46: Szerintem Tegra3-ra gondoltak
[ Szerkesztve ]
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Titi76
aktív tag
Nekem Galaxy TAB 10.1 (ICS-el) van vagyis Tegra2 mégis azt írja ki hogy nem kompatibilis.
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
=WiNTeR=
senior tag
Egy kérdés: A Surface (vagy akár iPad / Transformers szerű) bilentyűzetet hogy érzékeli ez a (meg a többi) játék / program? Csak touchscreen-en keresztül lehet vezérelni őket, vagy azért támogatják valamelyest a billentyűzetet is?
ON: Akkor már elkezdhetnék a Morrowind-et (esetleg az Obliviont) átírni ARM-re, lenne igény rá, az egyszer biztos.
[ Szerkesztve ]
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
bagyusz
őstag
A psp-t és a droidos telókat nem lehet egymás ellen versenyeztetni !
Az androidnál sok az OS verzió és hardveres szórás, ami egyfajta futási környezetet igényel mint a PC-nél a directx. Míg a psp-nél adott a fix hardver, ahol már hardveres szinten vannak programozva a játékok, nincsenek "kitérők" mint az androidnál opengl...Mára vannak olyan játékok amik szerintem ütik a psp szintjét. Lásd MC2, TDKR, vagy mostani kedvencem a wild blood ami szintén UT motor hajtja mint a címben említett gamet.
A konzol érzetet valóban nem adja át egy telefon, de vannak már alternatívák rá.
Horn játék kompatibilitás mizéria egyfajta üzletpolitika amit nem lehet elkerülni.
(#41) batai15:
Lentebb is írták, hogy Tegra only.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
valaki nem tudná megnézni hogy a galaxy nexusán(galaxy nexus s) hogy fut? mert vannak aggályaim hogy fog e rendesen futni e rajta minden, mivel "csak" 2 magos..
-
42861
senior tag
Nyúztam egy darabig One X-en. Kb. 55%-ig jutottam. Szépnek szép, a játékmenet is kellemes, de néha erősen lecsökken az fps és csúnyán beszaggat. Gyakran fagyogatott is játék közben. A mentés elég idióta, csak a fejezet elején és végén ment. Ha meghaltam visszarakott egy közeli checkpointra, de ha kiléptem akkor már csak restart levelt engedett (fagyás esetén is). Még akkor is ha nem lőttem ki a feladatkezelőből. Na és persze nagy akksizabáló. Egy 20-40 perces fejezet, kb. 30-40% akkut evett meg.
Erős negatívum volt még számomra, hogy a játék a viszonylag borsos ára mellett erősen épített a mikrotranzakciókra. Normál játékkal gyakorlatilag esélytelen a jobb fegyvereket, ruhákat, egyéb cuccokat megszerezni, mert horror árat kért érte. Persze ejróért megvehető a játékbeli fizetőeszköz..
-
batai15
félisten
Én ios-en az i3gsen vagyok kiakadva hogy azon is megy....
Bár még a 400mhzs psp is durva volt... azért szerintem még mindíg nincs az androidos játékok grafikai minősége ott mint a pspn. és az csak 400 mhzs volt.. -
Bkrisz9
őstag
Ott van a Dead Trigger szep graf jo jatek es elmegy gyengebb telokon is... Mert nem lehet normalis jatekot csinalni atlag tudasu telefonra???? -.-
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
batai15
félisten
akkor gondolom snapdragon s4 is kilőve nem?
-
Szakiii
addikt
válasz beloadjoker #34 üzenetére
Még mindig.
-
beloadjoker
őstag
Hali !
Tegra only még mindig ? S3-am van és kipróbálnám .
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Vadmeggy
aktív tag
válasz Stanley-B. #25 üzenetére
Tényleg sokkal jobbak az indie játékok. Teljesen más hangulata van, mint egy szokásos rpg vagy fps játéknak.
Bár a belinkelt játékod engem kísértetiesen emlékeztet a World of Goo-ra[ Szerkesztve ]
Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.
-
hallerlaller
addikt
-
butyek
senior tag
-
Kereszhaver
tag
ÉS A WP???????
-
Zirowe
nagyúr
Nem kell oda bt, elég a pár dolláros controller is, és már rég óta megvalósítható.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
hallerlaller
addikt
válasz Stanley-B. #25 üzenetére
lol, miez engríbírc?
(#24) butyek
A kontrollerrel egyetértek, de vegyél akkor egy ps3 joyt ha nincs otthon.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Stanley-B.
őstag
Számomra ezek a játékok teljesen élvezhetetlenek telefonon, de még tableten is.
Az ilyen stílusú játékok sokkal jobban lekötnek: [link] -
butyek
senior tag
Amíg nem csomagolnak a telefonokhoz bt kontrollert is, addig szvsz csak szenvedés a játék telefonon.
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
dokee78
félisten
olyan,mint valami ICO koppintás Playstationról.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Chainfire-el nem próbálta senki?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Szakiii
addikt
Jó játék főleg ha úgy játszol vele hogy otg-n keresztül egér is be van kötve könnyen kezelhető és nagyon szép. (nexus 7)
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Sajnos ez van, de arra is gondolj, hogy ebből fizetik a fejlesztéseket sok játéknál, és a mobilpiacon jónéhány ennek köszönhetően jön létre egyáltalán, mivel itt nagy bevétellel ne kecsegtet a fejlesztés. Vagy bejön egy game vagy nem, és nincs köztes h megveszik páran mert nem tudják h szar, itt ha nem tetszik visszakéred a pénzed de nem kell kölcsönökből fejlesztened ami utána vagy megtérül vagy volt egy jó gamed és buktál mindent
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
VD
őstag
Ez a nvidia faszsága miatt van... Egy rakat lóvét adnak, hogy Tegra only legyen pár hónapig a cucc, ezzel is ösztönözve a népet, hogy az ő chipjükkel ellátott cuccot vegyenek. Már akit érdekel a mobilon/tableten játék.
A játékról meg:
55Ft-ot megért. De nem egy nagy durranás. Jobbra számítottam az első videók alapján. A látvány nem rossz, de a játékmenet baromi hülyén van megoldva. Inkább techdemo mint valódi game. -
bagyusz
őstag
Android OS-en csak a tegra-s gépeken megy?! Javítson ki valaki, ha nem így van.
(#7) BDave: Csak jól gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
Tetszik, játszanék is vele, ha nem csak Tegra2-re és 3-ra lenne optimalizálva. Ami nem feltétlenül jelenti a jó grafikát, nem-Tegrás cuccokon is ki lehet hozni azt a látványt. Így elég sok vásárlótól elesnek.
-
Liudvikas
tag
-
baliii
senior tag
Így monitoron nézve aképeket, egyáltalán nem estem hasra a látványtól.Ebből is látszik, hogy igazából a nagy pixelsűrűségű kijelző az ütőkártya és nem a minőség, mivel így gyakorlatilag minden jól mutat ezeken a kütyükön... Természetesen a lényeg, hogy végső soron szépnek látja az ember!
-
atike
nagyúr
Durva.
Lassan jön a "rakd be a 2. sd kártyát a következő pályához"...
-
crue
őstag
Nemrég 55 Ft volt a Google akciójában ez a játék. Meg is vettem, de sokra nem megyek vele, mert ugyan kompatibilisnek mutatja minden eszközömet a play, nem indul el egyiken sem. Így leszarom, de ha kifizettem volna a teljes árat, pipa lennék, mert nem biztos, hogy a visszatérítési idő alatt letöltődik az 1,7 giga és akkor bukom a pénzem.
-
spawn21
veterán
fejlődünk, remélem lassan jönnek majd vas izzasztó játékok még
s24U+15p
-
Liudvikas
tag
1,7 GB, nem semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest