Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #35 üzenetére
Lehet röhögni, de én 1hete egy gombostűt kerestem vele a takaróban
(komolyan)
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
bartatamas #33 üzenetére
Köszi a választ
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
bartatamas #29 üzenetére
bartatamas: a hőfokokkal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy az információ/eszköz/akku -nál lévő jelenleg 22°C érték honnan kerül kiolvasásra? Tényleg szó szerint van az akku-ban egy hőfok szenzor, vagy csak a telefonban az akku közelében van?
Csupán azért kérdezem, mert a szenzorok/hőmérséklet-érzékelő -nél nálam "nem elérhető" van, amivel semmi bajom, nyilván ilyen tényleg nincs a ZTE Blade-benRöviden, hogy ez engem miért érdekel
--> gyakran telón nézem, hogy hány fok van. Tudom nem túl pontos ha pl. zsebből veszem elő a telót stb. de mikor fél órája az asztalon van a teló nagyjából reális értékeket mutat.
A progi egyébként szuper, köszönjük!
Rover623: Én abból a 10-15hsz-ből le is szűrtem, hogy jobb volt míg csak használtam az Aidát és még ennyire sem ismertem a készítőiket... ez a hozzáállás amit prezentált az illető, nagyjából azt publikálta az olvasók felé, hogy "pénz-pénz-pénz és azt csináljuk amit mi akarunk, mert mi vagyunk a sztárok" nem baj - ez kell nekik. Ha most próbálnának írni egy hasonló progit és mi írtuk volna az Aidát, nem hinném, hogy sok esélyük lenne, tehát marketing szempontból nagyon nem volt (vagy most sincs) képben a fazon. Ha 3éve elkezdtek volna mobil platformokra Aidát fejleszteni ott is sikeresek lehetnének, így ezt a frontot már el is bukták, a jövőre nézve biztos, a jelent pedig már most bánthatják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged