- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #154 üzenetére
Szia. Megtaláltam a hibát, mindjárt feltöltöm a javítást. Köszi a hibajelzést.
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #151 üzenetére
Akkor a válasz az hogy van ennyi olvasatlan leveled. Szerintem lépj be PC-ről és keresd meg ezeket és jelöld olvasatlannak.
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #149 üzenetére
És ki is írja hogy van új? Hány új van?
Amikor azt írod hogy piros arra gondolsz hogy maga a Gmail icon piros (mert az mindig az), vagy az ikon tetején lévő csík? Mert az szürke ha nincs üzenet és piros ha van. -
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #143 üzenetére
Küldök akkor egy teszt programot ami talán kiírja mi a hiba. Egyszer írtál már nekem de nem tudom mi volt az email címed. bartadev@gmail.com
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #141 üzenetére
Például úgy tudsz hogy az Elixir 2-ben megnyitod a logcat naplók képernyőt és ott a fejlécben lévő jobbra nyíl ikonra kattintasz és küldés a fejlesztőnek. Ezt közvetlenül a próbálkozás után csináld meg. Amúgy eddig működött, mi változott hogy elromlott? Az új CM rom?
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #139 üzenetére
Küldj nekem egy logot közvetlenül egy sikertelen próbálkozás után. Amúgy milyen Android verzió és mi történik ha megpróbálod bekapcsolni?
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #137 üzenetére
Az Elixir 2-ben már nem a személyes kiegészítőben van mert jelszó nélkül már nem lehetséges a levelekhez való hozzáférés.
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #125 üzenetére
Az operációs rendszerben magában lehet. Csak Api-t nem csináltak hozzá hogy külső programból is lehessen.
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #110 üzenetére
Egyrészt az hogy aprók csak beállítás kérdése. Annyi oszlopot és sort raksz ki amennyit akarsz. Egy 4x4-es widgetben alapból 49 ikon van de akár úgy is beállíthatod hogy egyetlen ikont tartalmazzon ami elfoglalja az egész képernyőt.
Másrészt az új xdpi sűrűségű készülékek alkalmaznak 72 pixeles képek helyett 96 pixeleseket. Ezeknél a készülékeknél számít, főleg egy soros widget esetén.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
atillaahun #108 üzenetére
Érik valamiféle egységesítés, de még nem tudom hogyan lenne a legjobb. De előbb utóbb úgyis át kellene dolgozni minden ikont 72x72-ről 96x96-ra.
Addig itt van a teljes készlet piros színben. (Csak az aksi ikonokat hagytam eredeti színben)
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
atillaahun #101 üzenetére
Ahogy Tamás mondja, ez igencsak növelné az app méretét.
De azon kívül a 100 kép kisipari legyártása sem lenne egy kellemes munka.Ha százalék pontosságú grafikus kijelzést akar az ember, azt ésszerűbb konkrétan leprogramozni, mint képet csinálni minden egyes értékhez. A testreszabhatóság kárára, mert úgy viszont nem fog illeszkedni a különböző ikonkészletek stílusához.
Szerintem ez a widget (Battery Mate) a legközelebbi ahhoz, amire gondolsz.
A feliratok középre igazíthatósága szerintem is egy jó ötlet. Mondjuk ahhoz akkor megintcsak kell megfelelő ikonképeket gyártani, hogy szépen nézzen ki a többi kijelző is. A metrodroidos aksi ikon pont egy olyan, amin nem nagyon kell változtatni.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
atillaahun #82 üzenetére
Hello, én vagyok a "fehéres ikoncsomag, ahol minden be van karikázva" ikonkészlet készítője.
Ha csak a színárnyalatot akarod megváltoztatni, akkor azt aránylag egyszerűen megteheted. A letöltött ikonokat az sd kártyán az Android / data / com.bartat.android.elixir.KEEP / iconpack helyen találod meg.
Ha alap winfos program alatt pl. a Paintet érted, azzal szerintem nem lehet.
De ha már van valamivel kicsit érdemesebb képnézegető alkalmazásod fent (pl XNView) azzal már elég sokmindent lehet állítgatni, színárnyalatot is.Ha egyéb dolgot szeretnél változtatni az ikonkészleten, vagy valamelyik ikon nem tetszik valamiért, vagy bármi más ezzel kapcsolatban, akkor szólj, és meglátom.
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #97 üzenetére
A következő könyvtárat hozd létre (ha nincs), ebben vannak a kézzel készített mentések:
Android/data/com.bartat.android.elixir.KEEP/widget-backup
Ide másold be azokat a fájlokat. Ezután a widget szerkesztőben ha a "Restore widget" (widget helyreállítása) opciót kiválasztod akkor fel kell kínálnia ezt a hármat. Tehát visszaállításra tudod használni.
Ha belenézel egy ilyen fájlba és megkeresed a rows és columns paramétereket akkor az mondja meg hogy mekkora is volt az eredeti widget. Tehát ha azt látod, hogy pl a 38-as fájlban a columns=3 és rows=2, akkor egy 3x2 méretű widgetet kell létrehoznod, majd Restore gomb és kiválasztani ezt a fájlt.
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #91 üzenetére
Szia,
Nem csináltál biztonsági mentéseket a widgetekről? Mert akkor könnyebb lenne helyreállítani.
Az adatokat nem tudja betölteni, azok pedig nem a külső tárhelyen hanem a belsőn vannak.
Jó lenne látni a logot, hogy egy "widgetek frissítése" után milyen hibát jelez, hogy miért nem tudja betölteni az adatokat. Mégegy reboot?
T. -
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #88 üzenetére
A zseblámpa kapcsoló működése akkor működik úgy ha írtam ha van TestaLED.
Ha nincs telepítve, akkor nem kínálja fel ezt a két opciót (mert akkor egyértelmű hogy
csak a fehér képernyő marad). Tehát ez a kapcsoló meg kell hogy nyisson neked
alapból egy fehér képernyőt. Nem teszi?A lista első felében a könyvjelzők jelennek meg, majd alattuk a history elemei. Mindkettő rendezése alapértelmezetten a látogatások száma (gyári böngészővel), de beállíthatod hogy név szerint rendezze.
A program az Android beépített Bookmarks funkcióját használja. Szóval szerintem ha a gyári böngészőben felveszel egy bookmark-ot akkor az meg fog ott jelenni. És egyszeri kattintásra az alapértelmezett böngészővel nyitja meg (nálad Opera).
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #86 üzenetére
Igen, sajnos olyan hiba jön elő ami nálam nem jött elő. Már javítottam, de nem akarok megint felrakni frissítést, majd 2 hét múlva. Levélben elküldhetem a javítást ha érdekel. A "Zseblámpa kapcsolónak" vannak olyan beállításai hogy használja-e a vakut és/vagy a képernyőt. Tehát nincs új widget, a meglévőt tudod konfigurálni: a widget szerkesztőben hosszú kattintás a ikonon.
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #78 üzenetére
Ja, csak a "widgesoidból hiányzik" részt értettem félre. A következő verzióba már nem (mert az már végfázisban van) teszem bele, de ígérem az azt követőbe igen.
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #78 üzenetére
Hogy jön ide a widgetsoid?
Rajta van a listákon ez a fejlesztés. -
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #76 üzenetére
Én épp az említett dolgok miatt nem használok jogosultság állítgatást.
A PDroidról is csak annyi tapasztalatom van hogy páran akik használják
megkeresnek mert valami nem működik. Tiltogatnak le dolgokat és csodálkoznak
hogy az appok nem működnek megfelelően, instabil a telefon.
Ha egy alkalmazásnak szüksége van egy jogosultságra beírja a manifestbe és
megírja úgy a programot hogy az működni fog. Ha valamilyen módon elveszik
tőle ezt a jogosultságot akkor ott hiba (SecurityException) fog keletkezni amit
az alkalmazások általában nem kezelnek le, mert nem számítanak a jogosultság
megvonására és ha sehol nincs lekezelve ez az eset akkor jön az FC elkerülhetetlenül.
Hasonló a véleményem a task killerekkel kapcsolatban is. Nem használok ilyeneket,
stabilis is a rendszerem és 2 napig simán bírja normál használat mellett az aksi. -
punky10
addikt
válasz
atillaahun #72 üzenetére
OK,a tabletten megvan ez a "Direkt"bár semmit sem tudok vele kezdeni.Ha ez lenne a telomon is,akkor wifivel ugy tudnék kapcsolodni teloval tabletre,mint ahogy eddig BT-vel?Lehetne pl adatküldésre használni?
Ja és ICS alatt tényleg nem müködik a GPS kapcsolo sem,csak elvisz a beállitáshoz...
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #72 üzenetére
Szerintem a jó megoldás az lenne (de ezt már az elején elrontották) hogy a jogosultságokat nem egyszerre lehetne elfogadni/tiltani. Most ugyebár vagy engedélyezed egy alkalmazás számára minden kért jogosultságot, vagy nem telepíted fel. Köztes megoldás nincs. Az lenne a jó ha ezeket egyesével lehetne állítani.
Igy megtehetné valaki hogy az Elixir-nek engedélyezni a Gps kapcsolását, mert úgyis csak akkor kapcsol ha kézzel rákattintasz a kapcsolóra, de pl ha egy facebook alkalmazás kér ilyen jogot, akkor ott ki lehetne kapcsolni.
Egyes speckó romok hiába teszik ezt lehetővé ha a fejlesztők nem ez alapján fejlesztenek. Annak az eredménye csak sok FC lesz.
-
punky10
addikt
válasz
atillaahun #68 üzenetére
Akkor mégsem én vagyok a hülye?Mindenütt olvasom,hogy mittudomén hanyas rendszer ota nem lehet widgetböl kapcsolni a GPS-t.Nem mertem vitázni,hogy én tudom...
Egyébként konkrétan mire gondolsz a wifi direkt kapcsoloval?Nekem ki van téve a widgetbe,egy érintés bekapcsolja a wifit,a következö érintés kikapcsolja...Ennél direktebbet...
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #66 üzenetére
Az a baj hogy a legtöbb ilyen "izgalmas" funkciót nem támogatja az Android API. Igy kérdéses hogy meg lehet-e csinálni és milyen eszközön fog működni.
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #64 üzenetére
Nem néztem hogy lehetséges-e. Ha igen, akkor esélyes
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #61 üzenetére
Egyszer találkoztam ilyennel. Próbáld meg kézzel ki/be kapcsolni a mobil adat beállítást a rendszer beállítás oldalon. Remélem utána már jó lesz.
-
bartatamas
senior tag
válasz
atillaahun #59 üzenetére
Szia.
A "mobil adatforgalom" nem kapcsoló, kiírja az aktuális hálózati forgalmat és ez a funkció opcionális, nem minden készüléken támogatott. Ha rákattintasz csak frissíti az állapotát, ezért érezheted úgy nem csinál semmit.Azonban van egy "mobil adat kapcsoló" is. Nem tudom erre gondolsz-e, de talán ez kell neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest