- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
bartatamas #155 üzenetére
Esetleg olyan alkalmazást tudnál csinálni ami csak annyit tud, hogy a cpu governort lehet vele állítani?
-
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #155 üzenetére
Én köszönöm a segítséget.
-
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #152 üzenetére
Igazad van ostoba vagyok, rossza mappa volt kijelölve az ikon beállításaiban, Inbox helyett All volt megadva.
Köszönöm, most már jóh. -
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #150 üzenetére
279 ha jól látom.
Bár ez eddig ki volt kapcsolva, illetve az ikoncímkék elrejtve, úgyhogy fel se tűnt.
Csak az ikon körvonala piros egyébként. Mármint én ezt ezeket a karikás ikonokat használom. -
decoati
aktív tag
válasz
bartatamas #147 üzenetére
áh nagyon király, nem is tudom mit mondjak, köszi
-
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #142 üzenetére
Persze, egyértelmű, hogy most a CM miatt nem megy. Nem egy nagyon jól összerakott változat egyébként, úgyhogy előfordulhat, hogy rom hiba.
Viszont nekem nincs Elixir2-m, legalábbis az alapprogram. Csak a Widget-es része, akkor azzal gondolom nem tudok log-ot csinálni. -
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #140 üzenetére
Bocs, de elfelejtettem, hogy kell log-ot csinálni.
Egyébként 2.3.7 van, és ha nyomok neki egy GPS-t akkor írja, hogy be/ki-kapcsolás, tehát érzékeli az aktuális állapotot, csak végrehajtani nem sikerül, mert aztán nem történik semmi. -
decoati
aktív tag
válasz
bartatamas #135 üzenetére
értem, köszönöm.
-
decoati
aktív tag
válasz
bartatamas #132 üzenetére
értem
-
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #128 üzenetére
Értem, végülis én is erre jutottam, köszi
-
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #126 üzenetére
Tehát akkor ez nem app, hanem kizárólag rom függő?
-
G.Peter
aktív tag
válasz
bartatamas #123 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, este lesz időm és végigolvasom
-
G.Peter
aktív tag
válasz
bartatamas #121 üzenetére
A root megvan, de mi az az s-off?
-
Cartman023
aktív tag
válasz
bartatamas #117 üzenetére
Az alkalmazás tiltása a Titanuim Backup fagyasztásához hasonló?
-
randras
veterán
válasz
bartatamas #113 üzenetére
Na igen, a ketteshez, de én az egyest használom.
-
randras
veterán
válasz
bartatamas #111 üzenetére
Miért ingyenes a program?
-
Cartman023
aktív tag
válasz
bartatamas #104 üzenetére
Helló!
Köszönöm szépen ezt a remek alkalmazást, szerintem sokak nevében is.
Azt szeretném kérdezni, hogy az itt található leírást le lehetne fordítani magyarra? Mert nekem most csak a "Készülék információk"-ig magyar utána pedig már a "Software information screen" jön, ami már angol. -
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #104 üzenetére
Nah jó csak a töltöttség ikon az egyetlen ahol kell az érték, és azt is be kell tennem valahova.
Azt nem lehetne esetleg megcsinálni, hogy az a címkézés (akku töltöttség esetén a szám) ne az ikon alatt hanem az ikon közepén jelenjen meg?
-
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #102 üzenetére
Hát csak mikor csinálsz egy sort és kikapcsolod a címkézést, attól még vannak olyan ikonok, amiknek nincs értelme címkézés nélkül (pl. akku töltöttség), így azok alatt megmaradnak, és kisebbek lesznek a többihez képest.
-
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #98 üzenetére
Nah megcsináltam, de sajnos nem azok a widget-ek vannak benne, csak valami próbák. Úgyhogy akkor nekiesek mégegyszer, és majd backup-olok.
Azért köszönöm szépen ismét a sokadszori segítséget. -
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #96 üzenetére
Igen a külső SD-n ott van a backup-ba 3 props fájl, 38, 40 és 48 néven. Bár nekem 4 widgetem lett volna, de már 3-nak is örülnék. És azokkal ott mit tudok kezdeni?
-
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #94 üzenetére
Nah jó, akkor most már ezt is tudom.
Biztos nem lehet ezekez a widget-eket kibányászni valahogy a belső SD-ről egy root képes fájlkezelővel? Vagy amikor én azokat kipipáltam akkor nem csak tiltódtak, hanem törlődtek is? -
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #92 üzenetére
Nem tudtam, hogy lehet biztonsági menteni, de majd legközelebb csinálok.
Most úgy néz ki ha elindítom a programot, akkor a kezdő képernyő fogad, hogy adjak hozzá widget-et, mintha most raktam volna fel frissen a programot, vagy kapott volna egy cache/data clean-t. Gondolom akkor ez így erősen bukó. Lehet egyébként ilyen hogy valami tisztára pucolta az egészet?
Illetve még annyi előbb azt hittem rájöttem mivel rontottam el, hogy múltkor a beállítások között egy kivételével kiszedetem az összes pipát a widget-ek mutatásából a widget hozzáadó listában. Nem gondoltam, hogy ez csutkára vágja majd, csak azt akartam, hogy ott a listában ne jelenjen meg olyan sok felesleges. Most viszont mindegyikhez visszaraktam a pipát, majd reboot, de ugyanúgy nincs egy widget sem.Ezek szerint mégse attól van.
-
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #89 üzenetére
Hát arra mondjuk nem gondoltam, hogy ki is próbáljam, de valóban, világít szépen fehéren.
Köszönöm.
-
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #87 üzenetére
A lámpa első körben azt írja, hogy Tesla LED kell neki, bár attól kirakja, de ha hosszan nyomok rá még a szerkesztő részen, csak hely csere, meg elrejtése jön elő, semmi extra.
Könyvjelzők egyébként hogyan jelennének meg amikor működik?
Nehéz lenne úgy megcsinálni, hogy ne csak a gyári böngészőbe integrált könyvjelzőkkel működjön, hanem beleírhassak bármilyen címet, és azt megnyitná az alapértelmezett böngészővel (ami nálam az Opera)? -
punky10
addikt
válasz
bartatamas #84 üzenetére
Örök hála!Nekem az is jo lenne...
-
punky10
addikt
válasz
bartatamas #81 üzenetére
Esetleg nem gondolkodtál még egy tablet-verziorol?Mert szerettem volna egy csikot legfelülre,amiben egy sorban benne van az összes fontosabb info és kapcsolo.De csak 2 részböl sikerült,mert 5x1-es a legnagyobb.Teljesen áttetszö háttérrel még elmegy...
-
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #81 üzenetére
Köszönöm szépen. :-)
Hogy ha én még 2 ikont szeretnék átszinezni zöldről pirosra hogy feltűnőbb legyen, a nem fogadott hívást, meg olvasatlan sms-t, azt így alap winfosos programokkal meg tudom csinálni?
A fehéres ikoncsomagot használom, ahol minden be van karikázva. Abba bele tudnék nyúlni valahol? -
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #79 üzenetére
Hát csak írtam korábban, hogy azt használtam sokáig Elixir előtt, és abba volt ilyen.
-
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #73 üzenetére
Hát nyilván.
Ezért is szidom én sokat-sokszor-sokhelyen az Android-ot, mert ilyen dolgok vannak benne elkúrva. Ezt nem tudom máshogy mondani. Szerintem ezt a részt szimplán lusták voltak rendesen megírni, mert ilyet nem látni előre az ostobaság.
És akkor ugye az engedélykiosztás még csak a lájtosabb téma, ott van pl. a RAM kezelés, ami iszonyú szar, aztán a keményen fogyasztó, és processzort notóriusan ébresztgető app-ok kinyomozhatatlansága, meg a háttérben netre mászó azonosíthatatlan rendszerfolyamatok, amiket tűzfal programokkal sem lehet tiltani.
Szóval adhatnak itt ki ICS-et, meg JB-t, de szerintem ezeket még a 10.0-ás verziókba se fogják javítani. Többek között azért meg meg vannak róla győződve hogy az úgy jó.Speckó romok alatt gondolom a CM-re gondolsz.
Pdroid neked mond valamit? Elméletileg az is ilyen engedélyállítgatásra való, és nem FC-ztet, bár nem is tud mindent állítani. -
punky10
addikt
válasz
bartatamas #70 üzenetére
A tabletten használom az Elixirt(Archos G9 )mind 3.2-es,mind ICS alatt müködött/müködik a wifi és a GPS kapcsolo...
A telon nem tudom most kiprobálni,mert az ad netet,de régebben azon is ment(most a QuickSettinget használom,mert betettem a statusbarba az ikont.Igy ha lehuzom a sávot,akkor elöjön egy Elixir csik,benne infok a procirol,memoriárol,akkumulátorrol,hálozatokro,a kapcsolok feladatát a Quick végzi...)Otthon kiprobálom...
-
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #67 üzenetére
Hát ha a GPS kapcsolgatást megcsináltad, ami az összes többi program szerint természetesen lehetetlen, akkor ez bizonyára gyerekjáték lesz. :-)
-
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #65 üzenetére
Végülis ha a WiFi hotspot megy akkor szerintem ez is. Na nem mintha értenék hozzá.:-D
-
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #62 üzenetére
Valóban hogy én milyen hülye vagyok.
Köszönöm, most már frankó. -
atillaahun
veterán
válasz
bartatamas #60 üzenetére
Igen, bocsánat, a mobil adat kapcsolóra gondoltam, az nem működik. :-(
Az mitől lehet hogy ismeretlent ír rá? -
Tex
senior tag
válasz
bartatamas #57 üzenetére
S7 Slimen használom és nagyon tetszik a statuszbar kapcsoló, csak jobb lenne ha ott egyből tudna kapcsolni és nem hozná be a widgetsort, a Slimen egyelőre 2.2 van.
Értem akkor ez verzió függő, és nem csak én nem találtam ilyen beállítást.Köszönöm a gyors választ!
-
kawarider1
csendes tag
válasz
bartatamas #42 üzenetére
A processzek között nem látok olyat ami kiemelkedő lenne kivéve az Elixir de gondolom azért mert akkor éppen azt használom.
Az android sdk-t feltelepítem valamikor és megnézzük azzal mit találok majd.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
bartatamas #33 üzenetére
Köszi a választ
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
bartatamas #29 üzenetére
bartatamas: a hőfokokkal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy az információ/eszköz/akku -nál lévő jelenleg 22°C érték honnan kerül kiolvasásra? Tényleg szó szerint van az akku-ban egy hőfok szenzor, vagy csak a telefonban az akku közelében van?
Csupán azért kérdezem, mert a szenzorok/hőmérséklet-érzékelő -nél nálam "nem elérhető" van, amivel semmi bajom, nyilván ilyen tényleg nincs a ZTE Blade-benRöviden, hogy ez engem miért érdekel
--> gyakran telón nézem, hogy hány fok van. Tudom nem túl pontos ha pl. zsebből veszem elő a telót stb. de mikor fél órája az asztalon van a teló nagyjából reális értékeket mutat.
A progi egyébként szuper, köszönjük!
Rover623: Én abból a 10-15hsz-ből le is szűrtem, hogy jobb volt míg csak használtam az Aidát és még ennyire sem ismertem a készítőiket... ez a hozzáállás amit prezentált az illető, nagyjából azt publikálta az olvasók felé, hogy "pénz-pénz-pénz és azt csináljuk amit mi akarunk, mert mi vagyunk a sztárok" nem baj - ez kell nekik. Ha most próbálnának írni egy hasonló progit és mi írtuk volna az Aidát, nem hinném, hogy sok esélyük lenne, tehát marketing szempontból nagyon nem volt (vagy most sincs) képben a fazon. Ha 3éve elkezdtek volna mobil platformokra Aidát fejleszteni ott is sikeresek lehetnének, így ezt a frontot már el is bukták, a jövőre nézve biztos, a jelent pedig már most bánthatják...
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
bartatamas #26 üzenetére
És azt a kapcsolót ki lehet tűzni mint widget? És ha mondjuk lejárt a két perc, akkor egy újabb érintéssel ismét láthatóvá tehető, vagy az a két perc végtelenithető?
Valaki aki már örömét leli ebben az app-ban, az leírná hogy miket hozott ki belőle, vagyis a mindennapokban hogyan könyiti meg a teló használatát? -
kutkut
addikt
válasz
bartatamas #25 üzenetére
Jaj, tényleg, köszi.
Viszont ez csak az utolsót mutatja, pedig nekem 3 van.
-
fatal`
titán
válasz
bartatamas #12 üzenetére
Értem, köszönöm. Akkor ezekszerint nem szereti a Mini Pro gyári firmwaret Megvárom az ICS frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged