- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Oldman2 #2601 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Én jobban szeretek modulárisan felépíteni egy projectet. Ha egy parancsnak van olyan része, ami esetleg több helyen is alkalmazható, akkor azt én külön rakom, nem építem be a parancsba, nem adok hozzá eseményt, vagy egyéb műveletet. Általában külön kezelem a vezérlő parancsokat, amik meghívják a modulokat.Egy hangprofilra több project -ben is szükség lehet. Ha bebetonozom egy parancskörnyezetbe, akkor máshonnan nem tudom csak a profilt meghívni. Persze, ettől még lehet a Robotban is a profil, de ha már az Elixír telepítve van, akkor abban szépen el lehet különíteni.
-
törölt tag
válasz
Oldman2 #2335 üzenetére
Sztem Ő nem erre gondolt, hanem a tájkép/portré nézetre (nem túl jó ez a Magyar megfelelője). Ezt már én is kérdeztem korábban. Én úgy gondolom, hogy a le/felfordított állapot azért szerepel így, mert a hátterében Tamás definiálta a változókat. Ha így van, akkor viszont sztem ugyanezt meg kéne tenni az álló/fekvő nézettel is, mert legalább olyan gyakran előforduló esemény, mint a le/felfordítás. Nálam is lenne jelentősége, mert az Apex -szel rákényszerítem a telót a főképernyő forgatására (fura, hogy sem az S2, sem ez a kínai csoda, de még a Samu legújabb zászlóshajói sem tudják forgatni a főképernyőt). Sajnos, nem tudom teljesen ráerőltetni az akaratomat, mivel pl. a bejövő hívás activity -jének nincs fekvő nézete (úgy tűnik, a kínaiak és a kóreaiak még nem telefonálnak autós tartóban levő telóval, vagy a riksán csak álló nézetben fér el a teló). Szóval, ha erőltetem a dolgot, akkor "a tárcsázó alkalmazás leállt" hibaüzenetet kapom. A teló csörög tovább, csak nem tudom felvenni. Vicces. De már máskor is jól jött volna az álló/fekvő nézet eseményként, vagy feltételként megadása.
-
törölt tag
válasz
Oldman2 #2050 üzenetére
Szerintem is. El tudok fogadni bármilyen változtatást, ha az opcionálisan ki/be kapcsolható. De a Robot által használt eseményvezérlés számomra sokkal logikusabb. Tény, hogy melósabb, mivel egy állapot kiváltó és megszüntető eseményét is definiálni kell. De erre mindenképpen szükség van, legfeljebb a program elvégzi helyettem a definiálást. DE!
1. Állandóan figyelnie kell az állapotot -> erőforrás
2. Belépek a szobába = a szobában vagyok = bekapcsol a mittudoménmi. Miért következik ebből, hogy ki kell kapcsoljon, ha megszűnik a "szobában vagyok" állapot? Majd azt én tudom, hogy mitől kapcsoljon ki!
3. Ha két eseménnyel definiálok egy közöttük levő állapotot és ezen állapot közben történik még egy esemény, akkor az max. az állapot eredeti lezáró eseményének tesz keresztbe és nem tud véget vetni az állapotnak. De két pillanatnyi esemény csak egymás után következhet be, ezért nem akadhat össze két parancs. Két állapot viszont lehet azonos időben. Ha ezekhez egymásnak ütköző műveletek tartoznak, akkor baj van. Ha jól tudom, Taskerben van vmi belső prioritási sorrend, hogy ne legyen error. Robotban ilyen eleve nem fordulhat elő. Ugyanakkor megvan a lehetőség állapot monitorozására (pl. esemény -> adott helyen vagyok). -
bartatamas
senior tag
válasz
Oldman2 #2028 üzenetére
Szia,
Direkt adtam meg a küldő telefonszámát. Mert ez így egy rögtön működő és tesztelhető példa.
Ha beírnék bármilyen más fix telefonszámot akkor már nem így lenne.Ha egy fix telefonszámra akarod cserélni, akokr a "Változó értéke" mellett kell a ceruzára kattintani és "Kifejezés megváltoztatása". (Mert ugyebár nem a változó értékére akarod küldeni az sms-t, hanem egy fix számra)
Itt pedig kiválasztod hogy Konstansok / Szöveges érték mert ugyebár egy fix szöveget akarsz megadni.
-
bartatamas
senior tag
válasz
Oldman2 #2007 üzenetére
Én nem tudom sajnos, de a linket olvasgatva azt látom hogy vegyes a kép, tehát szerintem nem verzió függő, inkább rendszer.
Nem tudom az járható út lenne-e számodra (és egyáltalán működne-e) hogy folyamatos wake lockot idéznénk elő, a cpu ne kapcsoljon ki. Persze lehet hogy ez sem elég, és képernyő dim szükséges.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Oldman2 #1834 üzenetére
hiába alapértelmezett, reboot után visszaáll a gyári (swype for huawei), nem találtam megoldást ellene.
erre csináltam egy parancsot, ha érzékeli, hogy nem a swftkey az alapértelmezett, azzá teszi.
működött, aztán egyszer már nem, erre csináltam a reboot utáni futtatás parancsot, ami szintén csak egy darabig ment.
ha minden indulna rendesen, természetesen ez a parancs fölöslegessé válna.
az usb parancs is azért kellett, mert pc-ről lekapcsolódás után az usb hibakeresés kikapcsolt, újabb csatlakozásnál manuálisan kellett beállítani.Tamás: az ikon ugyan megjelenik, de azzal az időponttal, amikor korábban manuálisan indítottam a parancsot, tehát nem magától fut le.
a történet oldalon ugyanez az időpont van.
a parancs működik, lefuttat minden egyéb parancsot, csak éppen nem automatikusan. -
bartatamas
senior tag
válasz
Oldman2 #1694 üzenetére
Esemény: SMS érkezett
kitől: a bank telszáma
üzenet:(üzenetnél ne legyen * sem, így hatékonyabb, ha nem adsz meg semmit, akkor nincs szűrés)
Művelet:
SMS küldése
szám: a nejem száma
üzenet: Változó értéke (message)tehát a küldendő üzenet tartalma a "message" változó értéke, amely az "SMS érkezett" esemény kimenő változója.
-
-
bartatamas
senior tag
válasz
Oldman2 #1689 üzenetére
Az "SMS érkezett" eseménynek hasonlóan van "from" és "message" kimenő paramétere.
A "message" változót át lehet adni az SMS küldés műveletnek. Tehál elvileg igen.A gyakorlatban azonban nem tudom hogy most a program egyáltalán tud-e SMS-t küldeni a legújabb android verzión, mert ott már csak a default sms küldő appnak van erre joga ha jól tudom. Még nem volt alkalmam utánajárni.
-
bartatamas
senior tag
válasz
Oldman2 #1393 üzenetére
Jaj, akkor most nem értem.
Ezt így nehéz megbeszélni.Azt hittem hogy dinamikusan akarod számolni az ébresztés időpontját és ezért kérted hogy a riasztás időpontja lehessen változó, amit gondoltam valahol máshol beállítasz.
Most pedig azt írtad hogy olyan mint az eredeti, de csak időpontra + dátum
de akkor az pont olyan mint az eredeti. Kézzel akarod beállítani az időpontot mindig?
Jó lenne ha leírnál egy teljes működést beleértve azt is hogy mit csinálna a program és mit csinálnál te. Hogy értsem. Én itt örvendezek a fejlesztésemnek, közben meg kiderül hogy más kell
-
bartatamas
senior tag
válasz
Oldman2 #1387 üzenetére
1. Mi lenne ha így neveznéd el a parancsokat?
2. Nem jó erre a Naptár esemény elkezdődött esemény? Vagy az ébresztési időpont nem egyenlő az esemény kezdetével? Az ébresztés időpontját hol tudod a naptár eseménynél megadni?
3. Elkészültem a Riasztás esemény azon változatával ahol kifejezés (tehát változó is) lehet az indulási esemény. Azt nem tudom hogy hogyan szeretnéd ezt a változót beállítani? Azért érdekel hogy milyen kifejezéseket készítsek. Jelenleg egyetlen időpont típusú kifejezés van (Időpont) ami az aktuális időpontot adja vissza. Nem tudom érthető-e, az a kérdés hogyan határoznád meg a riasztás időpontját?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #1386 üzenetére
További kérdéseim:
Az Alkalmazások / Parancsikon indítása / E-Robot / Parancs Csoport művelet esetében megoldható lenne-e az, hogy a megjelenő "Kiválasztó ablakban" ne az érintett Parancsok megnevezése, hanem egy beszédesebb string jelenjen meg? Esetleg választhatóan vag az egyik, vagy a másik.
Esetemben a Parancs Csoportban ezek a Parancsok jelennek meg
(ékezet nélküli Parancs megnevezések):Ebreszto Cancel
Ebreszto Snoozede ezeket szeretném a kiválasztó ablakban látni:
:-)Felkelek
Még egy kis szundiMindaddig amíg nem tudok egy időpontot változón keresztül átadni a Riasztás eseménynek, hogyan tudnám a legegyszerűbben lekódolni, hogy 1-1 előre definiált naptárbejegyzés automatikusan, de a bejegyzéstől függő időpontban generáljon Ébresztést?
A naptárbejegyzés érzékelése megvan, az Ébresztő megvan, a kettő összekapcsolása a kérdés.
Ezek a Naptárbejegyzések és a hozzájuk kapcsolódó Ébresztési időpontok (példák):
ES - 05:00
LS - 08:00
NS - 19:00Azt szeretném elérni, hogy csak és kizárólag a Naptárbejegyzések karbantartásával kelljen foglalkoznom, az egyéb beosztástól függő eseményekkel ne.
-
bartatamas
senior tag
válasz
Oldman2 #1382 üzenetére
Talán értem. Ha megtörténik a riasztás és lefut a parancs, akkor az a parancs aktiválja az Elixir profilt, ami visszahív és futtatja a csoport választót. És ez nem jelenik meg, míg ha Elixirben aktiválod a profilt akkor igen. Erről van szó?
Szükséges hogy az Elixir profil hívjon vissza? Nem lehet ezt a parancs végére biggyeszteni? Mi mást csinál a profil, miért van rá szükség?
-
bartatamas
senior tag
válasz
Oldman2 #1380 üzenetére
> De (és itt vagyok elakadva), ezt csak az Elixir alóli kézzel történő Profil aktiválásra teszi meg, a Robotból semmi látszatja ennek.
Robotból hogyan probáltad? Mert az a választó képernyő csak a Parancsikon / Parancs csoport esetén jön fel. Tehát E-Robot-ból is csak úgy tudod előhozni ha Parancsikon futtatása műveletet használsz.
> Ahhoz, hogy az egész értelmessé váljon, meg lehetne-e azt oldani, hogy az Ébresztés pontos időpontját egy változóban is át lehessen adni az első Parancsnak
Hú, ez nagyon jó lenne, már régen szeretném. Megpróbálok rájönni hogy lehetne ilyesmit
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Oldman2 #1242 üzenetére
ez nem mappa, egy behajtott sarkú lap ikon van előtte, a data/misc/wifi mappában.
bármivel próbálom megnyitni, azt írja, hogy "fájlolvasási hiba", vagy "ezt a dokumentumot nem lehet megnyitni", vagy "a betöltés sikertelen".
tudom, hogy számtech analfabéta vagyok, de ez már túlzás -
törölt tag
válasz
Oldman2 #1210 üzenetére
Pontosan nem értem, hogy mit szeretnél, de lenne egy elképzelésem. Nem biztos hogy jó, de hátha ötletet ad. Tegyük fel, hogy van három hangprofilod. Az most mellékes hogy önmaguktól mire aktiválódnak, nevezzük végrehajtó 1,2,3 -nak. Mindhárom utolsó művelete, hogy engedélyezi a másik kettőt. Mindháromhoz tartozik egy-egy vezérlő parancs. Ezek vannak parancscsoportban, ezeket indítod. 1-es profil vezérlőparancsa az, hogy engedélyezi, és végrehajtja 1-es végrehajtót, ugyanakkor tiltja 2 -est és 3 -ast. Aktiválódott az 1. profil. Ha lefut a terminje, akkor utolsó művelet, hogy engedi a másik kettőt érvényesülni. De ha közben rányomsz 2. vagy 3. vezérlőjére, az tiltja a másik kettőt és ő fog érvényesülni, amíg le nem jár a mandátuma, vagy másikra nem nyomsz. Remélem, érthetően sikerült elzagyválnom!
-
bartatamas
senior tag
válasz
Oldman2 #1208 üzenetére
Attól tartok még nem értem pontosan mi a feladat. Szeretnél időre állítódó hangprofilt, pl éjszakai profil. Szeretnél helyfüggő profilt, pl munkahelyi. Ezek automatikusak, gondolom ezt meg tudod csinálni.
Szeretnél manuálisan is tudni profilt állítani, parancsikonnal ezt is meg tudod.
Ha manuálisan váltasz profilt akkor nem akarod hogy az automaták lefussanak. Ezt tudtad megcsinálni úgy hogy a manuális parancs beállít egy változót majd aktiválja a profilt. Az automatákba pedig az eseményekhez beletettél egy feltételt ezen változó tagadásával.
Eddig ok?
Az hiányzik ha jól értem hogy a manuálisan váltott profil valamennyi idő után váltson vissza arra amire kell.
Az időzítést jelenleg csak várakozással tudod megoldani, tehát a manuális parancs a profil váltás után elindítana egy várakozást. Jelenleg ugyebár be kell égetned a várakozás idejét, felületről bekérni nem tudod.
A várakozás művelet után kellene beállítani az aktuális profilt, ez pedig attól függ hol vagy, vagy mennyi az idő, vagy egyéb feltételektől. Ha nem akarod ugyanazokat a feltételeket ismételni amiket az automata profiloknál megadtál eseményként akkor itt is lehet váltózókat használni.
Na de hogy tisztább legyen leírom a sémát hogy gondoltam:
1. Automata parancs: éjjel
Esemény:
- riasztás este 10-korMűvelet:
- "profil" változó beállítása: "éjjel"
- parancs megszakítása, feltétel: változó értéke: "manuális"
- hangprofil beállítása2. Automata parancs: munkahely
Esemény:
- belépés munkahelyreMűvelet:
- "profil" változó beállítása: "munkahely"
- parancs megszakítása, feltétel: változó értéke: "manuális"
- hangprofil beállításaManuális parancs:
Esemény: nincs
Művelet:
- "manuális" változó beállítása igazra
- hangprofil beállítása
- várakozás
- "manuális" változó beállítása hamisra
- "éjjel" parancs futtatása ha "profil" változó értéke "éjjel"
- "munkahely" parancs futtatása ha "profil" változó értéke "munkahely" -
törölt tag
válasz
Oldman2 #1204 üzenetére
Ezt értettem a "ha priorizálni szeretnéd" alatt. Sztem ragadj papírt, tollat és vázold fel, hogy hogyan is képzeled a dolgot. Én egyszerűen tiltanám a többi parancsot. Aztán az időzítés végén engedélyezném. Persze akkor külön vezérlő és végrehajtó parancsokra lenne szükség, mert egy tiltott parancs végrehajtása nálam errorba fut.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #1203 üzenetére
Már csak két dolgot kell megoldanom, mégpedig:
1. Ha manuálisan kiválasztok egy Hangprofilt, akkor ezt a Robot ne állítsa át automatikusan,
2. Valahogy legyen időztíhető 1-1 manuálisan kiválasztott Hangprofil.Az elsőt egy változó beiktatásával gondoltam megoldani, ami TRUE, ha manuális kiválasztás történt, ez esetben a Robot által indított Hangprofil módosulás nem fut le.
A másikra még nincs ötletem, márpedig ez kellene, hogy az említett változó vissza billenjen FALSE értékre.
-
-
törölt tag
válasz
Oldman2 #1190 üzenetére
A Robot kezel Elixír profilt és az Elixír kezel Robot parancsot. Szóval oda-vissza variálható. Sztem azt kell először kitalálnod, hogy szeretnél -e priorizálni. Ha nem, akkor egyszerű a szitu. Mindíg az utolsó beállítás érvényesül, akár Te váltod, akár a Robot, valamilyen eseménytől függően. Ha priorizálni szeretnéd, akkor azt sztem csak Robottal lehet, tehát az Elixír mindenképpen vmi Robot parancsot kell indítson. Aztán a magasabb prioritású hangprofil Robotparancsa tiltja az alacsonyabb prioritásút. Ebben az esetben viszont az újraengedélyezést is meg kell oldani. SZERINTEM!
Zeon.hu:
Csak hogy ne csak priviben legyen meg. Én ilyenkor megpróbálom a lehető legminimálisabbra redukálni a parancsot (pl. manuális indítású hálózat tiltás), majd egyenként hozzáadni a többi részletet. Sztem így a legegyszerűbb kideríteni hogy a művelet bugos, vmi egyébbel kombinálva jön elő hiba, esetleg rossz a koncepció (user error). -
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #1017 üzenetére
Nem tudom mi változott (a telóm saját sw környezete nem), de a legutóbbi módosításaim működőképességének visszajelzése óta valami nem kafa...
Jut eszembe azóta volt egy (vagy több?) E-Robot frissítés is!
A lényeg, hogy tegnap és ma is hazaérve, nem aktiválódott az Otthoni Parancsköteg. A Történet lapon látni, hogy a készülék belépett az Otthon elnevezésű Helyre, de az Otthon Parancs nem futott le.
A Hibakövetésben nem látok semmi rendelleneset...
-
bartatamas
senior tag
Szia,
Csináltam egy "Nem fogadott hívás" eseményt amely a hívásnapló változásait érzékeli, holnap elküldöm Neked kipróbálásra. Nem tudom hogy az általad említett esemény bekerül-e a hívásnaplóba? Vagyis másként kérdezve az E-Robot látja-e mint "Nem fogadott hívások" kifejezés?
-
llll
senior tag
igen, az ACR tényleg mindent tud
konkrétan én is azt használtam, amíg az is el nem kezdett vacakolni nálam
(ekkor kezdtem el kényszerből próbálgatni a többit és mára már ott tartok, hogy örülök ha van olyan amelyik képes simán felvenni 1 beszélgetést)de most hogy ránéztem az ACR-re talán megint több a pozitív értékelés, mint a negatív
lehet megint teszek vele 1 próbát -
llll
senior tag
jaaa...én meg vadul keresni kezdtem a play-en a mini pc nevű alkalmazást
de nekem sajnos így sem kapcsol ki
(megerősítéssel igen)Somatom:
"Ha itt közbelép egy jogosultsági probléma (pl. valamilyen közvetlen felhasználói beavatkozás (érintés) szükségessége), akkor nem hajtódik végre a művelet."
ezt úgy érted, hogy ha éppen játszik a kislányom (vagy akár csak él a kijelző), akkor az kapásból felülbírálja az általam előre megadott kikapcsolás parancsot? -
törölt tag
A bugban nem vagyok biztos, erre majd Tamás biztos írja a tutit. A végeredmény tulképp ugyanaz, de a módszer más. A leállítás művelet gondolom, egy API -n keresztül az oprendszernek "szól". Ha itt közbelép egy jogosultsági probléma (pl. valamilyen közvetlen felhasználói beavatkozás (érintés) szükségessége), akkor nem hajtódik végre a művelet.
A shellparancs tulképp megkerüli az oprendszert és közvetlenül a kernelnek adja ki az utasítást. Ilyen esetben a rendszer logban egy "nem definiált utasítás" -hoz hasonló bejegyzés keletkezik, vagyis átnyúltak az oprendszer feje fölött. -
llll
senior tag
rootolva van természetesen
de mi az a mini pc?
(bocsi, de 2 napja van arról tudomásom, hogy egyáltalán ilyesmikre is van lehetőség)egyébként pedig végtelenül szimpatikus lenne ez az e-robot ezzel a rengeteg beállítási lehetőséggel
tegnap előtt még azt sem tudtam hogy létezik, ma pedig már igényem van rá
úgyhogy jó volna ha ezzel az 1 progival tudnék intézni mindent -
llll
senior tag
"Azt, hogy "semmi" túlzás kijelenteni"
oké, de ez nem is kijelentés, hanem kérdés volt részemről
(mert nálam eddig 2-ből semmi)az időponthoz kötött újraindítást így próbáltam:
esemény: dátum & idő>riasztás>itt megadom az időpontot, nincs ismétlés, ne ébressze fel a készüléket>oké
művelet: rendszer>újraindítás>normál újraindítás
engedélyezett: pipa
értesítés: pipa
megerősítés: nincs megerősítés (vagy futtatás 5mp lejárattal - ez utóbbi végre is hajtódik szépen a mentés után)akku%-hoz kötött kikapcsolás:
esemény: akku lemerült> százalék: 5
művelet: újraindítás> típus: leállítás
engedélyezett: pipa
értesítés: innen most spec kivettem a pipát
megerősítés: mint az előbbinél és ez is csak az 5mp késleltetéssel hajtódik végre -
bartatamas
senior tag
Nem tudom. El tudnád küldeni az érintett parancsokat hogy kipróbáljam? A Mentés képernyőn kell kiválasztani és a megosztással továbbküldeni. bartadev@gmail.com
Azt nem értem hogy a WiFi off miért jelenik meg parancsként ha az csak egy művelet de majd meglátom ha megkapom a parnacsokat.
-
bartatamas
senior tag
Most csak csengőhangot lehet módosítani. Pedig úgy látom kód szerint lenne lehetőség értesítés és riasztás hangot is módosítani. Felírom magamnak.
Alvó módról én nem találtam egyértelmű írást. Ilyenkor a CPU is alvó módba kerül. Ne kérdezd meg hogy akkor ki ébreszti fel és mikor
-
bartatamas
senior tag
Van olyan hogy Audió / Alapértelmezett hang lejátszása. Ott ki lehet választani az értesítést.
Amikor a riasztásnak eljön az ideje és a telefon éppen alvó módban van, akkor van szerepe. Vagy felébreszti és lefut a parancs. Vagy vár addig a következő pillanatig amíg valami más miatt fel nem ébred a telefon.
-
bartatamas
senior tag
Szia,
Én most kipróbáltam a következőt: létrehoztam két parancsot (Hangos, Halk) ahol a csengés hangerejét egy művelettel 100 illetve 0 százalékra állítottam. Ezután egy Elixir widget-be beraktam Parancsikon ikonokat ahol az E-Robot / Hangos és Halk parancsokat futtatom. Ezután az ikonokra egyesével kattintva látom a némítás ikon megjelenésén hogy megcsinálják az ikonok a változtatásokat.
Te is így csináltad? Ha kézzel futtatod a parancsokat E-Robot-ban akkor működnek? Ha a főképernyődhöz adod hozzá közvetlenül a parancsikonokat akkor működnek? A parancsok lefutnak egyáltalán ha a widgetre kattintasz? Például ha rezgést is teszel bele akkor rezek a telefon?
-
bartatamas
senior tag
Szia,
Egy parancs végrehajtását valahogy triggerelni kell, erre szolgálnak az események. Ha nincsenek események akkor magától nem hajtódik végre, valahogy végre kell hajtatni. Erre például a következő lehetőségek vannak: egy másik parancs hajtja végre; egy parancsikonra vagy parancs választóra kattintva manuálisan.
-
bartatamas
senior tag
Igen, ez megint az. Korábban a repülőgép üzemmód módosítása úgy történt a programokban hogy egy rendszer beállítást kellett módosítani, de ez nem volt elég, még egy Intent-et is kellett küldeni. 4.3 alatt ezt az intent-et már rendszer alkalmazás sem küldheti, csak maga az OS.
Más is úgy gondolja hogy az újabb és újabb Android verziók inkább több megszorítást tartalmaznak mint feature-t? Az ilyenek miatt folyamatosan úgy érzem hogy csökken a telefonom használhatósága.
-
bartatamas
senior tag
> Újabb kérdés: az aktív WiFi kapcsolatot le tudom-e kérdezni valami módon?
Vannak olyan kifejezések hogy Wi-Fi / Wi-Fi BSSID és Wi-Fi SSID amelyek az aktuális hálózat BSSID és SSID értékeit adják vissza ha van aktuális Wi-Fi kapcsolat.
Az SSID az amely a hálózat neve ugyebár.
-
törölt tag
"Ugyanitt egy furcsaság: a hang kiválasztásakor nem jelenik meg a választható hangkezelők között a Rendszer alapértelmezett "Médiatároló" alkalmazása"
Úgy tűnik, hogy Tamás el van havazva. Biztos kapunk valami új ficsőrt.
A rendszer alapból az OGG kiterjesztést használja, de nálam működik a waw is (de valamiért wav -nak írja). Esetleg hozd létre az sd-n (a telóén, nem a mikro sd -n) ezt a könyvtárszerkezetet:
media/audio/notifications és ebbe tedd a hangfájlt! Lehet, hogy kell egy újraindítás is. -
bartatamas
senior tag
Szia,
Ezt a második eseményt nem értem. Valószínűleg azért mert amit szeretnél azt nem így kell megcsinálni.
Ha az a cél hogy a parancs csak akkor fusson le amikor nem otthon vagy akkor csak az első eseményt hagyd meg és annak állítsd be feltételnek hogy: Tagadás operátor(Adott helyen van: Otthon)
Tehát az esemény csak akkor érvényesül majd ha nem otthon vagy.
-
törölt tag
Igen, ez egy fantasztikus program. Imádom. Zseniális ötlet volt, hogy kezeli a Tasker és Locale kiegészítőket. Ehhez jön az Elixír és ez a support. Én már csak egy dolgot irigylek a Taskerből. Az App Factory -t. De eccerű userként nem tartom lehetetlennek, hogy egyszer ez a lehetőség is megadatik mivel az E-Robot parancsok is külön-külön tárolódnak, küldhetők és beilleszthetők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest