- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Ezt nem én fogom neked megválaszolni.
Az tény, hogy a személyre szabott keresések miatt a G+ találatok is szerepelnek a Google találati listájában. A tiédben például biztosan nem vagyok benne, de egy G+ ismerősömnek jó eséllyel bedobja a fejemet és például egy céges oldalt találatnak, ha éppen olyan terméket keres a gugliban. Nekem is többször volt már ilyen találati eredményem, amikor a gugliban való keresés után az egyik G+ ismerős 2011-es posztját hozta ki egy egy ifttt-s receptre. Ha csak egy ember talál így rá a webáruházra és vásárol, már megérte, hiszen nekem semmiből sem áll a Facebook poszt kitétele a G+-ra is.
Emellett pedig egyszerű halandóként a különféle technikai híreket tartalmazó közösségekben követem az ilyen irányú híreket és embereket. Vadidegenek, ám ez igazából lényegtelen is. A G+ erre való, és nem arra, hogy egy Facebook szerű kapcsolatrendszert építs ki a főleg személyes ismerősökből.
Számomra mindegyik közösségi hálózat fontos, nem vagyok egyik fanja és nem fikázom a másikat. Valamilyen szinten mindegyik hasznot hajt nekem.
-
petipetya
nagyúr
Hétvégén láttam a hírt és örültem mint majom a farkának, hogy végre automatizálhatom azt a folyamatot, hogy ha a céges facebook oldalra bejegyzést írok, akkor az automatikusan megjelenik a céges g+ oldalon.
Erre kiderül, hogy nincs benne a g+, így csak mindenféle bohóckodással lehetne megoldani... Amíg nincs benne a g+ ebben az ifttt-ben, addig nálam labdába sem rúghat.
Viszont az androidpolice megosztott egy receptet, hogy ha kiraknak egy apk-t, akkor annak linkjével automatikusan érkezik egy email. Ezt magamévá tettem, kíváncsian várom, hogy működik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest