- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Direkt nem keverem bele az itthoni - külhoni keresetet. Én csak az arányokat mondtam. És szerintem arányaiban kicsit el vagyunk csúszva. És valóban vannak jogos érvek de akkor is ezt érzem kicsit. Amennyiben tovább megyek, a következő gazdasági válságig tovább fog menni ez a tolódás...
(#98) Tomassy00 Bárcsak, csak és kizárólag az infláció tehetne róla, de ennyire nem egyszerű sajnos.
-
nexplo
őstag
Én is a középkategória aljában vettem magamnak gépet (régi I7 + RX580 8G) , mert ezt tartom elérhetőnek és reálisan megfizethetőnek. Amire nekem kell mindenre elég. A felső kategória célcsoportja nem én vagyok. Igazad van , most a választék is nagyobb és ez is okozhatta az árak változását is.
-
nexplo
őstag
Arányaiban magasabbak az árak szerintem. Szerintem nem normális hogy egy combos VGA 500-700K. Teszem azt csak hogy az arányait mondjam: jó pár éve a fizum volt 200 körül és hümmögtem hogy egy fizu egy csúcs VGA. Na azóta a 200K-s fizum nem lett 700 de a VGA árak elmentek és 700-at is csapkodják. Tetszik nem tetszik az arányok szerintem felkúsztak. Nem az én fizum az etalon és a mérési alap, csak azt próbálom érzékeltetni hogy igenis elszálltak az árak szerintem. Az arányok. Lehet ezt bármire is fogni én így látom. És tudom hogy ennek ezer oka van, mert közgazdászként tanultam, de attól ez még nem lesz kellemesebb.
-
nexplo
őstag
Szerintem teljesen mindegy miről veszed le és sok esetben a specka és a ref hűtéses karik árai között sem látok nagy különbséget. Arról nem is beszélve hogy szerintem annyira nem sokan vizeznek még mindig.
Az árak pedig igenis magasak szerintem. Régen nem kerültek ennyibe a kártyák. És igen szerintem mesterségesen vannak felnyomva az árak. Hogy kartell e nem tudom de gyanús... -
-
nexplo
őstag
Félreérthető voltam. Sajnos itt melóhelyen nem tudok videót nézni mert le van tiltva.
Én arra gondoltam hogy az első példányok mindig a gyári fos stock hűtéssel jönnek ki.(#79) kenwood Persze mindenre van megoldás ezt inkább általánosságban írtam. A VEGA ugyanez volt.
Ekkora összegeknél nem szabadna ilyeneket gyártani... -
nexplo
őstag
válasz
micafighter #74 üzenetére
Szerintem szét fogják kapkodni
-
nexplo
őstag
1%...... ez kb egy nulla. Egy izmosabb hűtésre inkább kíváncsi lennék mint egy gap-paszta cserére...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest