Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
válasz
antikomcsi #21 üzenetére
És kb. fél perc guglizással lehet találni lényegesen olcsóbb PS4-es BF4-et és lényegesen drágább PC-set is ... (És megvétel után a PC-set a hajadra kenheted, míg a konzolost tovább tudod adni ...)
Én még várok a nextgennel, nekem jó a current gen is, 2 éve van xboxom, 20 éve PC-m, de az XBOX megvétele előtti 2 évben fényévekkel többet költöttem PC-s játékokra és HW-re, mint pl. az utána következő 2 évben az XBOX-ra és a játékokra.
Minden amit érdemesnek tartok rá, vagy játszom vele multiban, az megvan PC-n eredetiben, de lényegesen több játékot vettem akciósan XBOX Liveon mint PC-re.
Ez a drágábbak a játékok egy igen vicces szöveg, tipikus "utolsó mentsvár".
Drágábbak? a BF4 megjelenésekor talán 1 ezressel volt drágább boxra, mint PC-re ... csak ugye a PC-s játékok még rosszabbul tartják az árukat mint a HW-ek, emiatt hetek alatt leesett az áruk (Ez persze a vevőknek jó főleg ...)
Nem csak Steam-en meg HB-n vannak akciók, hanem Live-on és PSN-en is. Csak PC-n (és hazudik aki az ellenkezőjét mondja, vagy pedig a mérési hibahatár alá eső kivételt erősíti) nem kell vásárolni, hogy játssz.
Letöltöd a Warezt és ha tetszik akkor végignyomod, ha multis, akkor lehet kénytelen vagy megvenni, vagy tetszik és szupportálni akarod a fejlesztőket, akkor is megveszed ...
Konzolon nem olyan egyszerű a warezt, ezétr működik a használtpiac, és a csere ... Nem egy játékot cseréltem el, vagy vettem használtan BOX-ra ... PC-nél ilyen SOHA nem történt. Van egyszerűbb alternatíva ...
NEM olcsóbb PC-n játszani. Lopni egyszerűbb rajta!
-
atti_2010
nagyúr
válasz
antikomcsi #21 üzenetére
Amúgy meg, nekem pl. fogalmam sincs, hogy "lopott" BF4-el, hogyan lehet felmenni játszani.
Sehogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest