- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz
Dr. Akula #88 üzenetére
Segítek: "Mégis minek kéne utana jarni? Hogy nem biztos hogy megfelelő lesz a nextgennel? Te mar a 2020-as videokartyak specifikaciójat is tudod?"
MXM modul meg nem csak az ebay-en létezik.
"Még van a gyartónal is, de onnan te nem veheted meg. Az meg nem adja el egyesével kiskerbe, mikor megveszik tőle ipari méretben az OEM-ek."
A fentire válaszoltam a kötevkezőt:
"Nem csak a gyártóknál és ismét bizonyítod, hogy nem jársz utána csak papolsz Egy példa: [link]"De, hogy erre is válaszoljak, 2020? 8 évig még az asztali gépedet sem tudod szinten tartani. Ezzel az 1-2éves használhatóságot tudod növelni jóesetben 3-4évre. De ehez utánna járás kell.
7970 játékhoz kell, de nem csak arra használható. Akinek meg már van, nem feltétlenül fog venni akár egy tabletet mellé netezni, filmezni. Asztali gépnél sem szokás ez mindenkinél. Notebook/DTR esetén miért lenne kötelező? Ezért nem értem, hogy miért nem látod be azt, hogy nem csak játékra vannak használva ezek a dögök. A tulajok ugyanúgy, kódolnak, filmeznek, neteznek ilyen konfiggal.
Elnézést a flém szerű kezdeményekért, de erősen támadónak éreztem a hozzászólásodat és degradálónak, hogy figyelmen kívül hagyod a hozzászólásaim felét és a példákat.
-
freemanone
addikt
válasz
Cyberpunk #86 üzenetére
Eszem ágában sincs meggyőzni téged h valamit megvegyél.
Meg nem is akarok kardoskodni a tn mellett, vagy ellen. Az viszont való igaz, hogy nem túl jó fényt vet az MSI-re, az IPS hiánya. Reménykedtem benne, hogy az idei széria már megkapja gyárilag az IPS paneleket. Akkor kérdés nélkül cseréltem volna a teljes gépet. Így csak fejleszteni fogom. -
freemanone
addikt
válasz
Dr. Akula #81 üzenetére
Tudom, hogy elég, mert rendesen utána jártam. És azt hiszem a példám is elég széles skálát fedett le, hőtermelés ügyben.
Nem csak a gyártóknál és ismét bizonyítod, hogy nem jársz utána csak papolsz Egy példa: [link]
DTR: repülő, busz, vonat-on történő szállítása?
Az elnevezésbeli kötekedésedet inkább nem veszem figyelembe. Az is csak egy gyenge okoskodás.
Kérdésre, kérdéssel kell válaszolni. Gratulálok! Valamint látom elképzelésed sincs mire lehet használni egy laptop-ot azon kívül, hogy játék. Ehez ismételten csak gratulálni tudok.
Tök jó, hogy a leírtak felét értelmezed, majd a másik felét meg lese*******! Így a legkönnyebb megnyerni egy vitát igaz?
-
freemanone
addikt
válasz
Cyberpunk #79 üzenetére
két szó: panel csere. De azt általánosságban értettem, nem az MSI-re. Annak a panele ponthogy alkalmatlanná teszi néhány grafikus területen...
Azt az mxm modul és a hűtés miatt hoztam fel korábban. Ennyi erővel a billentyűzetet is felhozhatnánk, mert az MSI híresen balfasz mód tudja megtervezni a kiosztást.... -
freemanone
addikt
válasz
Dr. Akula #63 üzenetére
Nézd meg az MSI GT6XX szériáját..... nem mindegyik, de 660-tól felfelé a nemrég bejelentett GT70-ig ugyanaz a hűtő, sőt az egész laptop váza szinte ugyanaz. Ez a hűtés pedig GTX285M-HD6970M-ig, elég (a tovább még nem tiszta, 7970-ről nemtudom mennyi hőt termel). Szóval ez az érv sem vonatkozik minden gamer notira, inkább csak az alja minőségűekre. Valamint nem hiszem, hogy pont a kiváló hűtésükről is híres Alienware-nek lenne ilyen gondja. MXM modul meg nem csak az ebay-en létezik. Az, hogy te nem találkozol vele.... nem gondolod, hogy mert Te nem találkoztál vele, csak elméleti szinten, attól még létezik és nem olyan eldugott technológia? Elég könnyen rá lehet akadni, ha jó kulcsszavakra keres az ember.
Az a kocka gép meg jó poén volt, de sose versenyezhet egy laptoppal szállítást illetően. Az nem fog neked az anyósülésről is működni ha kell, nem fog a parkban bekapcsolni, a vonaton, a buszon, a repülőn, a tenger partján, áramkimaradáskor stb.....
Egy gamer kategóriás notival nem csak játszik az ember. Vagy aki ilyet vesz az kötelezően 99%-ban csak arra használja? -
freemanone
addikt
Valaki mondja már meg nekem, hogy hol lehet látni 2*HD7970M-es configot akármelyik méretben? Végig túrtam az alienware oldalát, de csak a M17x-ben találtam és ott is max 1 kártyás. Sejtem, hogy csak az M18x kaphatott ilyet, de abban csak 2*GTX 675M rendelhető. 7970 sehol a láthatáron.
-
freemanone
addikt
válasz
Cyberpunk #17 üzenetére
És AMD fan-ként is igazat kell adnom ebben!
Asztaliban okés, de mobilban gyengus még!
Baromi ütős lett a 7970M! Fincsi darab!
azért az vicces hogy az M17x-ből, 7970M+750GB HDD-vel van 1900$-ért, míg 2*500GB raid0+GTX675M-el ez már 2500$!
Értem én, hogy drága a vinyó, de ennyire?!
A többi komponens full megegyezik azért nem soroltam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest