Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM-202
senior tag
Kár érte, nekem még tetszene is. Szeretem az ilyen csapat alapú lövöldéket ahol nem csak egymagamban irtom az ellent. Egy budget megjelenés esetén én biztosan beszerezném.
-
xKacsax
aktív tag
Ezt kéne újraindítani és egy kisebb ráncfelvarrást tolni neki és máris leírnák a Colonialt vele. Fura végül is de a döntés előzményeit nem ismerni ezért kérdéses hogy miért került erre a sorsra.
-
batai15
félisten
hogy került nyilvánosságra? ezeket a törölt projekteket nem lehet ujra inditani? mivan ha a colonial bukása miatt került ki, hogy hátha ráharap a publikum és beinditják.
-
gabber01
addikt
de még ha nem sikerül olyan jól, akkor is rossz egy ilyen előrehaladott projektben egy ilyen döntés, mert befektetői szemmel nem az a lényeg, hogy sikeres legyen (persze az is szempont), hanem hogy profitot hozzon, de legalább a költségeket hozza vissza, legrosszabb esetben a veszteséget csökkentsék a várható bevételek. Így viszont mindenképpen maximális a veszteség. (ez nem teljesen igaz feltétlenül, de a játék fejlődési állapotát elnézve valószínűleg nem lett volna akkora bukás, hogy a bevételek a további ráfordításoknál is kisebbek legyenek, mert ebben az esetben érthető egy ilyen döntés...gazdaságilag)
-
gabber01
addikt
na ez az amit nem értek
aki projektekben kicsit is képben van, az tudja, hogy amíg ilyen szintre eljut valami, addig rengeteg felsővezetői, támogatói döntést meg kell hozni, vagyis a fejesek folyamatosan pontosan tudják, hogy mihez adják a pénzüket, ami nem két fillér, ergo ha ilyen sokáig bíztak a projekt működésében, akkor ennyi beleölt idő és pénz után mi oka lehet annak, hogy leállítanak egy projektet, amikor már majdnem kész, és kézzel fogható eredménye van? De ez józan ésszel is érthetetlen. -
gabber01
addikt
ezt miért kellett leállítani???
-
roommate
csendes tag
nem lett volna ez rossz szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor sem értem... utólag már foghatják a fejüket, mert mindkettő bukás lett és kiemelkedhettek volna ezzel, ha jól sikerül