Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ja... van vízálló gépem, de az egy gyerekfényképezőgép, tényleg arra jó, hogy nappal be lehet vinni a tóba, de villámot esélytelen

-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Vagy mert nem vízállóak az értelmezhető fényképezőgépeim
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Utóbbihoz el se jut... Kivéve ha felettünk pattan ki, de akkor meg megint nem tudok villámot fotózni

-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Hasonlóképp, mert akkor lehet villámot fotózni

Ide Fehérvárra évek óta alig jut el villámos vihar, pláne nem pl. este, amikor már néz is ki valahogy
-
totron
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére

Szerencsésnek érzem magam, mert szeretem az ilyet és valószínűleg a károsodás nélkül megélhető legközelebbi odabaszarintást élhettem meg. Szép amit írsz, mikor a jó erős, hidegkék LED-háttérvilágítást vibráltatják-derengtetik 1-2 másodpercig, kiterjesztett fényrepedésekkel az égen. -
1x villám is b@szott le mellém, az mondjuk már erős volt.
Keletkezik adrenalin nem kevés egy pillanat alatt. Mellkasrengető, 2 napos fülcsengési program megvan utána.Így már mindent értek

Viccet félretéve , magam részéről csak akkor szeretem eme jelenségeket , mikor csapadék nélkül ,folytonos egyben egymásba erő villám fátyolként világítja meg tájat . -
totron
addikt
Az enyém is, éljen soká a torzítatlan energia. Dörgés, szél, jöhet, naturál koncert, kurjantani támad az embernek kedve. 1x villám is b@szott le mellém, az mondjuk már erős volt.
Keletkezik adrenalin nem kevés egy pillanat alatt. Mellkasrengető, 2 napos fülcsengési program megvan utána. -
8th
addikt
Itt a Duna-Tisza közén már nagyrészt átvonult. Most, hogy ezerrel kisütött a nap meg lehet rohadni olyan fülledt párás meleg van. Rohadna meg a kocsiablak meg résnyire lehúzva maradt. Még nem mertem belenézni.

-
totron
addikt
Komplexen személyes okok miatt jobban jött volna tegnap este, de nem akkor jött. Így cselekmény utáni esőköpenyként deklarálható csak. Igazi áldás az eső és ez nem közhely. A legtöbb, planétán zizegő simán csak szomorú és/vagy fél - ha nő, bemegy a wc-be, bruha - ha esik és dörren.
Szinte sosem tudok mit kezdeni az ilyen leírásokkal, bár ez még épp átfogható tudattal, egy vizuális előrejelzés rizsa nélkül sokkal befogadhatóbb. Ennél már csak a fájn dájning tányérok elemeinek elhadarása a jobb, de az inkább a sznobétvágy tupírozására van csengések alapján, mintsem ténylegesen értelmezendőnek szánt ismertetésre. -
rover45
őstag
Igen, fincsi kis hajnal volt

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Aztán ez biztos csak az én aberrációm