- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Tavaly ilyenkor volt egy Sagem my411V tipusú mobilom, nagyon elégedett voltam vele (kár hogy csak vodás verzió kapható, vennék ma is). A minősége számomra tökéletes volt és volt benne mélyhangszóró. Ahhoz képest hogy egy Sony Ericsson K200ra cseréltem, meglepő tudást kaptam
-
Algieba
őstag
Megtaláltam benne a kihangosítást. Hívás közben: opciók, "erősített mód be".
Jó kis telefon. Még a K800-nál is jobb hangja van. Pedig a Sagem egy alaptelefon és a fülese is egy egyszerű darab.
-
Algieba
őstag
Ez egy nyári mobil. Tavaly nyáron használtam, és most ismét beüzemeltem.
Pedig lehetne sokkal komolyabb mobil is nálam, de most kész felüdülés a kis Sagem egyszerűsége.
Pihenek, így elég nekem a telefon és egy kevés zene.
-
fekeandras
őstag
Szeretem a Sagem mobilokat.Sagemekben nagyon eltalálták a teendő menü pont alatti funkciókat.Most is egy MY-X6 -osom van.Se bluetooth, se videó funkció, sem mp3 támogatás nincs benne.A kamerája is csak szimpla 640x480-t tud.De amíg szét nem esik kizárt, hogy megváljak tőle.
-
vwpolopg
őstag
Nekem az egyik low-end mobilom egy LG KG320. Újkorában nyilván nem volt low-budget, de mostmár használtan 5ezer környékén hozzá lehet jutni. Ennyiért kapunk egy 1,3mpx-es kamerát, 128MB belső memót, mp3, bluetooth stb. Majd írok róla egy rövid tesztet. Régebben már volt egy ilyen telefonom, de szegény elég sokat kapott az élettől
meg nem volt csak egy töltője, de aztán nemrég találtam itt a hardveraprón egy eladót, szép állapotban minden cuccával, le is csaptam rá. Ennyiért szerintem jó vétel annak akit nem zavar, hogy használt.
-
Algieba
őstag
Itt el lehet mondani a hasonló pozitív tapasztalatokat a low-end bugyraiból előkerült jobb modellekről.
Működjenek sokáig a low-end mobilok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magisk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest