- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Hieronymus #15 üzenetére
A közösség meglehetősen fontos, már csak ösztönös indíttatásból is egy fiatal életében, tehát ha valamit nem tudok elképzelni az az, hogy bólogatóJánosként analfabétizmusba torkollik az utód, csak mert a szülő azt mondta, hogy. Van olyan is, hogy iskola, meg világ. Felkészítés kell, vitán felül áll. A poroszosan buta szögletességet szerintem maga mögött hagyta a többség, evőeszköz vagy más témában, más világ van már, persze az említett szakadék az dolgozik sok esetben. Én még voltam szarember amiatt, hogy betárcsázós internettel partizánkodtam, sőt, állítólag "az internet miatt lettél ilyen".
Nem kívánom továbbörökíteni ezt a hozzáállást, gondolhatod. A következő generáció mindig más, be is bszna, ha 1:1-ben másolódna az előző, hiába akarja ezt jó pár egó.
-
válasz
Hieronymus #12 üzenetére
A kés, villa, olló mind hasznos eszköz - de egy virtuális világ bambulása mennyiben hasznos egy kicsi gyereknek?
-
totron
addikt
válasz
Hieronymus #9 üzenetére
Figyelnek-nem figyelnek, szülői szándék szerint működik és alakul minden, fekete-fehér. Nyilván nem gyakorló szülőként írod a gondolatot. Heterogén történetről van szó, generációs szakadékkal, technikával, virtuális térbe integrált, kötelező és életkorazonos közösségekkel, ingerekkel, nem kifejezetten összcsaládi műfaj. A szülő csak hiszi, hogy kézben tart, részleges ráhatással, szereppel bír és ez egyik felét tekintve jól is van így (egyéni szociális érés folyamata). Másik fele meg a féltés, egyengetés, már ahol. Ahol van sem mindig a megfelelő tanács és reakció öröklődik.
-
totron
addikt
válasz
Hieronymus #5 üzenetére
hogy fokozatosan, felügyelet alatt alatt vezessék be a gyerekeket az eszközök használatának rejtelmeibe.
Jót derültem most.Ezen a bolygón úgy tapasztalod,hogy ez a gyakorlat?
(#6) pusszycat, a távolba nézést mint olyat szokták ajánlani a mindenkinek is. Különben fokozatosan oda a látásélesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung LCD és LED TV-k
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest