- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Hieronymus #15 üzenetére
A közösség meglehetősen fontos, már csak ösztönös indíttatásból is egy fiatal életében, tehát ha valamit nem tudok elképzelni az az, hogy bólogatóJánosként analfabétizmusba torkollik az utód, csak mert a szülő azt mondta, hogy. Van olyan is, hogy iskola, meg világ. Felkészítés kell, vitán felül áll. A poroszosan buta szögletességet szerintem maga mögött hagyta a többség, evőeszköz vagy más témában, más világ van már, persze az említett szakadék az dolgozik sok esetben. Én még voltam szarember amiatt, hogy betárcsázós internettel partizánkodtam, sőt, állítólag "az internet miatt lettél ilyen".
Nem kívánom továbbörökíteni ezt a hozzáállást, gondolhatod. A következő generáció mindig más, be is bszna, ha 1:1-ben másolódna az előző, hiába akarja ezt jó pár egó.
-
válasz
Hieronymus #12 üzenetére
A kés, villa, olló mind hasznos eszköz - de egy virtuális világ bambulása mennyiben hasznos egy kicsi gyereknek?
-
totron
addikt
válasz
Hieronymus #9 üzenetére
Figyelnek-nem figyelnek, szülői szándék szerint működik és alakul minden, fekete-fehér. Nyilván nem gyakorló szülőként írod a gondolatot. Heterogén történetről van szó, generációs szakadékkal, technikával, virtuális térbe integrált, kötelező és életkorazonos közösségekkel, ingerekkel, nem kifejezetten összcsaládi műfaj. A szülő csak hiszi, hogy kézben tart, részleges ráhatással, szereppel bír és ez egyik felét tekintve jól is van így (egyéni szociális érés folyamata). Másik fele meg a féltés, egyengetés, már ahol. Ahol van sem mindig a megfelelő tanács és reakció öröklődik.
-
totron
addikt
válasz
Hieronymus #5 üzenetére
hogy fokozatosan, felügyelet alatt alatt vezessék be a gyerekeket az eszközök használatának rejtelmeibe.
Jót derültem most.Ezen a bolygón úgy tapasztalod,hogy ez a gyakorlat?
(#6) pusszycat, a távolba nézést mint olyat szokták ajánlani a mindenkinek is. Különben fokozatosan oda a látásélesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Family Link
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest