- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Egyetértek. A facebook profil és a valóság a legtöbb embernél köszönő viszonyban sincs egymással...
Valóban, kint lenni a szabadban, kertészkedni, vagy házat felújítani sokkal nagyobb élmény, mint ez a sok idióta tartalom. De mondhatnám a Lego-t is, mint tökéletes flow élmény.
Ami ma a médiában megy, az borzalmas. Rámhírek, egymásnak totál ellentmondó hírek, ugyanarról a tényről politikai oldaltól függően. Aki csak origót m1-et meg tv2-őt néz, már rég zombi lett szerintem.
Totális agymosás megy mindenhol, minden szinten a hozzá nem értés a nyerő. -
Februárban töröltem a valós Face accot. Már csak a kamú van amivel szakmai és hobbi oldalakat követek.
Ismerősökkel Viberen meg Instán kommunikálok. -
kuntics
aktív tag
Fb-t meg instát használom, de szerencsére sose estem túlzásba. Egy kezemen meg tudom számolni, hány képet töltöttem fel évek alatt, posztok száma sem sokkal több. Viszont sok esetben megkerülhetetlen, jópár számomra hasznos dolog csak ide kerül fel. Legyen az akár egy kis helyi koncertterem műsora, akár egy grafikus,tetováló stb munkája. Ami nekem segít, az az appkorlát. Napi 45 perc fb, 30 perc insta, többet nem enged a rendszer(iOS). Van, hogy a napi limitet sem érem el.
-
zolikaDB
veterán
Egyetértek az írásoddal, hasonló irányba törekszem.
De várom én is egy újabb írásban, hogy kifejtsd a véleményed! -
nyunyu
félisten
Én eléggé internetfüggő vagyok mióta 2001. januárban bekötötték az ADSLt, de mivel nagy mértékben antiszociális vagyok, sosem értettem, mire jók a social networking akármik.
Azóta sem tudom, hogy eszik-e vagy isszák az iwiwet, arckönyvet, tiktokot, instát, és társaikat. (Biztos kihagytam párat)Tecsőn is csak pár csatornát csoktam nézni, azokat is szigorúan nem belépve, masszív adblockkal, mert nem bírom a kéretlenül pofámba tolt reklámokat, tartalmakat.
-
Ha bárkit is érdekel, akkor részletesebben kifejtem, hogy mi a gond a túlzott információhabzsolással, a görgetéssel, a röpke videók nézésével és így tovább.
Én kíváncsi vagyok a szemléltedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest