- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
válasz
David93Pecs #37 üzenetére
Ez nem Nutella.
Pont az a lényeg benne, hogy sós és teljesen földimogyoró ízű. Csak a jó földimogyoró töményen és sósan. Imádom.
Nagyon várom, hogy itt legyenek nálam a mogyoróvajas üvegek.Lehetőségem nyílik rá, hogy gyakoroljam az önuralmat és a mértékletességet.
-
David93Pecs
tag
Nem rég láttam én is Lidl-be ezt az érdekes terméket.
Gondoltam rossz nem lehet ha az Amcsik két pofára tömik magukba.
Tévedtem,nem számítottam rá h sós. Azóta is ott áll ahova letettem.
Nekem nem jött be... -
F34R
nagyúr
elfogyott a nutella
-
nyunyu
félisten
Kár, hogy a kalóriatartalma a disznózsíréval vetekszik.
Egy idoben porkolt foldimogyoro fuggo voltam, siman lecsuszott naponta egy 20 dekas zacskoval.
Aztan amikor sikerult elolvasni a zacskojara oroszul irt kaloriatartalmat (600kcal/100gr, durvabb, mint a tejcsoki!), azota inkabb hanyagolom.
-
Apollyon
Korrektor
Ilyet még életemben nem ettem. Webről lehet valahonnan rendelni, de annyit nem ér meg ha kiderül hogy nem fog ízleni
De ha már külföldi cucc, akkor juharszirup rúlz. -
kmisi99
addikt
Nekem amikor testvéremék hoztak egyet a fél üveget magába megettem azonnal de csak azért mert addig ért az ujjam
Mostanság nem szoktam venni mert kicsit túl sok benne a kalória
-
Gergő_
őstag
Ezeket a vajakat nem az én beleimnek találták
, maradok gyümölcsöknél, zöldségeknél, ha valami pépet akarok enni. A mogyoró és a szója kicsi tabu az étrendemben.
just give a shot:
Mogyoróvaj
Hozzávalók:50 dkg pörkölt földimogyoró
1 teáskanál só
2 teáskanál méz
2 evőkanál földimogyoró-olaj vagy sima étolajA mogyorót, a sót és a mézet robotgéppel dolgozd össze.
Kapard le az oldalát, majd tedd hozzá az olajat, és addig dolgozz vele, amíg sima állagú nem lesz a keverék.
A mogyoróvajat tedd légmentesen záródó tartályba, és tárold hűtőszekrényben. Körülbelül 1-1,5 hónapig fogyasztható.
-
Algieba
őstag
válasz
Mr.Csizmás #22 üzenetére
Ezért sem szoktam, ha nagy ritkán megengedem magamnak, egyszerre befalni a Nutellát. A jó dolgoknál kell a leginkább odafigyelni a mértékletességre, hogy ne alakuljon ki a csömör érzése. A Nutellát sem magában eszem, hanem kenyérre kenve. Bár a kakaós mogyorókrémhez jobban illene a kalács. Azonban így már túl édes lenne, és túl sok lenne a jóból.
-
Mr.Csizmás
titán
egyszer gyerekkoromban a spórolt zsebpénzemből vettem egy üveggel, és megettem kiskanállal instant get. azóta se kívánom
-
Algieba
őstag
Amint látom, a mogyoróvaj egy megosztó élelmiszer, vagy imádjátok vagy "nem jött be". Én az első csoportban vagyok, mert nekem nagyon ízlik. Az a baj a tepertőkrémmel, hogy a rokonságunkban már senki sem vág disznót, nincs igazi, házi tepertő, amiből kiváló tepertőkrémet lehetett készíteni.
Ezért ugrottam rá a mogyoróvajra, mert frissen kibontva az illata nagyon emlékeztetett a tepertőkrémére, és a kalóriatartalma is azonos.Ráadásnak imádom a különféle olajas magvakat: (bokron termő) mogyoró, mandula, dió, tökmag. Ezek közé tartozik a földimogyoró is.
Nyam-nyam.
-
danih
veterán
Nekem sem jött be az íze
-
Magnum_
nagyúr
Egy ismerosom volt N.Y.-ban es vele hozattam, mert erdekel, milyen az a cucc, amit a filmekben tolnak. Nekem nem jott be...
-
Ez sós vagy édes?
-
Csemike
aktív tag
-
Algieba
őstag
Hollandiában vettem egy üveggel, és egy hét alatt megettem kenyérrel. Évek óta tudtam a létezéséről, és megkóstolása szerepelt a "bakancs-listámon", azonban annyira bejött, hogy most is szívesen enném.
A mogyoróvaj remek csemege. Imádom. Vidéki lány létemre szentségtörést követek el: jobb a tepertőkrémnél is.
-
EczkE
veterán
Egyszer kóstoltam mogyorókrémet, hát fura volt.
De akkor is csak egy kicsit kóstoltam belőle, kenyérrel nem ettem. Lehet ki kellett volna próbálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest