- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
válasz
David93Pecs #37 üzenetére
Ez nem Nutella.
Pont az a lényeg benne, hogy sós és teljesen földimogyoró ízű. Csak a jó földimogyoró töményen és sósan. Imádom.
Nagyon várom, hogy itt legyenek nálam a mogyoróvajas üvegek.Lehetőségem nyílik rá, hogy gyakoroljam az önuralmat és a mértékletességet.
-
David93Pecs
tag
Nem rég láttam én is Lidl-be ezt az érdekes terméket.
Gondoltam rossz nem lehet ha az Amcsik két pofára tömik magukba.
Tévedtem,nem számítottam rá h sós. Azóta is ott áll ahova letettem.
Nekem nem jött be... -
F34R
nagyúr
elfogyott a nutella
-
nyunyu
félisten
Kár, hogy a kalóriatartalma a disznózsíréval vetekszik.
Egy idoben porkolt foldimogyoro fuggo voltam, siman lecsuszott naponta egy 20 dekas zacskoval.
Aztan amikor sikerult elolvasni a zacskojara oroszul irt kaloriatartalmat (600kcal/100gr, durvabb, mint a tejcsoki!), azota inkabb hanyagolom.
-
Apollyon
Korrektor
Ilyet még életemben nem ettem. Webről lehet valahonnan rendelni, de annyit nem ér meg ha kiderül hogy nem fog ízleni
De ha már külföldi cucc, akkor juharszirup rúlz. -
kmisi99
addikt
Nekem amikor testvéremék hoztak egyet a fél üveget magába megettem azonnal de csak azért mert addig ért az ujjam
Mostanság nem szoktam venni mert kicsit túl sok benne a kalória
-
Gergő_
őstag
Ezeket a vajakat nem az én beleimnek találták
, maradok gyümölcsöknél, zöldségeknél, ha valami pépet akarok enni. A mogyoró és a szója kicsi tabu az étrendemben.
just give a shot:
Mogyoróvaj
Hozzávalók:50 dkg pörkölt földimogyoró
1 teáskanál só
2 teáskanál méz
2 evőkanál földimogyoró-olaj vagy sima étolajA mogyorót, a sót és a mézet robotgéppel dolgozd össze.
Kapard le az oldalát, majd tedd hozzá az olajat, és addig dolgozz vele, amíg sima állagú nem lesz a keverék.
A mogyoróvajat tedd légmentesen záródó tartályba, és tárold hűtőszekrényben. Körülbelül 1-1,5 hónapig fogyasztható.
-
Algieba
őstag
válasz
Mr.Csizmás #22 üzenetére
Ezért sem szoktam, ha nagy ritkán megengedem magamnak, egyszerre befalni a Nutellát. A jó dolgoknál kell a leginkább odafigyelni a mértékletességre, hogy ne alakuljon ki a csömör érzése. A Nutellát sem magában eszem, hanem kenyérre kenve. Bár a kakaós mogyorókrémhez jobban illene a kalács. Azonban így már túl édes lenne, és túl sok lenne a jóból.
-
Mr.Csizmás
titán
egyszer gyerekkoromban a spórolt zsebpénzemből vettem egy üveggel, és megettem kiskanállal instant get. azóta se kívánom
-
Algieba
őstag
Amint látom, a mogyoróvaj egy megosztó élelmiszer, vagy imádjátok vagy "nem jött be". Én az első csoportban vagyok, mert nekem nagyon ízlik. Az a baj a tepertőkrémmel, hogy a rokonságunkban már senki sem vág disznót, nincs igazi, házi tepertő, amiből kiváló tepertőkrémet lehetett készíteni.
Ezért ugrottam rá a mogyoróvajra, mert frissen kibontva az illata nagyon emlékeztetett a tepertőkrémére, és a kalóriatartalma is azonos.Ráadásnak imádom a különféle olajas magvakat: (bokron termő) mogyoró, mandula, dió, tökmag. Ezek közé tartozik a földimogyoró is.
Nyam-nyam.
-
danih
veterán
Nekem sem jött be az íze
-
Magnum_
nagyúr
Egy ismerosom volt N.Y.-ban es vele hozattam, mert erdekel, milyen az a cucc, amit a filmekben tolnak. Nekem nem jott be...
-
Ez sós vagy édes?
-
Csemike
aktív tag
-
Algieba
őstag
Hollandiában vettem egy üveggel, és egy hét alatt megettem kenyérrel. Évek óta tudtam a létezéséről, és megkóstolása szerepelt a "bakancs-listámon", azonban annyira bejött, hogy most is szívesen enném.
A mogyoróvaj remek csemege. Imádom. Vidéki lány létemre szentségtörést követek el: jobb a tepertőkrémnél is.
-
EczkE
veterán
Egyszer kóstoltam mogyorókrémet, hát fura volt.
De akkor is csak egy kicsit kóstoltam belőle, kenyérrel nem ettem. Lehet ki kellett volna próbálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Trollok komolyan
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest