- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
válasz
Vakegérke #20 üzenetére
Ismertem egy nagy simlist, megölte a stressz. A példája örök figyelmeztetés számomra, mindig csak az igazat, hogy jól tudjak aludni, és ne vigyen korán a sírba a rossz lelkiismeret.
Mérleg jellem vagyok, ha az egyik serpenyőmbe bekerül valami, az egyensúly érdekében kötelességem a másikba is betenni a magam részét. Nincs kec-mec, kibúvás, ha leköteleztek, állom a szavamat.
Nem is tudnék másként reagálni. Ilyen vagyok.
-
Vakegérke
félisten
Hadd kötözködjek egy picinykét.
"Amit ígérek, betartom. Mert üzletelni jó."
Szerintem két külön fogalom. Bár ha az ígéretek betartása fenntartja az üzleti bizalmat, és ez (is) a cél, akkor stimmel.Nézd, nem ismerlek, csak annyira, amennyire itteni kommunikációnkból következtethetek. Ezen kívül tudom a keresztneved, tudom írói álneved. Kevés információ, de érzem, hogy nyugodtan utalhatnék előre akármennyi lóvét, nem nyelnéd le.
Megint kötözködöm.
"Aki átveri a másikat, az valójában önmagát veri át, és nagyon hamar nagyot koppan."
Való igaz, hogy a hazug semmire sem számíthat azoktól, akiket átvert. Ám talál új, és újabb balekot. Élete végéig megélhet hazugságaiból, és csak halála után kerül az isteni ítélőszék elé. -
Algieba
őstag
Eddig nyolc esetben utaltak előre nekem.
Két esetben küldtek el előre mobilt.
Három esetben utaltam előre másnak valamilyen termékért.Egyik esetben sem volt probléma.
Amit ígérek, betartom. Mert üzletelni jó.
Aki átveri a másikat, az valójában önmagát veri át, és nagyon hamar nagyot koppan. De senki se fogja felvakarni a padlóról.
-
roti86
őstag
Korrekt csomagolás, ilyen egy korrekt eladó
-
Algieba
őstag
A gondos csomagolás ismét bizonyított. Tegnap feladtam a W200-ast, és ma megérkezett az új tulajdonosához.
-
madstunt
addikt
Mi is a wékéccáz utódja akkor?
-
No-kia
addikt
én egy neon csövet úg ypostáztam, hogy egy vízvezeték-be beleraktam, azt egy alufólia dobozába, és így küldtem el, tuti nem törték össze a postások, elég masszív volt
-
-
puttputt
őstag
Akár a nagymamám!
Mindent külön zacskóba, körülteker, ragaszt amit tud, stb. Sosem veszik el semmi, ez tény, de a kibontójának sok "kellemes" percet okoz a "fejtörő"
.
-
yolan
őstag
A doboz kitömése nálam is bevált, viszont én még az alkatrész dobozát is beleteszem egy nagyobb dobozba, hungarocellel vagy újságpapírral szépen alul, felül, oldalt kitömöm. Volt már hogy vízállóvá kellett csomagolnom, hát nem 1 barna ragasztószalag tekercs ment rá a dobozra
-
Algieba
őstag
Jöhetnek a vélemények, illetve az egyéb postázási technikák bemutatása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest