Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
válasz
Vakegérke #20 üzenetére
Ismertem egy nagy simlist, megölte a stressz. A példája örök figyelmeztetés számomra, mindig csak az igazat, hogy jól tudjak aludni, és ne vigyen korán a sírba a rossz lelkiismeret.
Mérleg jellem vagyok, ha az egyik serpenyőmbe bekerül valami, az egyensúly érdekében kötelességem a másikba is betenni a magam részét. Nincs kec-mec, kibúvás, ha leköteleztek, állom a szavamat.
Nem is tudnék másként reagálni. Ilyen vagyok.
-
Algieba
őstag
Eddig nyolc esetben utaltak előre nekem.
Két esetben küldtek el előre mobilt.
Három esetben utaltam előre másnak valamilyen termékért.Egyik esetben sem volt probléma.
Amit ígérek, betartom. Mert üzletelni jó.
Aki átveri a másikat, az valójában önmagát veri át, és nagyon hamar nagyot koppan. De senki se fogja felvakarni a padlóról.
-
Algieba
őstag
A gondos csomagolás ismét bizonyított. Tegnap feladtam a W200-ast, és ma megérkezett az új tulajdonosához.
-
Algieba
őstag
Jöhetnek a vélemények, illetve az egyéb postázási technikák bemutatása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest