- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Pontosítok, az engedélyezett idő alatt végrehajtott abortusz "áldozata" nem csecsemő, hanem egy picurka magzat, kb. 8 centi hosszú a 12. héten. Ekkor még lehetséges az abortusz, de nekem ilyen idős magzatot már nem lenne szívem elvettetni, mert mindene kialakult ilyenkorra.
Csak még nagyon picike.
Szerk.: A mocskos anyagiak... sajnos tudom, hogy milyen szegénynek lenni. Anyám az utcai kútról hordta a vizet kiskoromban, mert az akkori otthonunkban nem volt vezetékes víz. Ha az anyám újra leány lenne, úgy elzavarná az apánkat...
-
Algieba
őstag
A beszedő-kiosztó nyugdíjrendszer így vagy úgy, de összeomlik. Vagy mind éhen halunk, mert igen is véges a bolygó bioszférája. Nem megoldás a nyugdíjkérdésre, hogy a korosztályom hirtelen, pár éven belül megszüljön 3 gyereket.
34 éves vagyok. Aktuális kérdés az életemben, legyen vagy ne gyermekem? Kifutok az időből. Nem is tudom eldönteni, hogy ez most rossz vagy jó? -
Algieba
őstag
A betiltása az illegális módszerek felé terelné a nőket. Ezek többsége rendkívül veszélyes!
Az kinek lenne jó, ha évente több nő ilyesmi miatt halna meg?Szerk.: Az abortuszok magas száma egy hatalmas problémakör egyetlen eleme.
Nőként át tudom érezni, hogy mit jelent egy gyerek kihordása, gondozása, felnevelése.
Előbb írnék meg 50 regényt mint sem szülnék egyetlen gyereket is.Nagyon komoly életfeladat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest