- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Kicsit off leszek, de nem találtam önálló topikot az én Alcor Zest Q883I típusú tabletemnek. Még november végén vásároltam, de csak karácsonyra kapta meg a lányom. Egy hét után azonban hirtelen behalt a WIFI. Ezt úgy értem, hogy nem ismeri fel az itthoni hálózatot, de ha kézzel beírom, akkor sem hajlandó kapcsolódni. Egy WIFI tabletnél ez meg azért előnyös lenne... Csináltam hard resetet és teljes gyári visszaállítást is, de nem segített. Más hálózattal is próbáltam, de semmi...
Amiért most írok: Szerintetek mi ilyenkor a teendő. Az edigital-nél vásároltam. Oda vigyem vissza (cserés probléma), vagy vigyem egyből a Mester utcai szakszervizbe? Mire lehet számítani egy ilyen jellegű problémánál? Javítás, csere? És kb. mennyi időt vesz ez igénybe?
Bocs mégegyszer a kicsi off-ért!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Crew sorozat
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest