- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfire44
tag
Szia
Hát nem igen. Igaz apumé aki türelmes. De már ő is szolt hogy valami legyen. Nekem 1+1 em van, ahoz szoktam hogy semmire nem várok itt meg kész voltam. Nem tudtam vele mit kezdeni,szinte használhatatlan.
Mondjuk elég gáz hogy egy majd 50.000 tablet és kb szart se ér. Persze ha ujra húzom akkor pár hétig jó ,de ha vissza telepítek mindent akkor kuka. Hát nem érte meg az árát...................
Üdv -
psq
tag
2.-ra válaszolva: A legtöbb esetben minden gond nélkül telibe lehet pöccinteni az ikonokat ill. a honlapok elemeit. Azonban a lejátszandó filmeket teljes képernyősre véve valami eszméletlen macerás belőni az idősávot a kívánt percre. A gyári böngészőnek azonban van egy saját majdhogynem különálló média lejátszó része, azon az idősáv kicsit nagyobb, így jól használható. Amióta rájöttem, hogy van benne ilyen is (extra lejátszó) csak ezt használom film nézésre (nem mellesleg szinte soha nem fagy le és ezt használva nem is szakad meg az adatkapcsolat) . Sokáig nem is vettem észre ezt a részét
.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest