- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
válasz
M@trixfan #20 üzenetére
Az emberi tényezőre tényleg nem gondoltam, ebben igazad van. Én arra utaltam, hogy egy 2000 Ft-os távirányítós autó vagy rádió vagy akármi elektronikája pont ennyire környezetszennyező, így szerintem elhanyagolható az a környezetszennyezési plusz amit egy ilyen termék okoz.
De ha már ennyire oszlopos tagja vagy a ph-nak talán gondolhatnál rá hogy nem indítasz egy ide nem illő hitvitát rögtön az első hozzászólással. (Ebben az esetben én nem is gondolnék arra hogy akár troll is lehetsz.) Ezt nem is kívánom folytatni bár szerintem azt mondani hogy az Apple bárkinél egyértelműen jobb, elvakultság, szűk látókörűség ugyanúgy mint ennek az ellenkezőjét állítani.
-
helltp
aktív tag
Nem vagyok teljesen biztos benne hogy troll vagy-e vagy csak elfelejtetted végiggondolni a mondanivalódat mielőtt leírtad.
1) Az apple pont annyira "AZ elsővonalas gyártó" tabletfronton, mint amennyire a telefonoknál. Semennyire, pont olyan mint az összes többi A brand. Vegyél a kezedbe egy másik elsővonalas gyártótól csúcstabletet és gondold át. (hint: egy LG GPad 8.3 megteszi)
2) Mivel gyakorlatilag a tabletben található bármely alkatrész kijön kb 100ft-ból (kivéve talán a kijelzőt), és bármelyiket be tudod szerezni a sarki elektronikai boltban, nem tartom valószínűnek hogy túl nagy plusz környezeti terhelést jelentene az, hogy 40 000Ft-ért meg tudod venni őket egy csomagban is.
Hogy on is legyek: Az Alcor Zest Q813IX után az életbe többet nem veszek Alcor terméket. Rettenet összeszerelési minőség, gariból visszajön úgy ahogy leadtam, szoftvert meg én jobbat portolok rá, mint az a laggoló bughalmaz ami rajta volt. Inkább a wayteqnél keresgélnék, ott legalább néha a jó cégekkel bérgyártatnak (nem a chuwival és társaival...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bittorrent topik
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest