- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
12 éves? 7-8 éves koromban már az utcán fociztunk, pedig a belvárosban laktunk.Jött az autó, félreálltunk. Bujúcskánál kifejezetten segített az autóOké, ez még az 1980-as években volt, kevesebb autó jött, és türelmesebbek voltak a sofőrök (türelmesebbek, mint pl én, pedig nyugis vagyok).
Most meg arról beszélgetünk feleségemmel, hogy ahol lakunk, onnan 200m a suli, akkor gyorsabban elkísérjük a gyereket és hazaérünk, nem kell autóval, bicajjal vinni. Én meg első nap mentem el anyukámmal, utána már egyedül jártam iskolába. Ostoba lennék, ha össze akarnám hasonlítgatni a saját gyerekkoromat az övékkel.
Nem emlékszem olyanra, hogy valami idióta erőszakolt volna az utcán elkapva valakit, a pedofilizmus sem volt ilyen "elterjedt" (volt, sajnos), messze nem volt ilyen veszélyes átkelni az utcán sem. Szóval más volt az a kor, mint most, más volt a mérce is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest