- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
12 éves? 7-8 éves koromban már az utcán fociztunk, pedig a belvárosban laktunk.Jött az autó, félreálltunk. Bujúcskánál kifejezetten segített az autóOké, ez még az 1980-as években volt, kevesebb autó jött, és türelmesebbek voltak a sofőrök (türelmesebbek, mint pl én, pedig nyugis vagyok).
Most meg arról beszélgetünk feleségemmel, hogy ahol lakunk, onnan 200m a suli, akkor gyorsabban elkísérjük a gyereket és hazaérünk, nem kell autóval, bicajjal vinni. Én meg első nap mentem el anyukámmal, utána már egyedül jártam iskolába. Ostoba lennék, ha össze akarnám hasonlítgatni a saját gyerekkoromat az övékkel.
Nem emlékszem olyanra, hogy valami idióta erőszakolt volna az utcán elkapva valakit, a pedofilizmus sem volt ilyen "elterjedt" (volt, sajnos), messze nem volt ilyen veszélyes átkelni az utcán sem. Szóval más volt az a kor, mint most, más volt a mérce is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest