Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
Honnan lehet letölteni a telefonra helyes felbontású háttérképet.. Amik nekem vannak,mindegyik kilóg,le kell vágni,stb...
-
ZoliT
csendes tag
Van a kijelzőn védő üveg a fizikai behatások ellen?
Előre is kösz. -
atar
csendes tag
Nem hiszem, hogy valaki vette volna a fáradtságot és kivette volna belőle a nyelveket.
Egy próbát megér: Keresd meg a kék négyszög alakú ikont, benne egy fehér fogaskerékkel ->
16. menüpont, egy nagy A-betű az ikonja -> legfelső menüpont -> Fel kell, hogy jöjjenek a nyelvek. -
atar
csendes tag
Root 6012-re.
!!!!!Aki nem tudja mi ez, annak valószínűleg nincs rá szüksége!!!!!!
Mindenki saját felelelősségére használja az alábbiakat.
1) Töltsd le ezt: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2784451&d=1402084843
Másold fel az SD-re.
2) Beállítások -> Fejlesztői beállítások -> USB hibaelhárítás bekapcs.
(Ha nem jelenik meg a "Fejlesztői beállítások" menü, akkor:
Beállítások -> A telefonról -> Építési számra koppintani egy párszor (min 7*) )
3) Beállítások -> Biztonság -> Ismeretlen források bekapcs.
4) Telepítsd fel a Framaroot-1.9.3.apk-t
(Mediaalbum -> SD-kártya -> Framaroot-1.9.3.apk)
Telepítés, majd megyitás -> Barahir -> Ha minden rendben, kér egy újraindítást és kész is.Forrás: http://rootinghub.com/root-alcatel-one-touch-idol-mini-ot-6012/
-
GZoli7
senior tag
Sziasztok!
Valakinek nincs meg a Magyar nyelvű ROM?
Köszi -
Joker88
őstag
válasz
bikerlacee
üzenetére
-
Obyboy
addikt
válasz
bikerlacee
üzenetére
Tényleg jó kis gép.
Bár én elvből nem veszek szolgáltató függő telefont.
Két hete az edigitáltól vettem paypal kedvezménnyel 38k-ért függetlenül 2 év gyári garral.
Amit tudtam leszedtem vagy letiltottam a felesleges gyári appok közül így tényleg nem vészes benne a fél giga ram. -
bikerlacee
csendes tag
Sokat hezitáltam rajta-megvettem. Telekom függő a MM-ban 35k-ért.
Sajna a szív döntötte el, mert amióta a kezemben volt, azóta számomra ez az ideális telefonméret, és forma. Két év gyári gari van rá, ha valami lesz vele akkor két évig legyen a Telekom problémája. Elég gyorsnak tűnik elsőre, az 512mb ram-tól kicsit azért félek.
Remélem jól meg leszünk... -
ExtazZzi
tag
válasz
StefanBraun
üzenetére
Hogy haladsz a Főzéssel?

Én is szívesen kipróbálnám
-
szimi57
őstag
Nálam a framaroot megcsinálta.
-
Joker88
őstag
Videókból milyen fájlformátumokat játszik le a telefon?
Milyen felbontással ? És milyen programot ajánlatok ha konvertálni kell a videót ? -
Obyboy
addikt
No befizettem én is egy ilyen alcatelre ami tegnap meg is érkezett.
A dualband alcatel óta nem nagyon volt dolgom alcatellel így kicsit tartottam tőle, de a MA tesztnek és egy kis utánaolvasásnak köszönhetően belevágtam.
Eddigi tapasztalataim alapján nem bántam meg.
Abszolút vállalható készülék. Használható méret (1kezes), jó kijelző (betekintési szög maximális, eddig még az érintő panel is hibátlan).
A gyári felesleges sallang alkalmazásokat lepucoltam így csak böngészőből kilépve sikerült kicsit megakasztani de 512MB mellet ez nem is csoda.Az alsó menü megvilágítását szerettem volna folyamatosra állítani de még nem találtam meg sehol.

Valakinek sikerült már beállítani? -
Joker88
őstag
mekkroa a legnagyobb méretű Micro SD kártya amit elbír a telefon ? 32 vagy 64 GB-os ?
-
HawerKing
őstag
A telo elolapja valoban vizlepergeto burkolatot kapott, leteszteltem, a csap ala raktam s abszolut semmi baja nem lett s meg nedves sem maradt utanna.
Ma pozdorjanak szedtem a telot
gondoltam mar ha ugysem jo akkor belenezek.
Eleg konnyu szetszedni (mutatok kesobb par kepet)
Biztos hogy a kijelzo alatti erinto panelnek van valami baja s mostmar sikerult meg valamit elrontsak rajta
a csatlakozot szakitottam el amivel az alaplapra csatlakozik, kb 5 hajszal vekony szal van benne amibol kb 3 elszakadt s igy egyaltalan nem erzekeli az erintest mostmar a telo
ma viszem szervizbe (bar ketlem, hogy javittatom mert baromi draga egy ilyen panel csere nemsokkal olcsobb mint maga a telo
) de ha pont szerencsem lesz s akad ilyen bontott alkatresz akkor megjavittatom ha meg nem akkor ott hagyom alkatresznek apropenzert
de azis lehet , hogy kiszurok valami jo kis regi szimpla telot s hatha becserelik (pl egy Motorola V3 ert oda is adnam
) -
Obyboy
addikt
-
HawerKing
őstag
mert isten tudja ki vette ezt a telot... (lehet en nemis az elso tulajtol vettem) nem ismertem a sracot akitol vettem s orultem mint majom a farkanak mikor egy az egyben elcsereltem a regi Samsung Galaxy Mini II re . Csak a dobozt kaptam hozza s a tartozekokat , garanciat nem....
Ha jol tudom a garanciaztatashoz nem eleg maga a keszulek, kell a garancia level es a nyugta...Mondjuk en amugyis csak telefonalasra, zenehalgatasra, ebresztesre, radiozasra, es neha fenykepezesre hasznalom a telot. Erre tokeletes igy is touch hibaval (nincsen semmilyen lathato hiba a kijelzon, csak van egy kb 1 cm szeles sav az ertesitesi savtol egesz a telo aljaig, vegulis mintha kette lenne valsztva a telo kijelzoja, amit kicsit nehezebben - vagy egyaltalan nem erzekel s ha oda nyomok akkor megzavarodik de mar kitanultam hogyan kell hasznalni, irni szinte egyaltalan nem lehet vele de nem gond mert nem sms ezek

Obyboy Annyit megert mert nagyon jo kis telo s a kulseje nagyon premium hatast kelt, s mig gariban van nem kell parazz.
-
Obyboy
addikt
válasz
HawerKing
üzenetére
Köszi az infót.
Én tegnap rendeltem egy dualsim-est az edigital-tól.
Náluk most "akciósan" 39.900huf és mivel paypal-on keresztül fizettem még 2000-ret elengedtek az árból.
Függetlenül 38k ezért a vasért 2 év gyári garral szerintem jó vétel.Ha megvan hozzá minden papírod és a lehetőséged is hogy visszavidd a szolgáltatóhoz akkor neked is ki kell cseréljék.
-
HawerKing
őstag
Igy van amig gari alatt van nincs baj.... Sajnos az enyem hasznaltan lett vasarolva s bizony igy cumi mert nincs gari
egyebkent szinte tokeletes kis telo lenne ebben az ar kategoriaban ha eltekintunk az 512 mega ramtol s az eleg gyakori kijelzo hibaktol....
Az enyem a Romania Orange szolgaltatotol van (Orange Hiro a neve igy) akik 2 ev garit adnak ra s akarmilyen magatol adodo kijelzo hiba van kicserelik a telot... (ezt a roman forumokban olvastam , a forumozok 60% anak kijelzohibai voltak) -
-
Joker88
őstag
válasz
bikerlacee
üzenetére
mediaMarktban volt egykét napig 30.000 ft, szolgáltatósan.. feltöltökátyásan..
# 166:
A gyári, számomra felesleges alkalmazásokat letöröltem ,igaz ez T-s telefon.. (ilyeneket,hogy " Origo", Barcode scanner - ezt életemben nem használtam még ... )
Néha érződik az 512 RAM, főleg ha mondjuk huzamosabb Chrome használat után lépek vissza az asztalra, ilyenkor kell neki 1-2 másodperc mire rájön hogy milyen rendezvényen van..Kamera. Hát szerintem senki se várjon tökéletes képet egy 30.000 ft körüli kínai telefontól..
talán igy jobban látod ( a második kép panorámakép) , minden beállítás automata üzemmódban,helyszín Győr , 2014.07.05 , ' Győrkőcfesztivál ' :
Akku: átlag másfél-két napig bírja, telefonálva nemigen van,csak egy-két perces hívások vannak, de be van kapcsolva a Wifi néha, illetve folyamatosan mobilinternet,szinkronizálások.
FM rádiója erős.
Nagyon szépen néz ki a telefon,stílusos és vékony.. -
Obyboy
addikt
Valaki használta már ezt a telefont?
Ha igen akkor légyszi írja már le a tapasztalatait. THX.A gyári rengeteg sallang alkalmazást le lehet róla szedni vagy együtt kell vele élni?
Muteromnak vennék egy ilyen telefont és a neki felesleges cuccokat jó lenne ha le tudnám venni. -
cs.zs.
veterán
válasz
bikerlacee
üzenetére
A szombathelyi Tescoban 29.900.
Tök jó hogy én Nyíregyházán vagyok, és itt már nincs. 2 hete még itt is volt(5db), vettem is 1-et. -
HawerKing
őstag
Ilyen olcson ilyen minosegi kulsovel ellatott telot nehezen lehet talalni, szinte premium hatast kelt.
Vannak viszont negativumok.... ugye a ram es egy hatalmas szeria hiba, sajnos a keszulekeknel elofordulo hibak legnagyobb resze az a kijelzo hiba
vagy teljesen elromlik vagy megmegy az erintofelulet nagy resze... az enyemnek ez a baja
kozepen lentrol felig kb 1 cm savban alig erzekeli az erintest s ha hozzaerek megzavarodik a telo
elkezd ugralni a menukben , huzogalja magatol az ertesitesi savot s legtobbet a Beallitasok - Idobeallitasokba ugrik be 
Eloszor azt hittem szoftveres a hiba majd a szervizben felvilagositottak, hogy ezt bizony a kijelzo alatti touch resz cserejevel lehet megoldani (ami majdnem egyarban van a teloval) s ez a leggyakoribb hiba ennel a modelnel
Mondhatni hogy sokmindenre igy nemhasznalhato a telo mert nagyon idegesito
-
ntomi0730
senior tag
Be lehet állítani, de azt nem a telefonba kell, hanem magában a Google Drive alkalmazásba.
Én konkrétan nem használok, és jelen állapot szerint nem is tennék rá...,de a neten sok hozzászólást találsz ez ügybe. Összességében talán 4-5% az arány, akik használják, de szerintem nagyon megindokolni nem tudják, hogy miért is...
-
Joker88
őstag
válasz
ntomi0730
üzenetére

és azt meg lehet oldani,hogy ha fényképezek/videózok azt automatán elmentse a Google Driveba ? vagy ha WiFi-t érzékel akkor töltse fel őket oda amolyan biztonsági másolatként ?
plusz 1: az egyik infós újságban igencsak nyomatják a víruskeresőt Android -alapú készülékekre.. Tényleg kell ezekre már ? vagy csak marketing ?
-
HawerKing
őstag
Ma vettem egy ilyen kis kutyut (csereltem jobban mondva)
Nalunk nem Alcatel OT Idol mini ugyanis az Orange szolgaltato sajat neven forgalmazza megpedig Orange Hero neven
a lenyeg az hogy elegge premium hatast kelt a telo, egy ideig el leszek vele... -
Joker88
őstag
hova kell bemásolni az MP3-as zenét,hogy mint csengőhang tudjam használni ?
-
cs.zs.
veterán
Ha valakinek esetleg szüksége lenne rá, olcsó és jó kijelzővédő fólia itt elérhető hozzá :
[link] -
laca7909af
tag
válasz
StefanBraun
üzenetére
Hello !
Jó lenne rá valami főzött ROM, én örülnék neki (gondolom mások is).
Valami alap droid rendszer kellene (4.2 vagy újabb), amiben alap ikonok és semmi felesleges app (gondolok itt az Alcatel flat ikonjainak kigyomlálására, felesleges Alcatel progik eltávolítására)
Valami AOSP rendszer kellene, az gondolom kevesbb ramot is kajálna...
Meg a kamerával kellene kezdeni valamit, mert a videó alatt az autófókusz össze-vissza élesít, lehetne helyette fix-fókuszos a videó felvétel (vagy választható lenne, hogy autó vagy fix fókusz - ahogy annak idején az OT-995-nél is)
Remélem elindul valami a ROMolás terén...
-
StefanBraun
aktív tag
Hello !
Ha minden igaz lehet készítek valami főzetet erre a készülékre is ha lesz rá igény
Addig is várom az ötleteket...stb. 
-
ntomi0730
senior tag
válasz
l.sebestyen
üzenetére
Mát tudom
, feltettem a NOVA launchert, és minden HAPPY. 
-
ntomi0730
senior tag
Egy olyan kérdésem lenn, hogy a nem használt (üres) oldalak számát hogy lehet csökkenteni, ha lehet egyáltalán?
-
ExtazZzi
tag
Na azt hiszem adhatom el a telót,semmi új android nem jön itt ahogy elnézem

-
l.sebestyen
senior tag
válasz
l.sebestyen
üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm, ami még érdekes lehet és kellemes meglepetés az az akku, az 1 nap simán meg van de. Normál használat mellett a kettő sem esélytelen
-
l.sebestyen
senior tag
Én asszonynak hétvégén vettem, az ezer éves samuja helyett ugyancsak 30 ezres hipermarketest, a kép amit csinál szerintem egy kicsit élettelen a színek elég furák, nem szépek, de az 512 ram nem tűnik annyira drasztikusan kevésnek igaz nem játszik rajt, Facebook, egy-ket cikk olvasasa a böngészőben, erre elég.
-
Joci42
tag
Sziasztok

A Google Now működik ezen a telefonon? -
Joker88
őstag
egy ilyen telefont néztem ki magamnak, az egyik áruházban akciós, 30.000 Ft.-ért elhozható, mennyire elég,mennyire érződik az 512 MB RAM a hétköznapokban ? Kamerája milyen minőségű képeket csinál ? ( tudom,nem egy digitális kamera egyik telefon sem,de.... )
-
Probert75
addikt
válasz
Probert75
üzenetére
Első probléma, ami nem is probléma, megoldva.
Rém egyszerű! A hívásfogadás karikáját középről nem csak jobbra-balra lehet húzni, hanem felfele is. Ott pedig elutasítás van SMS-sel egybe kötve. Ha feltolom a karikát felugró ablakban megjellenek a velutasító válasz lehetőségek. Na szóval haverom a telóját felfele nézve, normál helyzetbe, kijelzővel a combja felé teszi a zsebébe. Amikor kifele veszi, elhúzza a karikát felfele és valószínű, hogy másik ujjával is ráfog és akkor kiválasztja az SMS szövegét és el is küldi azonnal. -
Probert75
addikt
Sziasztok!
Haverom ilyen telója megint furcsa dolgokat csinál. Híváskor még ki sem veszi, csak éppen a zsebébe nyúl a telefonért mikor csörög, majd mikor kihúzza a zsebéből, csak rezzen egyet és válasz SMS-t küld a másik félnek, hogy "Majd később visszahívja!". A gyári tárcsázóban megtalálta a válaszüzenetek szerkesztését, de azt nem, hogy ezt a funkciót hogyan lehet kikapcsolni. Arról nem is beszélve, hogy ilyet nem állított be és mégis magától csinálja. Neki ezen teló kétkártyása van és félek attól, hogy ezen kétkártyás funkció kavar be valamilyen úton-módon.
Valaki segítene, hogy hogyan lehet ezt az opciót kikapcsolni?Másik nagy hibája a telefonnak, ez is lehet a kétkártyás mivolta miatt van, hogy néha iszonyat erős zúgó, morgó hang szakaszosan beleordít a telefonba. Majd megpróbálom felvenni és valahogy ide megosztani, hogy világosabb legyen. Olyankor elnyomja a beszélgetést is és nagyon fülsértő. Mindig újrahívja a ügyfelet, de akkor már jó. Ezt a hibát, csak az én és egyik ügyfelének telójával csinálja. Nem a mi kettőnk telója a xar, mert csak a haverommal beszélgetve hallom a problémát.
-
atthany
aktív tag
sziasztok,
egyik hiperben most praktikumban 30 e Ft lesz az ára, megéri ennyiért?
külföldi fórumokon írnak a kijelző meghibásodásról, ez mennyire igaz? -
Laci7909_aff
tag
Sziasztok !
Az értesítési sávban alapból látszik a szolgáltató neve (lehúzás nélkül is), így baloldalon sok helyet elfoglal.
Valahogy el lehet onnan tüntetni ?
1 kártyás, Telekom-os változat, tegnap lett vásárolva. -
Yahhher
aktív tag
válasz
gyulabacsi
üzenetére
Szia, én közben visszakaptam a telefont a szervíből, megjavítva.
Nagyjából 5 munkanap volt. Én egyből a szervízbe vittem, nem oda ahol vettem. Igaz nem is szolgáltatótól van.
Kijelző csere volt, digitizer hiba volt.Üdv B.
-
gyulabacsi
tag
Nekem vissza is adták, szoftveres hibát írtak rá, pedig a szervizes az elején mondta, hogy valószínűleg kijelző csere.
Úgyhogy lehet ismét visszavinni a szervizbe, mert a hiba nyilván ugyanúgy előjött kis használat után.Amúgy a t-mobil követte el e remek szolgáltatást. (1 hét + kétszer jó fél óra várakoztatás..)
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Root van-e rá, hogy a felesleges progikat ki lehessen szedni? Vagy ha csak letiltom azokat a sok-sok felesleges appokat, amit feltett az Alca, érezhetően segíti a rendszer gördülékenységét? Tehát jól el lehet lenni a hétköznapokban a géppel? A netezés pl. jó a gyári böngészővel?
-
Yahhher
aktív tag
válasz
gyulabacsi
üzenetére
Szia.
Az enyém pont emiatt van szervízben.
ÜdvB.
-
Hequila
őstag
válasz
gyulabacsi
üzenetére
Valószínűleg érintőkijelző probléma. Wayteq terméknél találkoztam hasonlóval. Vidd vissza garanciába.
-
gyulabacsi
tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy fura hibajelenség: néha (pár naponta) a fenti taskbar lejön kb. 1 cm-t, majd visszaugrik. Aztán újra és újra.
Ekkor érintésre se igazán reagál, majd ha megszűnik a taskbar ugrálás, akkor mintha véletlenszerűen kattingatna a képernyőn...
Aztán egyszer csak elmúlik.
Újraindítás se segít.Mi lehet a hiba? Egy új launcher (mondjuk nova) megoldhatja?
-
Probert75
addikt
Sziasztok újra!
Barátom egyre furcsább jelenségekkel találkozik ennek a telónak a két sim-es verzájában. Jelenleg olyan problémája van, hogy egyik pillanatról a másikra elment a hang és csak rezeg a telefon. Kábeles headset-ten is csak nagyon halkan szól. Találkozott más valaki hasonló problémával? Az még az érdekes, hogy ha zenét hallgat, azt meg hallja rendesen a telefonon és a headset-ten is. -
atar
csendes tag
válasz
ExtazZzi
üzenetére
Sziasztok!
ExtazZzi: Úgy tudom júniusban jön ki az újabb frissítés, talán az már 4.4-es lesz.
Forestjo: A mini mellett teszem le a voksot, elfér a zsebemben. :-)
Apróságok: Beállítások -> A telefonról -> Építési szám -ra bökdösni párszor = "Fejlesztő" leszel
Beállítások -> A telefonról -> Firmware változat -ra bökdösni párszor = Játék -
ExtazZzi
tag
Üdvözletem!
Én is egy Idol Mini tulajdonos vagyok és érdekelne hogy lesz e újabb android a készülékre a jövőben? mert sehol semmit nem találok róla :S
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Van hozzá root, amivel ki lehetne pucolni? Mert azzal és a SoC képessége, nyerő páros lehetne. Mit gondoltok, melyik a jobb vétel, a sima Idol, vagy ez, ha mindkettő 1 árban van?
-
atar
csendes tag
Új firmware jött ki, frissítsetek. Különös változást nem észleltem, talán egy kicsit gyorsabb, gördülékenyebb lett e teló. (Független duálom van, a szolgáltatósaknál nem tudom hogyan működik a frissítés)
-
ödönke
aktív tag
ejj azért van itt probléma, itt is 2-3mp gombnyomástól egy telefonkönyv...? vagy túl nagyok az elvárásaim egy nyomógombos nokia után?

-
ödönke
aktív tag
Most néztem T-nél bejött kínálatban D-sim, így lehet veszek 1-et.
mivel munkatelefon is lenne, ezért fontos, hogy a telefonálás része lagmentes folyamatos és egyszerű legyen. (Pl. mostani xperia U egy rémálom 3mp mire betölt telefonkönyv, vagy még csörög tovább mikor felveszem stb.)
szóval ilyen szempontból mennyire megbízható?
-
atar
csendes tag
Úgy megtetszett a kolléganőmnek a telefon, hogy Ő is vett egyet. Eddig semmi bajom a telóval. Telepakoltam felesleges app-okkal :-) egy csomó zenét leszedtem a Deezer-rel. :-) Nem bántam meg.
-
atar
csendes tag
válasz
kov.imre
üzenetére
Kék színű értesítési LED van a telefonban, nem fogadott hívásoknál és sms-nél villog, tökéletesen működik.
Billentyűzet világítás is van rajta (benne), azért írom ezt le, mert egy pár duál sim-es készüléken nincs.
Memória: Dual sim: A 8G-ből csak 5,6-ot tudsz használni, de ez szerintem bőven elég
Az egy sim-es kártyával bővíthető. -
kov.imre
csendes tag
Sziasztok. Az Idol mini telefonba van értesítő led?
mivel a dual simbe nincs sd kártya a belső memoriája 8 gb? -
wekjer
csendes tag
sziasztok!
gondolkodom egy ilyen telo vasarlasan, tudna pár tulaj segiteni nekem nehany kerdesben?
milyen a wifi?
mennyire mennek a jatekok? konkretan ezek erdekelnenek: asphalt 8, minion rush, gta san andreas (
) ?köszi a segitseget

-
Yahhher
aktív tag
Sőőőt, nekem még egy doboz is volt rajta :-)
Egyébként nincs rajt fólia.B.
-
atar
csendes tag
-
atar
csendes tag
Ja, a "kidudorodó" kamera. Ha tokot teszel rá (és miért ne tennél, mert vigyázol a telefonodra. :-) ) akkor észre sem veszed, hogy kidudorodik ( az az 1mm :-) )
-
atar
csendes tag
válasz
harcitomi
üzenetére
Én a pdastore.hu-n vettem, itt hivatalos magyar papírokkal (magyar garancialevél, használati utasítás stb.) adták, én is láttam olcsóbban is, de sokan csinálják, hogy külföldről behozzák és azt adják el. Úgynevezett "EU" garanciával.
Tokot innen vettem: <a href="http://www.ebay.co.uk/itm/141133204996?var=440219674677&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649" target="_blank">Ebay</a>
Fóliát pedig innen: www.protectionfilms24.com
Fóliám még van két darab, Debrecenben ingyen odaadom akinek kell.
A teló nagyon jó, kézreálló, nem tepsi, simát át lehet fogni, a GPS gyakorlatilag 2-3 mp alatt talál jelet (net nélkül!), a WIFI érzéknysége nagyon jó, a két SIM-et tökéletesen kezeli, nekem ennyire van szükségem.
Ja, kipróbáltam az Asphalt7-et, gyors, szép. A hangszórójával semmi bajom (mélyek nincsenek benne, de ez számomra nem elvárás), jó minőségű fülessel tökéletes a hangzás. -
atar
csendes tag
Négy napja használom, egyszerűen gyönyörű. :-) Semmi problémám nincs vele, minden tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jo lesz ez
gondoltam mar ha ugysem jo akkor belenezek.
ma viszem szervizbe (bar ketlem, hogy javittatom mert baromi draga egy ilyen panel csere nemsokkal olcsobb mint maga a telo
egyebkent szinte tokeletes kis telo lenne ebben az ar kategoriaban ha eltekintunk az 512 mega ramtol s az eleg gyakori kijelzo hibaktol....