- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
A telo elolapja valoban vizlepergeto burkolatot kapott, leteszteltem, a csap ala raktam s abszolut semmi baja nem lett s meg nedves sem maradt utanna.
Ma pozdorjanak szedtem a telot
gondoltam mar ha ugysem jo akkor belenezek.
Eleg konnyu szetszedni (mutatok kesobb par kepet)
Biztos hogy a kijelzo alatti erinto panelnek van valami baja s mostmar sikerult meg valamit elrontsak rajtaa csatlakozot szakitottam el amivel az alaplapra csatlakozik, kb 5 hajszal vekony szal van benne amibol kb 3 elszakadt s igy egyaltalan nem erzekeli az erintest mostmar a telo
ma viszem szervizbe (bar ketlem, hogy javittatom mert baromi draga egy ilyen panel csere nemsokkal olcsobb mint maga a telo
) de ha pont szerencsem lesz s akad ilyen bontott alkatresz akkor megjavittatom ha meg nem akkor ott hagyom alkatresznek apropenzert
de azis lehet , hogy kiszurok valami jo kis regi szimpla telot s hatha becserelik (pl egy Motorola V3 ert oda is adnam
)
-
HawerKing
őstag
mert isten tudja ki vette ezt a telot... (lehet en nemis az elso tulajtol vettem) nem ismertem a sracot akitol vettem s orultem mint majom a farkanak mikor egy az egyben elcsereltem a regi Samsung Galaxy Mini II re . Csak a dobozt kaptam hozza s a tartozekokat , garanciat nem....
Ha jol tudom a garanciaztatashoz nem eleg maga a keszulek, kell a garancia level es a nyugta...Mondjuk en amugyis csak telefonalasra, zenehalgatasra, ebresztesre, radiozasra, es neha fenykepezesre hasznalom a telot. Erre tokeletes igy is touch hibaval (nincsen semmilyen lathato hiba a kijelzon, csak van egy kb 1 cm szeles sav az ertesitesi savtol egesz a telo aljaig, vegulis mintha kette lenne valsztva a telo kijelzoja, amit kicsit nehezebben - vagy egyaltalan nem erzekel s ha oda nyomok akkor megzavarodik de mar kitanultam hogyan kell hasznalni, irni szinte egyaltalan nem lehet vele de nem gond mert nem sms ezek
Obyboy Annyit megert mert nagyon jo kis telo s a kulseje nagyon premium hatast kelt, s mig gariban van nem kell parazz.
-
HawerKing
őstag
Igy van amig gari alatt van nincs baj.... Sajnos az enyem hasznaltan lett vasarolva s bizony igy cumi mert nincs gari
egyebkent szinte tokeletes kis telo lenne ebben az ar kategoriaban ha eltekintunk az 512 mega ramtol s az eleg gyakori kijelzo hibaktol....
Az enyem a Romania Orange szolgaltatotol van (Orange Hiro a neve igy) akik 2 ev garit adnak ra s akarmilyen magatol adodo kijelzo hiba van kicserelik a telot... (ezt a roman forumokban olvastam , a forumozok 60% anak kijelzohibai voltak) -
HawerKing
őstag
Ilyen olcson ilyen minosegi kulsovel ellatott telot nehezen lehet talalni, szinte premium hatast kelt.
Vannak viszont negativumok.... ugye a ram es egy hatalmas szeria hiba, sajnos a keszulekeknel elofordulo hibak legnagyobb resze az a kijelzo hibavagy teljesen elromlik vagy megmegy az erintofelulet nagy resze... az enyemnek ez a baja
kozepen lentrol felig kb 1 cm savban alig erzekeli az erintest s ha hozzaerek megzavarodik a telo
elkezd ugralni a menukben , huzogalja magatol az ertesitesi savot s legtobbet a Beallitasok - Idobeallitasokba ugrik be
Eloszor azt hittem szoftveres a hiba majd a szervizben felvilagositottak, hogy ezt bizony a kijelzo alatti touch resz cserejevel lehet megoldani (ami majdnem egyarban van a teloval) s ez a leggyakoribb hiba ennel a modelnel
Mondhatni hogy sokmindenre igy nemhasznalhato a telo mert nagyon idegesito -
HawerKing
őstag
Ma vettem egy ilyen kis kutyut (csereltem jobban mondva)
Nalunk nem Alcatel OT Idol mini ugyanis az Orange szolgaltato sajat neven forgalmazza megpedig Orange Hero nevena lenyeg az hogy elegge premium hatast kelt a telo, egy ideig el leszek vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Külföldi SIM-ek itthon
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest