- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantal
senior tag
válasz
feketepeti #108 üzenetére
Szerintem mondjuk egy SGS2 már egész jó képeket csinál.
Itt előttem is írták már, egy Samsung Innov8 is nagyon szép képeket tud letenni, szóval van értelme, csak jó optika kell hozzá. Meg szerintem a drivernek is nagy szerepe van a dologban. Ha jól tudom Iphone 4S, SGS3, ugyan az a kameramodul, mégis az Iphone sokkal szebb képeket lő.
-
Pantal
senior tag
válasz
feketepeti #92 üzenetére
Mindig ezzel jön mindenki, mintha senki se tudná, hogy nem csak a pixel szám a lényeg...ennek ellenére is akarhat valaki 8mp-es kamerát, vagy akár nagyobbat is. Ne higgyük már azt, hogy a másik tök suta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest