- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom956ster
aktív tag
válasz
airmax_2.0 #113 üzenetére
Kedves kolléga!
Én ikább erre a [link]-re mondanám azt, hogy az a téma szerinti Alcatel. Az általad belinkelt oldalon az OT-986 AK-47 típus jön be, ami most épp akciós: $240 INGYEN POSTÁVAL (must have az is), de a téma szerinti az én linkemen: $350 + posta akciósan és OT-986 Pro a neve.
Majdnem végigolvastam az összes hsz-t. Sokat vitáztatok a kamerával.... Nekem fontos a kamera, havi 1000-2000 képet lövök + havi 1-2 óra HD videót. (a család a legfontosabb és megörökíteni minden megismételhetetlen pillanatot!). Mivel gyakorlatilag sosincs kéznél a DSLR, de mindig ott a telóm, nekem ez kézenfekvő Igényem, hogy normális fotók legyenek.
Túl vagyok már az 50. telefonomon, teszteltem eleget. Jelen pillanatban egy N8-at "nyúzok" és ez folyamatosan elkápráztat azzal, amit készít. Kinyomtatva, monitoron, mindenhol hozza azt a szintet, ami nekem kell. Ez gyakorlatilag majd egy kompakt minősége, csak telefonba oltva. A kis kitérő végére azt mondanám, volt 995-öm 1 napig, az a fotó miatt nem maradhatott. Ezt azért bepróbálnám, hátha.. (nem várom tőle, hogy hozza az N8 szintjét), ellenben megy rajta egy munkámhoz nagyon fontos progi és baromi erősnek tűnik. Ráadásul az AK-47 $250-ért??? ajándék! Kell és kész!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest