Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manyox
újonc
Sziasztok, volna egy kis problémám: Egy alcatel ot 985, más néven one touch c telefonom van, amiről roottal egy csomó mindent letöröltem, és elromlott, csináltam rajta "wipe factory data reset"-et, és "wipe cache partition"-t, ettől már bekapcsolt, és az alapbeállítások jelent meg(nyelv, billentyűzet, google fiók, stb....) ez a beállítás varázsló a google fióknál lefagyott-> nyilván azért mert azt is letöröltem.
Ezt követően clockworkmod-al elkezdtem feltelepíteni az android 4.1.1-et, de valami hiba miatt félbeszakadt a telepítés, és a teló ezután már teljesen elromlott, és az android logónál lefagy.
Én úgy gondolom, hogy egy új androidot kell rá telepíteni, de azt se tudom hogy kell, mert erről a telóról nincs anyag az interneten. Kérlek segítsetek a problémám megoldásában, és ha lehet szájbarágósan, mert kezdő vagyok!
KÖSZÖNÖM, Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy pénztárcakímélő okostelefonnal rukkolt elő az Alcatel, ráadásul nem is kell komoly mértékben lemondanunk az Android által nyújtott felhasználói élményről.
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest