Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tasy01

csendes tag

Én már egy hete használok egy ilyen telefont, és gondoltam leírom a véleményem róla. Alapvetően elégedett vagyok a telefonnal, főképp az ár/érték arányt figyelembe véve. A kijelző színei szerintem nagyon jók és élesek, napon kicsit nehezebben lehet látni, de ha megemeljük a fényerőt akkor még napsütésben is elfogadható a látvány. Sms-t írni elég egyszerű, jól érzékeli a rendszer a virtuális gombok lenyomását. Maguk a gombok megfelelő méretűek, úgyhogy ezzel nincs gond. A beszélgetés minősége sem rossz, de mindenképp érdemes lejjebb venni a hangerőt beszélgetés közben, mert alapjáraton nagyon hangos. Összességében nincs nagy gond a telefonálással, bár volt már szerencsém jobbhoz is. MP3 lejátszás nagyon jó, megfelelően működik a lejátszóprogram. Videóból a 3gp fájlokat biztosan elindítja, és ennek is elfogadható a minősége. Nincs külön videólejátszó program, a fájlkezelőből lehet elindítani a filmeket vagy videókat. Persze csak ha van memóriakártya a telefonban, mert a belső memóriája elenyésző. :) Az ébresztés jól működik, kikapcsolva is ébreszt. A naptárt nem használtam még, így azt nem tudom véleményezni. A kamera megfelelő fényviszonyok között meglepően jó minőséget hoz, persze a beállítások között kell némi módosítást végezni.
    Összegezve az a véleményem, hogy akinek csupán telefonálásra, sms-re, mp3 lejátszásra és esetlegesen fényképezésre kell egy érintőképernyős telefon, annak jó alternatíva lehet a telefon. Nekem személy szerint nagyon pozitív tapasztalataim vannak, persze én nem okostelefont kerestem, hanem egy alapfunkciókat nyújtó érintőképernyős telefont.

Új hozzászólás Aktív témák