- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasy01
csendes tag
Én már egy hete használok egy ilyen telefont, és gondoltam leírom a véleményem róla. Alapvetően elégedett vagyok a telefonnal, főképp az ár/érték arányt figyelembe véve. A kijelző színei szerintem nagyon jók és élesek, napon kicsit nehezebben lehet látni, de ha megemeljük a fényerőt akkor még napsütésben is elfogadható a látvány. Sms-t írni elég egyszerű, jól érzékeli a rendszer a virtuális gombok lenyomását. Maguk a gombok megfelelő méretűek, úgyhogy ezzel nincs gond. A beszélgetés minősége sem rossz, de mindenképp érdemes lejjebb venni a hangerőt beszélgetés közben, mert alapjáraton nagyon hangos. Összességében nincs nagy gond a telefonálással, bár volt már szerencsém jobbhoz is. MP3 lejátszás nagyon jó, megfelelően működik a lejátszóprogram. Videóból a 3gp fájlokat biztosan elindítja, és ennek is elfogadható a minősége. Nincs külön videólejátszó program, a fájlkezelőből lehet elindítani a filmeket vagy videókat. Persze csak ha van memóriakártya a telefonban, mert a belső memóriája elenyésző.
Az ébresztés jól működik, kikapcsolva is ébreszt. A naptárt nem használtam még, így azt nem tudom véleményezni. A kamera megfelelő fényviszonyok között meglepően jó minőséget hoz, persze a beállítások között kell némi módosítást végezni.
Összegezve az a véleményem, hogy akinek csupán telefonálásra, sms-re, mp3 lejátszásra és esetlegesen fényképezésre kell egy érintőképernyős telefon, annak jó alternatíva lehet a telefon. Nekem személy szerint nagyon pozitív tapasztalataim vannak, persze én nem okostelefont kerestem, hanem egy alapfunkciókat nyújtó érintőképernyős telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest