Új hozzászólás Aktív témák
-
Halkow.
senior tag
+1 Ez sajnos így van
On:
Hát-hát jó nagy kijelző, sztereó hangszórók és mi mást várnánk mint egy stabil támogatott rom. Ez soha nem fog ennyit érni , és valószínű hogy ugyan olyan bugos mint a 2s, pop s9 és társaik.
A kijelzője azért gyengébb a 4,7-nél valószínűleg a több nyereség érdekében gyengébb olcsóbb panelt tettek.
Akadózás: Alcatel híres a bugokról és no optimalizációról, ez az első jele annak hogy frissítés nélkül meghaltál.
-
-
Nos, szerintem megintcsak nem fogtam bele markáns személyeskedésbe...
A többire nem is reagálok... Ha Neked így a jó, áldásom rá.
Nem, nem ebből jöTt ossze, de a legutálatosabb dolog , amikor valaki ezzel vagdalkozik..
És szerintem most se írtam semmi olyat, amire ilyen módon kell reagálni...
Ha valakinek neki akarsz ugrani, legalabb gondold mar miket irsz: PH pioca, es tarsai.. Ha majd evek alatt Te is osszeirsz x hozzaszolast, aztan vki jon egy ilyennel...
-
valahol már osszefutottam veled, nem tudom Alcatel volt-e, de ott is volt egy massziv altalanositas.
Tehat egyet lattal, lattad mindet
Es most ezzel kell teliszorni a topicot?
Inkabb offba teszem, tolok egy popcornt
Meg van [link]
Nem is olyan regi
minden maradt.
De amugy nem ertem, minek vered a hatad csalannal, ha neked nem kell okostelefon, es le is irod, ez oke. Elfogadva.Csak akkor minek kell az okostelefonokat sarozni ekezni a gyartokkal egyutt ?
ne hasznald, nem kotelezo.
-
törölt tag
A symbiantól függetlenül a lényegben igazat adok : mindenki az elvárásainak,igényeinek válasszon telefont. Ne azért fikázzunk már vmit,mert nem tudja azt,amit egyébként nem is használunk ki
A telefonra rátérve: ha a support számít,akkor soha többet alcatel. Ha a kellemes emlékeimre nézek ( OT995) akkor viszont kipróbálnám a kistesót. 5,5 sok nekem főleg úgy,hogy nagyrészt munkatelefon lenne
. Mindjuk a kettő ötvözete sem lenne rossz: 4,7-es méret az 5,5-ös hw-el. Az must have lenne nálam
-
matyiGo
aktív tag
érzelmes srác vagy. nekem idol 2s -em van és komázom. ott a fórumon sokszor elmagyaráztam hogy hogy működik egy akkora cég mint ami az alcatel brendet is viszi. úgyhogy itt nem megyek bele újra.
azt gondolom hogy ebbe az árképzésbe már belefér az hogy többet költsenek szoftveroptimalizációra, és szerintem meg is tették. az idol s2 filléres telefon volt és sokkal több kritikát kapott mint amit az árával érdemelt volna.
nekem egyébként nem annyira tetszik az idol 3.
túl sok helyet foglal az alsó és a felső káva, feleslegesen. ha már így alakult a vezérlőgombokat az alsó részre tehették volna mint az idol 2s-nél. -
törölt tag
Nem csak a mini topicban, a normál 2s-ben is szidják mint a bokrot. Emlékszem egy éve beigérték rá a 4.4-et ami azóta is jön...
Ami amúgy kutyát nem érdekelne ha nem lenne teli botrányos szoftveres problémákra. Ennek fényében én senkinek nem ajánlom hogy alcatelt vegyen amig el nem telik vagy 3-4 hónap a megjelenést követően és ki nem derül milyen szoftveres problémái vannak.
-
Delerium
senior tag
Nagyon sokáig használtam sima Idolt, melegedett az is, de soha nem éreztem azt, hogy felforr. Ha nem váltottam volna WP-re akkor még mindig azt használnám, vésztelefon lett belőle. A családban több Idol is van, vegyesen, egyikkel sincs probléma. Szóval ez, hogy az Alcatel szar lenne nem teljesen állja meg a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest